Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@mlab ξανά κάνε εγκατάσταση μόνο την rom
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “Καλησπέρα παιδιά. Παίζει να το αγοράσω από μέρα σε μέρα από γνωστό μαγαζί της αθήνας που τελειώνει σε shop.. επειδή είμαι κολλημένος γενικά με root κ.α. να ρωτήσω 2-3 πράγματα.. : 1. με το root θα έχω θέμα ; για adblocking και titanium rollbacks και tasker χαζομάρες με bt devices κλπ. θα μπορέσω να rootάρω εύκολα και αν ναι [...] 2. υπάρχει τπτ anti-roll που ακούω τελευταία για το davinci ή θα έχω θέματα με soft/hard bricks ; 3. τέλος, aosp βγήκαν ή τπτ άλλες περίεργες ή …
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαStackPath Twrp for Android Q όποιος θέλει...
-
Αγορά Mi 9
ΜήνυμαΕαν είσαι της φωτογραφίας μείνε εκεί στο mi 8... Εάν όμως είσαι της εξέλιξης παρά το mi 9...από μένα πέρασαν και τα δύο...και είμαι υπερευχαριστιμενος με το Mi 9... Η απόφαση δική σου...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαH eu rom είναι πετσοκιμενη και ραμμένη για αυτούς μόνο... Δεν μπορώ να βρω το τι φταίει σε μας...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos21t: “αρα παω σε ξεκλειδωμα και φλασρισμα την ελληνικη;;; ” Πολυ σωστά... Ξεκλειδώμα και μετά την xtrv
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@komatoza φίλε μου... Περνας κανονικά με τονtwrp 3.3.1-35 που έχω παράθεση πιο πάνω... Και όλα κομπλέ ..... Επίσης κάνω δοκιμες τις ρομ ώστε να αναφέρω κάνα προβλήματακι και αναφερω στον αρχισεφ μας @MIUI_ART
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑυτο εδώ βάζεις και είσαι οκ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64056/
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕχει ενεργοποιηθεί το level 4... Πλέον...λόγο Android Q... Και δεν έχεις σχέση custom η official...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕγω χρησιμοποιω αυτό το twrp... [RECOVERY][3.3.1-35][cepheus]Unofficial TWRP… | Xiaomi Mi 9 3.3.1-35
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@geozn8 είχα να βάλω τον 3 εβδομάδες... @proimos δεν δουλεύει σωστά κανένα twrp θα περιμένουμε κάποια αναβάθμιση του...αλλά τα υπόλοιπα δουλεύουν άψογα με την δική μου χρήση...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠειραιώς και Eurobank δουλεύουν άψογα...και για το ΑΙ μπορείς να βάλεις από το magisk και να το κάνεις πλήκτρο για την κάμερα... Όσο για το twrp εάν βάλεις το 3.3.1-35 δουλεύει κανονικά... Χωρίς encryption... [RECOVERY][3.3.1-35][cepheus]Unofficial TWRP… | Xiaomi Mi 9
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝαι και η μπαταρία με την προσωπική μου χρήση.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63989/
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΌλα πάνε ρολόι...έχει κάποια κολληματακια...αλλά παλευοντε... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63987/
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑυτο που παρατηρησα...είναι ότι πλέον είναι arb level 4....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜπαίνω κανονικά στο twrp και κάνω ινσταλ...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΗρθεεεεεεεεε...... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63980/
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαταρχήν μην γράφεις κεφάλαια.. Global developer είναι η τελευταία που έχεις..και δεν θα υπάρχει άλλη...και δεν θα βρεις άλλη... Εγώ με global stable ξεκλείδωσα...και μετά έβαλα και βάζω την xtrv από δεν υπάρχει arb level..