Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από geozn8: “Εγώ βάζω ιδέες σας πριζαρο σαν καλό σκουλίκι... Άραγε λέω άραγε μπορούμε να φτιάξουμε νέα ρολογάκια εκτός τον είδη 3ον που υπάρχουνε..?? Έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε... ” Βεβαίως και γίνεται! Απλά εκεί μιλάμε για άλλες τόσες ώρες ασχολίας με χρήση προγράμματος επεξεργασίας εικόνων κλπ κλπ!!
-
Αυτό τώρα μπορεί να μας το απαντήσει μόνο κάποιος που το έχει ψάξει αυτό με τις θερμίδες και στα δύο προγράμματα!! Για το θέμα της φόρτισης δε το έχω παρατηρήσει τι βγάζει όσο φορτίζει!! Μιας και δεν είναι στο χέρι για να δέχεται "ζωή" δεν ξέρω πως το έχουν βάλει οι Κινέζοι να ανταποκρίνεται!!
-
Είναι γνωστό bug και δεν μπορεί να φτιαχτεί!! Οποιοδήποτε custom Mi Fit έχει αυτό το πρόβλημα!
-
Αυτά από την αρχή δεν έχουν αλλάξει οπότε τη σωστή πρέπει να έχει και οι μεταφράσεις σωστές είναι!!
-
Θα σου έλεγα να περάσεις μόνο τα νέα firmware και resources από το 2ο ποστ στην πρώτη σελίδα!! Το apk το ίδιο θα είναι!!
-
Ναι τα δεδομένα δε μηδενίζονται γιατί υπάρχουν στο band!!!
-
Παράθεση από kpavlatos147: “Ωραία το εμφανίζεται...Τι άλλες αλλαγές έχουν γίνει?? ” Στα resources οι μόνες αλλαγές που έγιναν ήταν η εικόνα στο About για τα International Mi Band! Στο τελευταίο firmware έγιναν όλες οι τελικές διορθώσεις, κάποιες τελικές μεταφράσεις που εντοπίστηκαν και καλό είναι να το περάσουν όλοι! Το Final APK είναι το ίδιο με το προηγούμενο απλά προστέθηκαν μέσα τα τελικά firm και res! Όσοι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα σε αυτή τη φάση να μείνουν όπως είναι και όταν με το καλό έ…
-
Προστέθηκαν στο πρώτο/δεύτερο ποστ τα τελικά resources που κάνουν για όλες τις εκδόσεις Mi Band! και china και International! China Version: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57950/ International Version: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57951/
-
Ωραία οπότε το 2ο δε μας κάνει!! θα ετοιμαστεί το τελικό και θα ανέβει!! Να σαι καλά για τις δοκιμές!!
-
Στη 2η εικόνα κυλάει και το βλέπεις όλο το MIUI.GR? ή κόβεται εκεί και τέλος?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παιδιά ανέβασα δύο εκδόσεις για να δείτε πιο κάθεται πιο καλά στο μάτι και πιο αρέσει πιο πολύ!! Ρίξτε μια ματιά όποιος έχει όρεξη για να καταλήξουμε σε ένα τελικό!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57945/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57946/
-
Ετοιμάσαμε δύο εκδόσεις για να το δείτε με το μάτι πιο κάθεται καλύτερα ώστε να καταλήξουμε σε ένα τελικό! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57945/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57946/
-
Μπορεί κάποιος να βάλει μια φωτογραφία ώστε να δούμε αν στα global για κάποιο περίεργο τρόπο φορτώνει άλλη εικόνα και την αλλάξουμε και αυτή! Να δούμε ακριβώς δηλαδή τι δείχνει ώστε να κάνουμε το συσχετισμό με τις εικόνες που έχουν τα Resources!! Από μπαταρία είμαι στο 98% οπότε θα αργήσω εγώ!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μολις την εγκατέστησαν και εγώ. Στην πρώτη εικόνα πατάμε install anyway και μετά απλά περιμένουμε μέχρι την ολοκλήρωση. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57938/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57939/
-
Κανετε απεγκατασταση το προηγούμενο πρώτα?
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προστέθηκαν τα τελικά αρχεία Firmware & Resources για την τελευταία διαθέσιμη έκδοση 1.6.0.16 στο δεύτερο ποστ της πρώτης σελίδας! Έχουν διορθωθεί όλα τα προβλήματα που βρέθηκαν και επισημάνθηκαν με τη βοήθειά σας και έχουν τσεκαριστεί τα αρχεία ότι δουλεύουν χωρίς πρόβλημα. Όσοι έχουν το firmware v3 πρέπει να περάσουν το Final για να έχουν όλες τις τελευταίες διορθώσεις. Επίσης το Final APK (θα είναι διαθέσιμο σε λίγες ώρες και θα έχει την ένδειξη Final δίπλα του) είναι ακριβώς το ί…
-
Μου το έκανε χτες σε κάποια φάση και αποδείχτηκε ότι δεν είχα κάνει σωστό Unpair!! Αν εγκαταστήσεις τώρα ένα Mi Fit σου βγάζει ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση συσκευής? Ποια έκδοση Mi Band έχεις? Την ευρωπαϊκή ή την κινέζικη? Κάποιο σκάλωμα θα έχει φάει και στην χειρότερη των περιπτώσεων ίσως επανέλθει αφού αποφορτιστεί τελείως και κλείσει από μπαταρία!
-
Θέλει λίγη ώρα να κάνει πλήρη συγχρονισμό και να πάρει μπρος!! δώστου χρόνο!! Επίσης από το Mi Fit του έχει βάλει να είναι ορατό?