Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Spy767: “Καλημέρα παιδιά για το redmi note 3 pro πρέπει να κάνω factory reset? ” Ποια ρομ έχεις τώρα?
-
Με την τελευταία ρομ σε Redmi Note 3 Pro (Kenzo) θεαματικά τα αποτελέσματα!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27716/
-
Παράθεση από tzemelini: “ok molis giriso spiti tha sas balo. =============== Ιαν 16th 2017, 10:04am =============== den bgazei kapoio sfalma stin diadiakasia.apla den blepo to zip arxeio.h ekdosi pou exo einai entaxei? Miui 8 7.1.12/beta ? meta mpaino me twrp kai exo to problima den blepo to zip. ” Φίλε μου αν δεν μπορείς να βρεις το zip τότε απλά προχώρα με τον οδηγό sideload -> Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Όταν πας σπίτ…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από niolaz: “Αν ακολουθήσω τον οδηγό που αναφέρω πιο πάνω με το Κινέζικο Mi Pc Suite θα γίνει τίποτα ; ” Δυστυχώς στο Mi5 έχουν απενεργοποίηση το edl mode οπότε γιαυτό και δεν βλέπεις κόκκινο λαμπάκι να αναβοσβήνει. Οι λύσεις σου είναι δύο και ΜΟΝΟ αυτές: 1) Φτιάχνεις deep flash cable ώστε να μπορέσει το κινητό να μπει σε edl mode μέσω του καλωδίου και να φλασάρεις την global stable με το MiFlash 2) Προχωράς με το Mi PC Suite το κινέζικο, του περνάς μια official κινέζικη ρομ και ξεκλειδ…
-
Παράθεση από THUKIS: “Σε Ido το λινκ για την νεα εκδοση δεν δουλευει στο mail που ήρθε . ” Το Android Filehost δουλεύει μια χαρά από ότι βλέπω!
-
Παράθεση από sakis112: “Ο lallasgr εκανε την εγκατασταση με το teamviewer, και παρολο που η διαδιακασια update, διακοπηκε στο 80%, βλεπω τωρα στο κινητο η εκδοση είναι : MIUI 8 7.1.5 | Beta ,,, πρεπει να είναι official rom, to αρχειο το ειχα καταβασει από το σαιτ της Xiaomi. Παρακληση για επιβεβαιωση!!!! ” Σάκη τσέκαρε αν σου βγάζει Update γιατί υπάρχει και νεότερη. Επίσης κάνε δοκιμή για Unlock να δεις αν ολοκληρωθεί!!
-
Παράθεση από sakis112: “για να το φλασαρω με το mi flash, το βάζω σε bootloader. Μήπως πρέπει να είναι σε recovery mode, προσοχή, για να φλασαρω με το mi flash!!!!!! Εκεί που έγραψε ότι δεν συνδέεται σωστά ήταν το κινητό νορμάλ σε λειτουργία, αλλά με cmd, που τοχω ελέγξει την βλέπει την συσκευή, με αριθμό κλπ ” Αφού έχεις κλειδωμένο bootloader σε bootloader (δηλαδή fastboot mode) δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα. Οπότε έχεις τις δύο παρακάτω λύσεις: 1) Βάζεις το κινητό σε Recovery Mode και το παλε…
-
Παράθεση από tasosa: “ΕΧΩ TO XIAOMI REDMI NOTE 4 ME MENOY MIΣA AΓΓΛIKA KAI MIΣA EΛΛHNIKA . ΠΩΣ ΓINETAI NA EINAI OΛA EΛΛHNIKA ” Καλησπέρα φίλε μου, το κινητό σου φοράει unofficial rom. Πιάνεις τον παρακάτω οδηγό από την αρχή μέχρι το τέλος και μόλις τελειώσεις το κινητό σου θα έχει τα πάντα στα Ελληνικά. Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Όπου κολλήσεις γράφεις στο αντίστοιχο θέμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και θα σε βοηθήσουμε κατάλληλα!
-
Παράθεση από Kaxri1: “Γιατι το super user το εγκαθιστούμε? Στον οδηγο λεει αν σου βγαλει εγκατάσταση superuser πατας dont install. Επισης εβαλα stable rom . Λοιπον χρειαζεται κατι το super user , γιατι ο οδηγος λεει μην το εγκαταστησουμε , απλα εγω απορησα που δεν εβγαλε το μυνημα! ” Όχι δεν χρειάζεται κάπου αν δεν ξες πως να το χρησιμοποιήσεις. Αν δεν το χρησιμοποιούσες και πριν μην ασχοληθείς τώρα. Δεν πειράζει που δεν στο έβγαλε!!
-
Παράθεση από RockHead: “Εχω πάει Κίνα, hong kong, Ταυλάνδη, εχω αποψη απο τις 3 τουλάχιστον αυτές χώρες και όσο αφορα τον τροπο ζωής η τα οικονομικα μεγέθη, πάντως λεφτα για κινητό iphone εχουν. ” Πληθυσμός Κίνας το 2013: 1.357 billion (2013) Πληθυσμός Χονγκ Κονγκ το 2013: 7.188 million (2013) Πληθυσμός Ταϊλάνδης το 2013: 67.01 million (2013) Και από 5εκκατομύρια να είχαν στην κάθε χώρα από ένα iphone εσένα θα σου φαινόταν ότι όλοι έχουν και ένα iphone και ότι έχουν λεφτά. Δεν είναι έτσι όμως. Π…
-
Παράθεση από Dinriz: “@stamatisv αντιμετωπιζω ενα προβληματακι.μπηκα στομ twrp στο wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe και μετα απο ενα δευτερολεπτο μου βγαζει τερμα πανω wipe complete και απο κατω failed. Κάνω κατι λάθος; ” Σε περίπτωση που όταν ανοίξει το TWRP σας ζητάει να δώσετε password ή στην περίπτωση που τα WIPES δεν ολοκληρώνονται σωστά και βγάζουν failed τότε ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα: 1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wip…
-
Παράθεση από Kaxri1: “Βεβαια να ρωτησω κατι ακομα εκανα εγκατασταση ,το τηλεφωνο δουλευει κανονικα , αλλα δεν μου εβγαλε την επιλογη εγκατασταση σαν super user. , επισης το τηλεφωνο ειναι ακομα ξεκλειδωτο η πρεπει να το κλειδωσω αν ειναι απαραιτητο με καποιο τροπο ? ” Καλό είναι να κάνεις ένα check μπας και κλείδωσε αλλά καλό είναι να παραμείνει ξεκλείδωτο για να μπορείς να κάνεις Updates και σε καμία περίπτωση να μην το κλειδώσεις μόνος σου! Αν έβαλες την developer rom το βάζει αυτόματα το supe…