Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Octaviastikos - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από thodorisls: “έχει βάλει κανένας καμία aosp rom απο xda?? ” Ευκαιρία να βάλεις και να μας πεις... Μακριά από τέτοιες περιπέτειες....

• Mi 9 Τ

Octaviastikos - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Και διαφορετικο επεξεργαστή... 710 και 855

• Xiaomi redmi k20 pro

Octaviastikos - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Εγω εχω σταματήσει από Κίνα να αγοράζω...

• Xiaomi redmi k20 pro

Octaviastikos - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από bas13bou: “Το έχω βρει από το aliexpress στα 386 την έκδοση 6gb/128gb. Από banggood πάλι την ίδια έκδοση στα 398 περίπου. ” πάρε σε china version... Για να μπορείς να βάλεις global η την xtrv η του eu...

• Ασύρματη φώρτηση.

Μήνυμα

Εγω έτσι όπως το πήρα έτσι το έδωσα... Δεν άξιζει ακόμα η ασύρματη φόρτιση... Και θέλει να πετύχεις το σημείο της φόρτισης...

• Mi9T VS Mi9 Se

Octaviastikos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Xiaomi-Mi-9-64GB.html Δες εδώ τιμές!!!

• Mi9T VS Mi9 Se

Octaviastikos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλα όλα αυτά που λες .. και ρωτάς.... Αλλά η δική μου γνώμη είναι το mi 9 και όχι τα θυγατρικα του... Διότι δεν έχουν συχνά αναβάθμισης... Δες το mi8 se έχει σταματήσει μόνο με 6 μήνες αφού έχει εμφανιστεί...

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Γενικά εμένα δεν με πείθει η συγκεκριμένη συσκευή...ο λόγος είναι ο σαν αρχική εικόνα είναι REDMI και μετονομάστηκε MI

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Κανεις αίτηση για ξεκλείδωμα και μετά περνάς από εδώ την ελληνική ρομ

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

StackPath Νεα αναβάθμιση του twrp...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Έχει κάποια ψιλό προβλήματα.... Αλλά θα λυθούν... Επίσης την άλλη Παρασκευή είναι η τελευταία miui 10....

• XTRV σε ΜΙ9

Μήνυμα

Γίνετε format data... Άρα πάρε τα απαραίτηταbakcup στο υπολογιστή... Εάν βάλεις την xtrv η eu θα έχεις αυτόματες ενημερώσεις κάθε Παρασκευή η Σάββατο...

• XTRV σε ΜΙ9

Μήνυμα

Παράθεση από Gkontos10: “Δεν περνάω το magisk μέσο TWRP όπως κάναμε με το su?? Sent from my MI 9 using Tapatalk ” Download Magisk Beta 19.3 Latest Version For Android 2019 Εδώ θα βρεις όλα όσα αναζητάς για το magisk manager root

• XTRV σε ΜΙ9

Μήνυμα

Εφόσον κατεβάσεις την εφαρμογή του magisk θα το κάνεις ινσταλ από εκεί...

• XTRV σε ΜΙ9

Μήνυμα

StackPath Twrp αυτό βάζω και είναι σπέσιαλ...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Εκανεςκάποια επανεκκίνηση;;

• Mi 9 και dolby atmos

Μήνυμα

Για Android Q δεν έχει κάποια ενημέρωση...

• @mlab μόνο εγκατάσταση την ρομ και διαγραφή την εφαρμογή του magisk...και είσαι καθαρό από ρουτ...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από vinc11: “καλησπέρα στην παρέα, έχω κάποια προβλήματα μετά από προσπάθεια αναβάθμισης σε android 10 δεν κατάφερα να περάσω την καινούργια rom xtrv 9.8.10 με τίποτα ούτε με twrp 3.3.1_01-06 που είχα με USB OTG ούτε με αντιγραφή της rom στο κινητό, κατέληξα με ένα κινητό κολλημένο στο bootloader μετά από αρκετές άκαρπες προσπάθειες και εσφαλμένες κινήσεις έτσι κατέληξα να κάνω flash την oficial cepheus_global_images_V10.2.13.0.PFAMIXM με το miflash για να έχω ξανά το κινητό λειτουργικό…

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Μην ξεχνάτε όμως ότι είναι επίσημη σειρά redmi ... Και όχι κάθε αυτού mi σειρα... Από μένα τρώει άκυρο...ούτε Κανά το ντιζάιν με αρέσει...