Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝομίζω μέχρι κάποιο μέγεθος μπορείς να στείλεις..
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Για το netflix πως είπατε ότι το κάνω μέσω magisk ; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχει μέσα στο magisk στο μενού του το hide... Εκεί βάζεις ποιες εφαρμογές θες να κρύψεις το ροοτ
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜεσω adb εντολών...όπως το έκανες την πρώτη φορά
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@sakas1989 Αναλογα την τιμή.... @vitriolis2003 Για twrp θα βάλεις αυτό... StackPath
-
Mi 9t pro ή mi9
ΜήνυμαΕγω θα ξανά επερνα mi 9.... Και όχι το redmi ...mi ήθελα α πω....
-
Μια mac δίνει σαν συσκευή...ότι και να κάνεις...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Ούτε εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς παίζει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δυστυχώς δεν παίζει....και για το netflix θα κάνεις να είναι κρυφό το root..
-
Οχι ακόμα...στην miui 11 θα μπει...και ακόμα είναι σε Κίνα μόνο..
-
Παράθεση από @Lm@R: “Και εγω αναγκάστικα να κάνω factory reset για να μπορέσω να περάσω την 9.9.6 στο Redmi K20 Pro. Όλα καλά αν και αρκετή ταλεπορία στο να ξαναβάλω ολα τα password σε εφαρμογές κ.τ.λ. Μοναδικό bug που παραμένει είναι το app της Piraeus Bank δεν ανοίγει, ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί ξανα factory reset στο MIUI 11. ” Ίσως χρειαστεί...ώστε να κάτσει από ττην αρχή σωστά για να μην ταλαιπωρείσαι μετά...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΈρχεται.... forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…9c0d9a00b5d7e7f036705e9f3
-
Οταν με το καλό έρθει η miui 11 εγώ προσωπικά θα κάνω φουλ φορμάτ και το ντατα...ώστε να στηθεί από ττην αρχή...για να μην έχω προβλήματα
-
Είχα γυρίσει στην 9.8.22...και πήγα καθευειαν στην 9.9.6 ...και δεν έχω κανένα πρόβλημα... Πάντως γνώμη είναι εάν θες να βάλει την 9.9.6 κανάλι ένα φουλ φορμάτ...και βάλε..έτσι ώστε να είσαι έτοιμος για την miui 11...
-
@apo.stam Οταν με το κελί λάβουμε την miui 11 τότε θα ενεργοποιηθεί...ο διάκοπτης...ακόμα στην Κίνα δοκιμάζεται....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από CharitosGiorgos14: “πως μπορω να δω αν το κινητο ειναι ξεκλειδωτο μη τυχον παω και μου πουνε τιποτα ” και να είναι...σιγά μην καταλαβουν....χαχαχα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΗ να το ξεκλειδωσεις και να βάλεις εδώ την δική μας ρομ...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαι τι σε απασχολεί το γραφικό περιβάλλον...θα το συνηθίσεις... Πάρτο με κλειστά μάτια
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από billone: “Παιδια σκέφτομαι να το αποκτήσω, κάτοχος omega νομίζω ήρθε η ώρα για αλλαγή και λέω να παρω σε 6/128. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο πως εμφανίζονται τα εικονίδια, δεν τρέχει το MUIU 10; ” τι εννοείς;;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΔώσε του προέδρου Δημοκρατίας....πλάκα κάνω... Εννοείται το δικό σου...
-
Στο mi 9 έχει όντως προβλήμα...ενώ κάνεις εγκατάσταση την ρομ...και ανοίγει σε ζητάει το κωδικό από το mi account...αφού τον βάλεις στο ξαναζήσει.... Έχω δοκιμάσει την δική μας αλλά και σε δεύτερη εκτέλεση του eu...παρατηρώ το ίδιο προβλήμα... Επιστροφή στην 22
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣαν την Miui δεν έχει.. με τόσες εύκολινσεις... Για δύο ώρες έβαλα μια los και έτσι όπως την έβαλα...έτσι την έβγαλα... Ήθελα κινητό όχι μπρίκι...