Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Να σαι καλα βρε Δημήτρη που το ξεκαθαρίσεις επιτέλους γιατι κάθε μέρα διαβάζουμε τις γνώμες του καθένα χωρίς καμία βάση στην πραγματικότητα. Ελπίζω αυτό να σας πείσει όλους και να μην αρχισουν άκυρες εικασίες περί τούτο και περί εκείνο.
-
καλησπέρα φίλε μου, έχει παρουσιαστεί παλιότερα και σε άλλους κάποιο θέμα να δημιουργεί πρόβλημα αλλά δεν είναι ιδιαίτερα σύνηθες! Αν με κάνα update δεν στρώσει τότε μπορείς να προχωρήσεις σε ένα factory reset και να δεις αν συνεχίσει την ίδια ιστορία! Επίσης θα σου πρότεινα μιας και έχεις άδεια για ξεκλείδωμα να ξεκλειδώσεις τον bootloader ώστε και κάτι να συμβεί στο λειτουργικό και να μην ανοίγει να επαναφέρεις το κινητό εύκολα με ένα απλό flash μέσω fastboot mode!
-
Παράθεση από geonats: “Καλημέρα σε όλους..Ξέρει κάποιος εάν μπορούμε να κάνουμε απεγκατάσταση την εφαρμογή πλοηγός για το ίντερνετ για να βάλω πχ το modzila.? ” Επειδή είναι από τις βασικές εφαρμογές της miui νομίζω ότι δεν μπορείς. Απλά βάλτη σε έναν φάκελο που δεν θα ανοίγεις σχεδόν ποτέ και κατέβασε τον firefox και δούλευε με αυτόν! Αυτό ακριβώς έχω κάνει και γω!
-
Ναι κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από johnjor: “@lallasgr kai @demakhs τι λετε;Εχει βγει τετοια stable και με OTA αναβαθμισεις;Τωρα που εισαγωνται επισημα θα γινουν ετσι; ” Εννοείται πως έχει βγει!! Δες το παρακάτω λινκ! en.miui.com/download-301.html#449 <-Kate en.miui.com/download-301.html#438 <- kenzo
-
Παράθεση από kostas km: “Κάποια απάντηση; @gkalen @MIUI_ART Thanks ” Εννοείται πως όχι παιδιά! Ο κανόνας με το superuser είναι γενικός!! Δεν αλλάζει επειδή έβαλες stable! Καλό είναι να μην αναβαθμιστεί γιατί είναι πολύ πιθανό να βγάλει πρόβλημα!!Οπότε απλά αποφύγετέ το!
-
Παράθεση από kostisf7: “TP-LINK Android phone Android Bootloader Interface ” Κάνεις Unistall τους drivers αυτούς και τικάρεις και το κουτάκι Delete Drivers Μετά θα στο αναγνωρίζει με θαυμαστικό το κινητό στο Device Manager Κατεβάζεις τους παρακάτω drivers και τους κάνεις install adbdriver.zip Αν κολλήσει η εγκατάσταση για πολύ ώρα το κλείνεις και αποσυνδέεις το κινητό και το ξανασυνδέεις και θα στο αναγνωρίσει σωστά όπως πρέπει!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜία χαρά θα πάνε όλα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΌχι κανένα θέμα δεν θα πρέπει να υπάρξει! Το σημαντικό είναι ότι έχει περαστεί πρώτα η dev που αναφέρω και μετά πας όπως θες στην stable!!
-
Παράθεση από Christian27: “Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Δεν ξερω αν κανει το ιδιο πραγμα, αλλα πατησα το format data διπλα απο το advanced wipe και δεν συμπεριφερθηκε διαφορετικα το recovery. Παλιοχαρατηρας! ” Έκανες reboot to recovery μετά το format? Η δωστή διαδκασία είναι η παρακάτω: 1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache 5) Back->Back 6) Install rom αν την έχεις σε sd card αλλιώς πας στο 7 7) advanced->adb sideload->Ελληνικός οδηγ…