Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από sakis112: “συγνωμη, αλλα η xiaomi δεν εχει στο server ta password? Εστειλα email sto etotalk, που απηντησαν οτι θα κοιταξουν τις επομενες μερες. Οταν ενα κινεζομαγαζο περναει unofficial rom, πρεπει να περασει mi account.? Αν μετα απο μερες μου πουνε οτι δεν βαλαμε mi account, πραγμα που υποπτευομαι, τι θα κανω? ...εγραψα ξανα στο thread tis xisomi: ..H μονη επαγγελματικη λυση, ειναι να μου πουνε απο την Χιαομι το password, ζητησα νσ μιλησω με τον προιστσμενο του τμηματος. Ειναι δυνα…
-
Παράθεση από Pluto TheBullie: “ και σαν επιστέγασμα των προσπαθειών μου... ήρθε και το brick. όταν προσπαθώ να το ανοίξω το τηλέφωνο βγάζει το logo ΜΙ για λίγο, σβήνει, το ξαναβγάζει και μένει κλειστό. ” Προχώρα τώρα με αυτόν εδώ τον οδηγό κατεβάζοντας μία από τις τελευταίες ρομ: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝα σαι καλά @YgroKaroto. Μου φάνηκε περίεργο που και τα άλλα παιδιά δεν σε παρέπεμψαν εκεί! Τις τελευταίες 20 μέρες έχει συμβεί το ίδιο σε πάνω από 10παιδιά και η λύση βρίσκεται εκεί πέρα!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από YgroKaroto: “@derveni @NasDriver Καλησπερα παιδιά, έκανα την αναβα8μιση που ήρθε αλλά το προβλημα εξακολουθεί... Πως προτείνετε να συνεχισω?? ” Reset στις ρυθμίσεις APN έχεις κάνει? Για δες τις παρακάτω λύσεις: XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Παράθεση από pechr: “Αλεξη επειδή πολλοί φίλοι μας συμφοριτες μπερδεύονται και νομίζουν ότι τα 3wipes είναι άλλο πράγμα και το factory reset είναι άλλο. Μπορείς στον οδηγό σου να γράψεις ότι είτε συρεις την μπάρα κάτω είτε επιλέξεις τα 3 wipes ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ” Done!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tomtrian: “τελικα ο φιλος μου εχει ξεκλειδωτο bootloader...το τεσταραμε συμφωνα με τον οδηγο που υπαρχει..τωρα σε αυτην την περιπτωση τι γινεται ?? ” Ακολούθα τον παρακάτω οδηγό και θα είσαι κομπλέ! Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
-
Παράθεση από ktax: “@lallasgr ποια εκδοση του Mi PC Suite λειτουργει με Μ/Μ 8.1.1 xtrv stable? Εχω την 3.2.1.3111 και δεν το βλεπει... ” Καμία έκδοση Μι PC Suite δε αναγνωρίζει Android 6.0! Φαντάζομαι ότι μιλάς για κινητό με Android 6 ε?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από alpha21: “global stable kenzo.. τελειωσε το flash και μου εχει 2 επιλογεσ... η 1 ειναι wipe cache dalvik πραγμα που εκανα πριν κανω το φλασ και η 2 ειναι reboot system.. reboot system κανω? ” Δεν έχω παρακολουθήσει αλλά ελπίζω να έχεις το τροποποιημένο twrp αλλιώς πας στην κατάληξη που έβαλε το @geoanto555
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27888/ Με αυτόν εδώ τον οδηγό θα σας δείξω έναν εύκολο τρόπο μεταφοράς αρχείων από τα κινητά Xiaomi με MIUI8 στον υπολογιστή μας. Τη δυνατότητα που θα δείτε παρακάτω μας την προσφέρει η ίδια η Miui και προσωπικά την χρησιμοποιώ καθημερινά κάνοντας την μεταφορά αρχείων από το ένα προς το άλλο παιχνιδάκι! Πάμε να δούμε λοιπόν την διαδικασία. ΞΕΚΙΝΑΜΕ: - Προτού ξεκινήσετε την διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω βεβαιωθείτε ότι το κινητό είναι συνδεδεμένο …
-
Υπάρχει και αυτός εδώ ο τρόπος και είναι πραγματικά εύκολος και καλός!!! Μεταφορά αρχείων με FTP
-
Δυστυχώς όχι, θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις και μετά θα μπορέσεις να περάσεις νέα ρομ! Για να ξεκλειδώσεις βέβαια ίσως χρειαστεί να περάσεις official dev rom. Βέβαια θα σου συνιστούσα να κάνεις μια δοκιμή για ξεκλείδωμα όπως είσαι μιας και αν έχει ξεκλειδωθεί παλιότερα με official τρόπο είναι πολύ πιθανόν να ξεκλειδώσει στο τσακ μπαμ!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμαή ακολουθείς την πρώτη περίπτωση ή βάζεις το κινητό να κάνει update όπως είσαι στην τελευταία ρομ και μετά περνάς απευθείας την τελευταία ελληνική stable απευθείας!
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
ΜήνυμαΑν αποτύχει και αυτό που προσπαθείς τώρα κατέβασε την china dev από το παρακάτω λινκ και πέρνα την μέσω mi pc suite επιλέγοντας την με τη χρήση του shift: en.miui.com/download-314.html#456
-
Παράθεση από pechr: “"Νέος στην Xiaomi, ρώτησε τον @lallasgr πριν ξεκινήσεις" ” icon_lol.gif icon_lol.gificon_lol.gif icon_lol.gificon_lol.gif icon_lol.gificon_lol.gif icon_lol.gificon_lol.gif icon_lol.gificon_lol.gif icon_lol.gificon_lol.gif icon_lol.gificon_lol.gif icon_lol.gificon_lol.gif icon_lol.gif
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
ΜήνυμαΚατέβασες τελευταία έκδοση ρομ?
-
Άρα έχεις θέμα με drivers. Προσπάθησε να εγκαταστήσεις σωστά τους drivers και μετά πιστεύω θα μπορέσεις να συνεχίσεις χωρίς πρόβλημα!