Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Μέγαλη προσοχή σε custom rom εκτός miui....θα έχετε σοβαρά προβλήματα εάν δεν έχετε γνώσεις....
Καλημέρα και καλό μήνα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62745/
Εγω προσωπικα την 20 δεν την αλλάζω...με τίποτα...πολύ δύσκολα να αλλάξω....και στο mix 3 αλλά και στο mi9
*#*#869434#*#* ενεργοποιεί...vowifi *#*#86583#*#* ενεργοποιεί...volte
Δεν ρωτησες....έχουμε τον @GR_Macedon που έχει μαγαζί εδώ στην Σαλονίκη
Καλη επιτυχία σε εύχομαι...
Ολο με κάποιον τρόπο θα το επερνες...
Στο πλαίσιο έχει 549 το 128... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62456/ Με δύο χρόνια εγγύηση
Ρε φίλε το 20 δεν την αλλάζω στο mix 3
Ποσο σε βγήκε;; Από εκεί;;
Για δοκίμασε να πατήσεις πολλές φορές πάνω στην εικόνα που λέει πολλές miui 10
Παράθεση από Deadcpu: “Kαλησπέρα Στο mi 8 χρησιμοποιώ το google clock για ρολόι/ξυπνητήρι κλπ Αν κάνω disable το clock app του miui ξέρετε αν θα υπάρχει θέμα? ” Μπορεί να μην δουλεύει σωστά η ώρα γενικός...
Εαν σκεφτείς ότι το mi8se σταματήσε να το υποστηρίξει... Πλέον η xiaomi bειναι μια άβυσσος. ..ποτέ δεν ξέρει τι σε ξημέρωνει αύριο...
Να πω ότι οι se έκδοσης δεν έχουν πολύ υποστήριξη.....εάν θες με ακούς
Μετα το πρώτο ινσταλ του twrp θέλει FORMAT DATA και ξανά ρεσταρτ στο twrp
Αυτο είναι στου κάθενος την χρήση...εγω προσωπικα πάντα βάζω την xtrv...όπως και να έχει...βαλε την δική μας εδώ...για να ευχαριστήθεις... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62410/
Καλημέρα σας... Φιλικές λένε ότι το xiaomi Mi 99 έτσι θα είναι....λέτε;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62347/
Να βάλεις την έκδοση όπου γράφω πιο πάνω για ροοτ ώστε να περάσει δηλαδή την .18.1 for mix 3 και όχι την 19
Εγω οπως και άλλοι χρήστες θα το πουν... Μην περιμένετε πολλά πολλά. .για άμεση χρήση... Το κάνουν σταδιακά...