Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
δεν γινεται ΟΤΑ πια?
ΜήνυμαΟι global versionεχουν σταματήσει...εάν ψάξεις στο φόρουμ... Μόνο china rom πλεον...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΔεν χρησιμοποιω τάπες...μέσω opera . .
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Μόλις το παρέλαβα. Έχω και το mi8 . Από gcam πια είναι η καλύτερη για το 9? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” [APP] GoogleCam Port for Mi 9 [11/07/2019] | Xiaomi Mi 9 Εδώ θα βρεις της δύο πιο καλές... Διαλέγεις εσύ πια σε αρέσει...
-
Παράθεση από akisjes: “Εγώ έδωσα το mix2s πριν μία εβδομάδα και περιμένω να πάρω κάτι καλύτερο σε κάμερα και οθόνη.Εχω καταλήξει εδώ ,αλλά νομίζω ρε παιδιά ότι για 15-30 ημέρες κρίμα δεν είναι να μην περιμένουμε το 9Τ pro??? ” καλή η ιδέα σου..αλλά και η τιμή θα είναι λίγο υψηλή...και εκτός αυτόυ δεν θα μπορείς να αλλάξει ρομ...μόνο stable global...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕίπαμε...ότι η global τέλος....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimitris Kostoulas: “τι θα γινει με αυτα τα Mi9 κοκαλα εχουν???? αργουν πολυ εκει στο banggood και δεν εχουμε την παραμικρη ενημερωση ” πότε έκανες την παραγγελία;; Υπολόγισε 20 μέρες το λιγότερο....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@gdy190 δες εδώ τι λέει... Παράθεση από NasDriver: “Κίνα > Shenzhen > Τελείωσε τον εκεί τελωνειακό έλεγχο ”
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαπαραγγείλει το Mi9 από BANGGOOD και μου βγαζει στη σελιδα τους No logistics info temporary. Το λέει ξεκάθαρα...banggood
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@gdy190 το λέει.. εγώ πάντως πλέον μόνο από Ελλάδα αγορές....
-
Στο mi 9 πλέον πάει σφαίρα...
-
China beta rom
ΜήνυμαΓια το poco δεν υφίσταται china rom μόνο global