Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣε σε κάθε αναβάθμιση και μετά θέλει να κάνεις ξανά install το magisk manager ώστε να έχεις root δηλαδή.... Κατεβάζεις τη ROM κάνεις εγκατάσταση κανείς επανεκκίνηση στο περιβάλλον χώρο ξανακάνεις επανεκκίνηση στο recovery και μετά περνά στο Ρουτ
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Μι6 όλα καλά. Που μπορώ να βρω τον διακόπτη για να κλείσω τις διαφημίσεις? ” Ακόμα είναι σε προημο στάδιο όπως και πολλές άλλες εφαρμογές...πχ mi go...mi work....
-
Σβυσε την τώρα κάνε ρεσταρτ...κατέβασε και κάνε όπως είπα....
-
Καβεβαζεις την εφαρμογή δεν την ανοίγεις...πας στο magisk και την κάνεις hide μετά ανοίγεις την εφαρμογή και είσαι οκ... δοκιμασμένο σε πολλές συσκευές και εφαρμογες...όπως των τραπεζών...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “@Octaviastikos θα έχουμε xtrv? ” Λογικά σαββατόβραδο εκτός απροόπτου...
-
Μια χαρά δηλαδή...και τι το χρειάζεσαι;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από gdy190: “Ποια έκδοση της gcam πρέπει να κατεβάσω? την xtreme ή την URNYX05? ” Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 9 Εγώ προσωπικά έβαλα την Xtreme
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Θα κάνω μια προσπάθεια αργότερα, βγήκα στο καφενείο.. Το twrp.img να το αλλάξω; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βαζεις μια china fastboot rom και το κάνεις από εκεί....αλλά κάνε υπομονή μέχρι αύριο η το Σάββατο...
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
Octaviastikos - - Mi Band
ΜήνυμαΕμεις με τη. 4.0.9 τι θα γίνει;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟριστε οι πρώτες εικόνες.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64554/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64555/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64556/
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει νέα Ρομ, αυτό διάβασα. ” Εγω σε έχω προειδοποίηση... Ναι είναι εύκολο αλλά μπορεί να το πάθεις το κακό...για αυτό άσε να βγει μια επίσημα και μετά κάνε τα τέστ σου...
-
Mi Band 4
Octaviastikos - - Mi Band
ΜήνυμαΘα συμφωνήσω με τον @MIUI_ART το κινέζικο ειναι μονο κινα και τι international είναι για παντού.. διαχωρισμός στην έκδοσης του firmware version και στον κώδικα
-
Θα το πω απλά...πλέον δεν υποστηρίζεται το xposed...μπορείς να βρεις κάνα ξεχασμένο αρχείο στο xda...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕφόσον είναι official θέλει θέλει να έχεις πριν και την official...και όχι custom rom...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕλπίζω μην το πάρεις στα χέρια...και μείνεις χωρίς κινητό...