Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
επισης πες μας ακριβώς την έκδοση miflash που εχεις κανει install. Η beta 2016 ειναι αλλη από την τελευταία 2016.08.30! Με όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα δείχνει πρόβλημα επικοινωνίας οπότε σε βλέπω ή να πηγαίνεις σε άλλο PC ή να προχωράς με κάνα φορμάτ. Όταν βγάζει σφάλμα ότι δεν βρίσκει την com port κλπ εχει γινει αχταρμας με drivers κλπ
-
Μήπως δεν ετρεξες το cmd σαν διαχειριστης? Σου βγάζει και τις δύο εντολές ότι ολοκληρώνονται με επιτυχία? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μήπως το background σου είναι λευκό γιαυτό δεν μπορείς να δεις το μύνημα κάτω δεξιά?
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοχι μην το αφήσεις να την κατεβάσει γιατί θα σου αλλάξει την ρομ και δεν ξέρω τα αποτελέσματα
-
Παράθεση από oceanus: “ναι φιλε μου το mi4c εχω το προβλημα =============== Δεκ 23rd 2016, 2:27pm =============== εχω αλλο ενα pc και εκεινο 32 βιτ ειναι τι την κεατσα τι βαρκα? ” Καλησπέρα φίλε μου. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι ακριβώς ίδια με την διαδικασία που θα βρεις στον παρακάτω οδηγό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Εσύ απλά θα πρέπει να κατεβάσεις την fastboot ρομ για τη δική σου συσκευή και γενικά να προσαρμόσεις τον οδηγό στ…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑπό twrp κάνεις install το superuser.zip που θα βρεις μέσα στο σκληρό του κινητού (στην Ιντερνασιονάλ) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
Μήνυμα@pechr το μαγικο αφού τους περάσεις την πρώτη φορά είναι να κάνεις ένα ρεσταρτ και μετά τους αναγνωρίζει σωστά χωρίς θαυμαστικό. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@demakhs το πιασες, το πιασες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
ΜήνυμαTd0pYq8.jpg Καλησπέρα σε όλους τους Έλληνες MIUIers και μη, -------- Με αυτόν εδώ τον οδηγό θα δούμε πως μπορούμε να επαναφέρουμε τα χαμένα μας IMEI σε όλα τα κινητά με MediaTek επεξεργαστές (MKT). Τελευταία έχει παρουσιαστεί όλο και περισσότερα κινητά με MTK επεξεργαστές να χάνουν τα IMEI μετά από ένα flash μέσω του SP Flash Tool, είτε με λάθος χρήση του Root ή αλλάζοντας recoveries Κλπ κλπ. Υπάρχουν πολλά εργαλεία με τα οποία μπορούμε να κάνουμε backup τα IMEI ώστε να τα επαναφέρουμε σε περίπτ…
-
Παράθεση από MindMaker: “Α μάλιστα! Πιστεύω έχουμε καιρό ακόμη εμείς με την Omega. Άρα εγώ θα καταλάβω αν κλείδωσε ή όχι ο booloader όταν κάνω την αναβάθμιση που αλλάζει την έκδοση android και όχι από πριν, έτσι; Άρα πρέπει να έχω έναν έτοιμο ξεκλειδωμένο λογαριασμό ώστε σε περίπτωση που κλειδώσει, να μπορώ να το ξεκλειδώσω άμεσα αλλιώς θα πρέπει να περιμένω για έγκριση και μέχρι τότε το τηλέφωνο δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω, σωστά; ” Σε γενικές γραμμές ναι. Έχει τύχει σε άτομα να κλειδώσει …
-
Παράθεση από MindMaker: “Όσοι είχαμε ξεκλείδωτο booloader, μπορεί να μας το ξανακλειδώσουν και αν ναι δεν υπάρχει τρόπος να το αποτρέψουμε αυτό; Τώρα κάθε φορά που θα κάνουμε κάποιο update της xtrv, θα πρέπει να ελέγχουμε αν είναι κλειδωμένος ή όχι ώστε να το προχωρήσουμε; Μπερδεύτηκα λίγο... ” Όχι!! Για να στα ξεμπερδέψω λίγο και να στα γράψω όσο πιο απλά γίνεται! Από τη στιγμή που ξεκλειδωθεί ένας bootloader η μόνη περίπτωση προς το παρόν για να κλειδώσει είναι όταν γίνεται μια αναβάθμιση που …
-
Παράθεση από apo.stam: “Για να καταλάβω, για να μπορέσω να περάσω από σήμερα ελληνική ρόμ σε mi3, mipad, redmi note 2, θα πρέπει να ξανακάνω αίτηση για ξεκλέιδωμα στην xiaomi; Πως μπορώ να δοκιμάσω αν μου έχει κλειδωθεί; ” Διάβασε τον οδηγό και θα δεις πως τσεκάρεις! Καλύτερα να είσαι σίγουρος για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων!!
-
Παράθεση από magaiver85: “η αληθεια ειναι οτι ολα τρεχουν γρηγορα-ακαριαία. Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν ποιανω 4G σε κανενα απο τα 2 σλοτ του κινητου ( ειναι ενεργοποιημενς οι σιμ σε 4G υπηρεσιες), αν και εχει LTE επιλογη στις ρυθμισεις παιζει να ειναι απο το λογισμικο. Δεν αντιμετοπιζω κανενα αλλο προβλημα ή λαγκ. Μπαταρια κλασσικα 2-2μιση μερες σε μετρια χρηση, σε φουλ χρηση 1μιση μερα. θα το σκεφτω πριν την αλλαγη σε Ελληνικη. ” Ναι το καταλαβαίνω αυτό που λες!! Ρίξε και ένα διάβασμα ε…
-
Παράθεση από magaiver85: “Γεια σας παιδια, εχω το Mi Max 3/64 . Φοραει την MIUI Global Stable 8.0.3.0.0(MBDMIDG). Ειναι Unofficial η ROM? Παντως παιζει καλα, βεβαια στο Antutu θα περιμενα καλυτερα νουμερα απο τα 79,000 που βγαζει αυτη την στιγμη ( βεβαια μονο στα νουμερα), καθως το κινητο παει ρολοι, κινεζια μηδεν. Δεν μπορω να καταλαβω τι καλυτερο ή κατι εξτρα θα μου προσεφερε η Ελληνικη ROM. Λυστε μου αυτη την απορια, γιατι ειμαι σε σταδιο "διαβασματος" πριν αρχησω το χειρουργιο.. θενξ! ” Καλη…