Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από thodorisls: “έχει βάλει κανένας καμία aosp rom απο xda?? ” Ευκαιρία να βάλεις και να μας πεις... Μακριά από τέτοιες περιπέτειες....
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚαι διαφορετικο επεξεργαστή... 710 και 855
-
Ασύρματη φώρτηση.
ΜήνυμαΕγω έτσι όπως το πήρα έτσι το έδωσα... Δεν άξιζει ακόμα η ασύρματη φόρτιση... Και θέλει να πετύχεις το σημείο της φόρτισης...
-
Mi9T VS Mi9 Se
ΜήνυμαXiaomi-Mi-9-64GB.html Δες εδώ τιμές!!!
-
Mi9T VS Mi9 Se
ΜήνυμαΚαλα όλα αυτά που λες .. και ρωτάς.... Αλλά η δική μου γνώμη είναι το mi 9 και όχι τα θυγατρικα του... Διότι δεν έχουν συχνά αναβάθμισης... Δες το mi8 se έχει σταματήσει μόνο με 6 μήνες αφού έχει εμφανιστεί...
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΓενικά εμένα δεν με πείθει η συγκεκριμένη συσκευή...ο λόγος είναι ο σαν αρχική εικόνα είναι REDMI και μετονομάστηκε MI
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚανεις αίτηση για ξεκλείδωμα και μετά περνάς από εδώ την ελληνική ρομ
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαStackPath Νεα αναβάθμιση του twrp...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΈχει κάποια ψιλό προβλήματα.... Αλλά θα λυθούν... Επίσης την άλλη Παρασκευή είναι η τελευταία miui 10....
-
XTRV σε ΜΙ9
ΜήνυμαΓίνετε format data... Άρα πάρε τα απαραίτηταbakcup στο υπολογιστή... Εάν βάλεις την xtrv η eu θα έχεις αυτόματες ενημερώσεις κάθε Παρασκευή η Σάββατο...
-
XTRV σε ΜΙ9
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Δεν περνάω το magisk μέσο TWRP όπως κάναμε με το su?? Sent from my MI 9 using Tapatalk ” Download Magisk Beta 19.3 Latest Version For Android 2019 Εδώ θα βρεις όλα όσα αναζητάς για το magisk manager root
-
XTRV σε ΜΙ9
ΜήνυμαΕφόσον κατεβάσεις την εφαρμογή του magisk θα το κάνεις ινσταλ από εκεί...
-
XTRV σε ΜΙ9
ΜήνυμαStackPath Twrp αυτό βάζω και είναι σπέσιαλ...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕκανεςκάποια επανεκκίνηση;;
-
Mi 9 και dolby atmos
ΜήνυμαΓια Android Q δεν έχει κάποια ενημέρωση...
-
@mlab μόνο εγκατάσταση την ρομ και διαγραφή την εφαρμογή του magisk...και είσαι καθαρό από ρουτ...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από vinc11: “καλησπέρα στην παρέα, έχω κάποια προβλήματα μετά από προσπάθεια αναβάθμισης σε android 10 δεν κατάφερα να περάσω την καινούργια rom xtrv 9.8.10 με τίποτα ούτε με twrp 3.3.1_01-06 που είχα με USB OTG ούτε με αντιγραφή της rom στο κινητό, κατέληξα με ένα κινητό κολλημένο στο bootloader μετά από αρκετές άκαρπες προσπάθειες και εσφαλμένες κινήσεις έτσι κατέληξα να κάνω flash την oficial cepheus_global_images_V10.2.13.0.PFAMIXM με το miflash για να έχω ξανά το κινητό λειτουργικό…
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΜην ξεχνάτε όμως ότι είναι επίσημη σειρά redmi ... Και όχι κάθε αυτού mi σειρα... Από μένα τρώει άκυρο...ούτε Κανά το ντιζάιν με αρέσει...