Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δεν σου έκανε γιατί λογικά στο Band τώρα έχεις πιο νέα έκδοση! Ναι πέρνα το χειροκίνητα και θα είσαι κομπλέ!
-
Φίλε μου μάλλον έχεις το global Mi Band που παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα! Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος συγκεκριμένα! Ή πέρνα το παλιότερο firmware και αν δουλέψει δούλεψε ή περιμένεις για το νέο! Μέχρι τότε μπορείς να περάσεις το official για να ξεκολλήσει!
-
Τα περνάς με το Notify ή με το gadgetbridge? δοκίμασε και με τα δύο!! αλλιώς δοκίμασε να περάσεις τη παλιότερη έκδοση να δεις αν θα δουλέψει καλά και τέλος αναμονή για το νέο!! λογικά δε θα αργήσει!
-
Ναι πρέπει να περάσεις εκ νέου το Ελληνικό firmware αλλά πέρνα το με το Notify όχι το gadgetbridge! Mi Band 3 - Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi Band - v1.5.0.2 - UPDATED-[23 Αυγούστου 2018]
-
αποσυνδεσεις
Μήνυμα1) Είναι φορτισμένο πάνω από 16%? 2) Ποια έκδοση firmware χρησιμοποιείς 3) Ποιο Mi Fit χρησιμοποιείς?
-
Μερικές φορές παίρνει λίγη ώρα για να συνδεθεί! Αν θες άστο καμιά ώρα να ρολάρει και βλέπεις τι γίνεται! Δες μήπως κάνεις και μια εκκαθάριση την cache του Mi Fit για να φορτωθεί εκ νέου!
-
Κάνε απεγκατάσταση το GadgetBridge και δες αν συνδεθεί κανονικά μετά στο Mi Fit!
-
Ναι, πρέπει να απεγκαταστήσεις το Mi Fit Που έχεις γιατί προφανώς έγινε αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση και σου περνάει αυτόματα το τελευταίο firmware! Πρέπει να περάσεις ένα πιο παλιό Mi Fit για να μην στο κάνει αυτό!
-
Ακολούθα αυτό εδώ το σύνδεσμο! Mi Band 3 - Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi Band - v1.5.0.2 - UPDATED-[23 Αυγούστου 2018]
-
Εχεις επιλεξει σιγουρα custom firmware? μηπως δεν εχει κατέβει σωστά το αρχείο? Γιατι δε περνάς το 1.5.0.2?
-
Το φορτισες το mi band? Μήπως είχε πολύ λίγη μπαταρία? Ξανά δοκιμασε να περάσεις το firmware με το Notify Fitness for Mi Band και απεγκατεστησε το gadgetbridge
-
Δυστυχώς όχι! Για iphone θα πρότεινα να βρείτε κάποια άλλη εφαρμογή που να συνεργάζεται με το Mi Band για να το δουλεύεις με τα iphone ώστε να μην σου αλλάζουν το firmware!
-
Φοβερός οδηγός Ανέστη!! Μπράβο!
-
Παράθεση από SEFIS33: “ Απλος θελω να ρωτήσω αν γίνεται οταν πατώ για να δω την ώρα, να μου δειχνει και το ποσοστό της μπαταρίας? ” Δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα! δεν το έχω δει κάπου τουλάχιστον! Ψάξε αυτά εδώ τα resources μπας και σε κάποιο το κάνει: Resources | GeekDoing
-
Ναι μια χαρά είναι και τα Αγγλικά!! Τα χρησιμοποιείς χωρίς θέμα!
-
Για να μην σου χρειάστηκαν σημαίνει ότι τα είχες ήδη!! Όχι!! το Firmware έχει περαστεί πλέον!! Αν όμως αναβαθμιστεί και σου βγάλει κινέζικα πρέπει αν τα κάνεις πάλι!
-
Παράθεση από jsjsjs13: “Καλησπέρα σε όλους, επειδή δεν μου είναι σαφές από προηγούμενα μηνύματα, εγώ που έχω το κινητό στην αγγλική γλώσσα, έχω ελπίδα να διαβάσω ειδοποιήσεις στα ελληνικά χωρίς τα κενά και τους περίεργους χαρακτήρες? Το πρόβλημα μου δεν είναι αν θα εμφανίζεται ο καιρός ή η ημερομηνία ή οτιδήποτε άλλο στο Mi band 3 στα αγγλικά, μόνο οι ειδοποιήσεις με ελληνικούς χαρακτήρες... Εκτός αν αυτά πάνε πακέτο και πρέπει να αλλάξω στα ελληνικά και το κινητό? ” Θα πρέπει να περάσεις το Ελλ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Χρόνια πολλά στον @lallasgr και @Alex_MLT 5628e3a25195efef3e04f6bc2b3280de.jpg ” Ευχαριστώ πολύ @makis1024 αλλά είμαι 17 Μάρτη εγώ του Αγίου Αλεξίου