Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Mi Band 3 Σε λίγη ώρα θα δοθεί για κατέβασμα η νέα Stable έκδοση του Mi Fit (3.5.2) με ενσωματωμένο το firmware 1.8.0.0 με όλες τις βελτιώσεις που είχαμε προγραμματίσει από καιρό να προστεθούν και τα πάντα λειτουργούν άψογα. Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε όλα τα βήματα που έγιναν με τις δοκιμές για το πέρασμα των νέων αρχείων. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το νέο APK που θα σας δώσουμε (Mi Fit 3.5.2) και να το εγκαταστήσετε. Όλα τα υπόλοιπα θα γίν…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Mi Band 2 (HW revision V0.16.2.2) Ετοιμάστηκε και το 3ο firmware για τα Mi Band 2 με έκδοση HW revision V0.16.2.2! Για το συγκεκριμένο μοντέλο επειδή δεν το έχουμε για δοκιμές αν βρείτε κάνα λάθος στη μετάφραση ενημερώστε μας για να το διορθώσουμε.
-
Παράθεση από lsdpower78: “Ρε παίδες έχω μιάμιση ώρα που προσπαθώ να περάσω το καινούργιο firmware... Με notify κολλάει ποτέ στο 5%, πότε στο 25% κτλ κ αναγκάζομαι να το κάνω απεγκατασταση-εγκατάσταση, κ πάλι τίποτα... Με το Gadget bridge ψάχνει, ξανά ψάχνει, επανεκκίνηση κινητό, κ πάλι τίποτα. Εννοείται πως κ στα 2 παραπάνω έχω δώσει όλα τα δικαιώματα κτλ. Τι λάθος κάνω γμτ;; ” Δες να τικάρεις και αυτές τις δύο επιλογές στο Notify αφού φορτώσεις το firmware Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 μ…
-
Παράθεση από DimosVas: “Καινουριο firmware και δεν έχει πάλι οθονη μαζί με την ώρα και τα Βήματα και το ποσοστό μπαταρίας???? Γιατί??? ” Υπομονή, όλα θα γίνουν! Έχουμε και ζωές ξέρετε. Δεν πληρωνόμαστε για ότι προσφέρουμε δωρεάν!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Mi Band 3 Προστέθηκαν στο 2ο ποστ Custom Resources (θέματα) προκειμένου να μπορείτε να παραμετροποιήσετε την εικόνα του Mi Band 3. 0iGdFoH.jpg skjJkdQ.jpg Καλά περάσματα και Enjoy!
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Mi Band 3 Μόλις ανέβηκε νέο firmware και resources για το Mi Band 3. Προστέθηκε νέα οθόνη με μεγάλα γράμματα και μόνο με την ώρα για εύκολη ανάγνωση της ώρας σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρες! Περνώντας το νέο firmware και resources θα έχετε ως επιλογή μία από τις τρεις παρακάτω εικόνες: Να σημειωθεί ότι με τη χρήση του νέου Firmware είναι απαραίτητο να περαστούν και τα Resources για να δουλέψουν όλα σωστά 586615866258663
-
Άντε μπράβο να το χαρείτε τώρα!
-
Δοκίμασες να περάσεις πάλι το αρχείο ft ώστε να ολοκληρωθεί σωστά η εγκατάσταση?
-
το 3ο αρχείο είναι γραμματοσειρές αλλά είναι οι original και έπρεπε να περαστούν μόνο αν είχαν αλλαχτεί σε προηγούμενο στάδιο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ολοκληρώθηκαν οι γραμματοσειρές και αυτό δεν έχει ξανατύχει σε κάποιον για να ξέρουμε πως να το προσπεράσει. Προσπάθησε να περάσεις τα δύο παρακάτω αρχεία που είναι τα official για να δεις αν επανέλθει σε κανονική κατάσταση και αν όλα πάνε καλά και βλέπεις πάλι ώρα κλπ τότε πέρνα ΜΟΝΟ το firmware και τα resources από το 2 ποστ forums.xiaomi-miui…
-
έχεις το global Mi Band ή το china? Μόνο το firmware και τα resources έπρεπε να περάσεις.
-
-
Τώρα το διάβασα καλύτερα και το είδα. Επάνω το κουτί από πίσω γράφει NFC ή όχι?
-
Με μπέρδεψες, για το Mi Band μιλάω εγώ, εσύ γράφεις για κινητό τώρα. Με ποιο πρόγραμμα δοκίμασες να περάσεις το Firmware και τα Resources?
-
Δε θα περάστηκε σωστά το firmware. Σίγουρα έχεις το Mi band 3 το απλό και όχι το NFC έτσι?
-
Από όσο γνωρίζω όχι. Αναγκαστικά γίνεται unpair το ένα για να συνδεθεί το άλλο. Τουλάχιστον με το Mi Fit που το εχω δοκιμάσει. Αν έχεις Xiaomi/MIUI μπορείς να δοκιμάσεις με τη διπλή εφαρμογή μπας και δουλέψει ή με το Δεύτερο χώρο να δεις αν γίνεται.
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Mi Band 2 Στην πρώτη σελίδα στο Ποστ #2 μπορείτε να βρείτε πλέον το νέο firmware με Ελληνική ημερομηνία στην αρχική οθόνη για τα Mi Band 2 με HW Revisions V0.9.3.3 και V0.9.3.4 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58577/
-
Αν δε σου έκανε αυτόματα ενημέρωση το Band ναι!!
-
Παράθεση από poseidvn: “Δημήτρη βάζω τα δύο final αρχεία fw & res και το mi Fit πάνω πάνω στην αρχή έτσι;;; ” Μόνο το fw να περάσεις και θα είσαι οκ! Τα res δεν αλλάχτηκαν!