Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από darkmaster9077: “Καλησπέρα να ρωτήσω για το Mi 9T δεν θα έχουμε ROM και για πιο λόγο? ” ΠΡΟΣΟΧΗ! Έχουν μεταβεί σε Android 10 ROM τα Mi 8 – Mi 8 PRO- Mi Mix 2S Android 10 έχουν επίσης και τα RedmMi K20 PRO/Mi 9T PRO – Mi 9 – Mi Mix 3 ” Δεν καταλαβαινω. Γραφει για το mi 9t pro. Στο mi 9t εχουμε 10αρι απο την πρωτη beta rom. ” DELAYED DEVICES DUE TO Android Q update: MI8Explorer, MI9SE, HMK20 This version is last beta for Andro…
-
Videocall σε Xiaomi Mi 8
ΜήνυμαHow to make video call in MIUI 8? - Off-topic - Xiaomi MIUI Official Forum Εδώ θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες...από παλιές αναρτήσεις...
-
Videocall σε Xiaomi Mi 8
ΜήνυμαΕπειδή το έχεις κούραση το θέμα... Είναι συνδιασμός πολλών πραγμάτων... Πρέπει να δουλεύει η επίσημηchina rom στην Κίνα και ΜΟΝΟ εκεί δουλεύει...με δεδομένα και τις ανάλογες υπηρεσίες στην Κίνα
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Καλησπέρα να ρωτήσω για το Mi 9T δεν θα έχουμε ROM και για πιο λόγο? ” ΠΡΟΣΟΧΗ! Έχουν μεταβεί σε Android 10 ROM τα Mi 8 – Mi 8 PRO- Mi Mix 2S Android 10 έχουν επίσης και τα RedmMi K20 PRO/Mi 9T PRO – Mi 9 – Mi Mix 3
-
Videocall σε Xiaomi Mi 8
ΜήνυμαΜόνο σε Κίνα δουλεύει αυτό!!! Δεν γίνεται....
-
Παράθεση από loran: “Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για το σπαμ. Μπορεί κάποιος να ελέγξει κάτι σχετικά με την βιντεοκλήση στο mi8 που ανέβασα στο forum; Έχω το μενού της βιντεοκλήσης αλλά σε ένα κινητό Samsung που δοκίμασα να καλέσω, η κλήση έπεφτε σε κανονική. ” Μονο Κίνα από όσο ξέρω δουλεύει..και από xiaomi σε Xiaomi...
-
Amazfit gtr
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαΨαχνω σε ισπανικό φόρουμ υποστήριξης μήπως και γίνει ελληνική μετάφραση...
-
Παράθεση από Mavenus: “Έχουμε ακομα δρομο για mi max 2. ” Έχει σταματήσει νομίζω...
-
Παράθεση από Nick Freegman: “Έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει VoLTE σε Mi9 με την 9.9.27 ; ” Ναι και δουλεύει κανονικά
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕγω φίλε θα σε πρότεινα να ξεκινήσεις διαδικασία για να βάλεις την δική μας ρομ...ώστε να είσαι πιο άνετος...και σίγουρος ότι δουλεύει σωστά το τηλέφωνο σου...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠοια ρομ έχεις φίλε μου;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣε μένα δούλεψε από την πρώτη miui 11...αλλά έκανα τα πάντα από την αρχή...ώστε μην κουβαλάω τις ασθένειες από την 10... Και όλα πάνε ρολόι πλέον... ευχαριστω την σούπερ ομάδα....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕτσι ακριβώς...με την τελευταία ελληνική ρομ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64704/
-
Παράθεση από stronggeo: “Πολυ καλη δουλεια και προσπαθεια παιδια μπραβο σας... χιλια ευχαριστω! Θα ηθελα για την συσκευη μου mi 9T pro οταν μπουταρει το κινητο να γραφει mi 9T pro και οχι redmi οπως επισης και στις πληροφοριες του τηλεφωνου να γραφει mi 9T pro αντι για Κ 20 pro. Συνεχιστε την καλη δουλεια... ευχαριστω! ” Δεν νομίζω να γίνεται...διότι είναι ίδια συσκευή με διαφορετικό όνομα... Όπως ήταν και το mi3/mi4 cancro
-
Παράθεση από Mavenus: “Καλημέρα παιδιά. Να ρωτήσω. Θα βγει rom για το mi max 2; ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64630/ Μόνο ένα κάνουν κάποιο port...όλες η συσκευές με Android 7.1 και 7.1.2 σταματάνε...