Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@sportage γιατί δεν περνάς την 1.5.0.2 ελληνική? Την έχω ποσταρεις στο thread με το notify!!!
-
Αν περάσεις το νέο από το Playstore θα σου ξαναπεράσει αυτόματα το νέο firmware και θα γυρίσει στα κινέζικα πάλι!!
-
@nikos154 για να σου εμφανίζει τα ονόματα ή γυρνάς τη γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά για να ενεργοποιηθεί η επιλογή αυτή ή εγκαθιστάς το Ελληνικό Mi Fit!! Ψάξε στο google Mi Fit Greek for Mi Band 3 και θα το βρεις!
-
Για αποσυνδεσε το Mi Band από το Gadget Bridge και κάντο και unistall και δοκίμασε να συνδεθείς εκ νέου με το Mi Fit και δες αν πάρει μπρος!!
-
Δε μου λες, στην επιλογή "Εύρεση ήχων κλήσης τηλεφώνου" έχεις επιλεγμένο το Ήχος κλήσης και όχι το Προεπιλεγμένος ήχος κλήσης?
-
Ναι υπάρχει ρύθμιση μέσα στο Mi Fit!! Δεν μπορώ να δω ακριβώς που τώρα αλλά σε μένα δουλεύει μια χαρά!!
-
Παράθεση από kakao: “Επειδη θα το παραλάβω σύντομα, στο πρώτο - παρθενικό του σετάρισμα θα χρειαστεί να κατεβάσω το mi fit απο το playstore και να κάνω σύζευξη ή κανω απευθείας τα βήματα που αναφέρεις με το Notify χωρίς να μεσολαβήσει το mi fit? ” Η σύνδεση με το Mi Fit είναι απαραίτητη ώστε να ενεργοποιήσεις και την επιλογή να είναι ανιχνεύσιμο το Mi band για να μπορούν να το βρουν άλλες εφαρμογές!! Παράθεση από AlexG7: “Με το νέο update παίζουν όλα κομπλέ (ειδοποιήσεις, caller ID, καιρός) με τ…
-
Παράθεση από gregory_gr: “καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια για τη δουλεια μολις εβαλα 1.3.0.8 με το αντιστοιχο 3.4.6.8 και ολα αψογα. να ρωτησω κατι. ενας φιλος με iphone Μπορει να κανει κατι για να το εχει στα ελληνικα?? ” Η λύση είναι να περάσει το firmware μέσω ενός android κινητού και μετά να προσέχει να μην αναβαθμίσει το Mi Fit!! Όταν βγαίνει ένα νέο firmware πάλι μέσω android μπορεί να το περνάει και να αναβαθμίζει και το Mi Fit!
-
Αναφέρθηκαν προβλήματα στο πέρασμα των resources!! Οπότε για ασφάλεια λέω πάτε με Notify για να μην έχουμε δράματα!! Ίσως με την τελευταία 0.29.1 έκδοση του gadget να μην υπάρχει πρόβλημα αλλά προσωπικά το πέρασα και το firmware και τα resources με το Notify...Γενικά έχει αποδειχθεί καλύτερο πρόγραμμα για πέρασμα των firmware!!
-
Προστέθηκε στο πρώτο ποστ νέο firmware!!! Δοκιμάστηκε ήδη και δουλεύει άψογα!! Την αναβάθμιση κάντε τη μόνο με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi (Όχι με το gadgetbridge)!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ψάξε στο google "Mi Fit GR for MI Band 3"
-
Παράθεση από George 21: “Είναι κ του γιατρού μεσα? ” Nope!!!
-
Παράθεση από kolobaris: “Μια βο'ηθεια παρακαλώ. Σε 2 band έχω κάνει την διαδικασία....όλα καλά αλλά στις εισερχόμενες κλήσεις εγώ όνομα δεν βλέπω...συνδέονται με note 4x kai note 5. Δικαιώματα στο mi fit έχω δώσει... Υπάρχει λύση;; ” Ή βάλε το Mi Fit του γιατρού ή αγόρασε το Mi Band Tool που είναι φοβερή εφαρμογή και στα ενεργοποιεί όλα αυτά!
-
Παράθεση από Stelios977: “Ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. ” Τι εννοείς?
-
Και με λίγο παραπάνω ψάξιμο μπορεί οποιοδήποτε Android να γίνει Hotspot!! How-do-I-create-a-WiFi-hotspot-from-a-mobile-already-connected-to-WiFi
-
Παράθεση από gassious: “Δεν είχε κάποια εφαρμογή σίγουρα. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι απαραίτητη, όταν αυτός που έχει το wifi δεν θέλει να μοιραστεί τον κωδικό του με την υπόλοιπη παρέα. Πάντως είναι άξιο περαιτέρω έρευνας πως samsung να μπορεί και xiaomi όχι. Περιττό να σας πω τι δούλεμα έχω φάει από τον ιδιοκτήτη και υπέρμαχο του samsung. ” Μήπως το έκανε με Bluetooth tethering?? youtube.com/watch?v=Mt4EbX0MNNY Πάντως το θεωρώ απλά αστείο να κάθεται να κοκορεύεται για αυτό!!! Και αστείο το…
-
Καλησπέρα φίλε μου, τα έχω ανεβάσει και όλα εδώ: Mi Band 3 - Firmwares - Resources - Mi Fit & GadgetBrige Official Versions
-
Ίσως χρησιμοποιούσε κάποια άλλη εφαρμογή για να μοιράσει internet από wifi!! Αν όμως είσαι σε wifi γιατί να μην συνδεθείς απευθείας? Η λειτουργία του tethering είναι να μοιράζεις το δίκο σου ίντερνετ που έχεις από 4G!!
-
Παράθεση από AlexG7: “Ναι ενεργοποιημενο το εχω αλλα δε μου δειχνει νουμερο ή το ονομα της επαφης αυτου που με παιρνει, μονο δονειται και δειχνει το εικονιδιο του τηλεφωνου edit: αλλο σκαλωμα που εφαγα τωρα. Μεχρι τωρα ειχα το official mi fit 3.4.4 και ημουν συνδεδεμενος με fb , αλλα ειπα να συνδεθω με τον MI λογαριασμο γιατι διαβασα οτι στου γιατρου συνδεεεται μονο ετσι. Ομως δε μπορω να συνδεθω με τον ΜΙ λογαρισμο μου, ουτε στο official ουτε στου γιατρου που δοκιμασα. Από το site της xiaomi συ…