Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το κάνεις extract ώστε το αρχείο που τελικά θα φορτώσεις να έχει κατάληξη .res?
-
Σε γενικές γραμμές έχει αποδειχτεί ότι το Notify & Fitness είναι πιο καλό και σταθερό πρόγραμμα! Αν όμως σου δούλεψε μια χαρά και με gadget μια χαρά!!
-
Ναι..στο δεύτερο ποστ υπάρχουν τα τελευταία firm και res!! Αλλά πέρνα και το Ελληνικό Mi Fit από το πρώτο ποστ για να είναι όλα τα ίδια που έχουμε και μεις!
-
Παράθεση από michalis66: “Ναι με την εφαρμογή Notify & Fitness for Mi Band τα πέρασα χειροκίνητα. ” Έκανες δοκιμή να περάσεις το τελευταίο Ελληνικό firmware που δίνουμε στην πρώτη σελίδα με τη χρήση του Gadgetbridge? Μήπως το Notify κάπου κολλάει και δε στο περνάει σωστά στο τέλος!!
-
Παράθεση από 3ftw: “Παιδιά ανέβασε ο κιριλ το τελευταίο firmware; τις προάλλες έβαλα του γιατρού και μου έκανε θέματα το βραχιόλι. ” Τι εννοεί ο ποιητής??? Γιατί να περιμένουμε τον kirill αφού στο πρώτο ποστ αυτού του θέματος έχουμε το δικό μας τελευταίο firmware πλήρως εξελληνισμένο και πλήρως λειτουργικό!! Συνοδευόμενο με το τελευταίο Mi Fit που κυκλοφορεί πλήρως εξελληνισμένο και αυτό!!
-
Δοκίμασες να φλασάρεις με άλλη έκδοση Mi Flash?? Νεότερη εννοώ!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από osa156: “Δε ξερω μεχρι εδω δεν ειχα καποιο πρόβλημα με τα προηγουμενα. Όσον αφορά το επίσημο mi fit;Εάν το εγκαταστήσω θα γυρίσει στα κινέζικα το mi band? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλα καλά πέρασα τελικά το 3.5.0v2. Εαν είναι εύκολο ας μου απαντήσει κάποιος στη προηγούμενη ερώτηση για το επίσημο mi fit. Ευχαριστώ πολύ. ” Με το επίσημο Mi Fit αν βάλεις, δεν θα φαίνεται ο καιρός στα Ελληνικά μάλλον και επίσης αν έχεις τη γλώσσα στα Ελληνικά δεν θα δουλεύει …
-
Μήπως δεν κατέβηκε σωστά το apk??
-
Δεν χάνεται τίποτα μιας και είναι συνδεδεμένα με το account σου!! Απλά για να το περάσεις πρέπει να απεγκαταστήσεις το προηγούμενο!!
-
Αυτό σωστό είναι! Τελευταία έκδοση Mi Fit Stable που υπάρχει διαθέσιμη!
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προστέθηκε στην αρχική σελίδα νέα έκδοση του Mi Fit 3.5.0 με ενσωματωμένο το Firmware V3 και τα Resources V3 καθώς και λειτουργικό χάρτη για τις δραστηριότητες. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57812/
-
Στον παρακάτω συνδεσμο. Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
-
Στην τελευταία 3.5.0 που έχω εγώ δουλεύει μια χαρα. Στην 3.4.6 ούτε εμένα χτυπούσε. Για κάνε αναβάθμιση να δεις
-
Παράθεση από Giorgos Giannakopoulos: “Παιδια καλησπερα.. Εβαλα και τα v3 και μια ακομα επιβεβαιωση οτι αν ακολουθησετε σωστα τα βηματα των παιδιων ολα θα ναι μια χαρα...as described που λενε και στο χωριο μου!! Μια ερωτηση μονο.. Γνωριζω απο τα πρωτα ελληνικα firmware και software οτι δεν εχουμε τα δικαιωματα για τους χαρτες απο το google map κατι τετοιο.. Εχουμε κανενα νεο πανω σε αυτο; παιζει να φτιαχτει τιποτα; επισης αυτο το Amap που εχει σα 2η επιλογη αντι του google map τι ειναι; παιζει να…
-
Παράθεση από drivth: “@lallasgr δεν θέλω like, firmware θέλω!!! Χαχα ” xaxaxaxa!!!! Ντάξει βρε παιδί μου! Κάθε πρωί που ξυπνάς μπορείς να ρίχνεις μία εγκατάσταση και ας είναι το ίδιο firmware!! Μία με Gadget μία με Notify!!