Εδώ είμαστε: app.box.com/s/acu0hy266rilmgjeel12nyzd818rgp0m ...Εν τω μεταξύ, μετά από καμιά 50αριά reboot χθες και σήμερα, το google play δεν συγχρονίζει παρότι με βλέπει, προφανώς τα παίξανε και το βάλανε στο πάγο για κανά 24άωρο...
Μια κλωνοποιημένη gcam 7 από το telegram group για να μπορείτε να την εγκαταστήσετε μαζί με άλλες: t.me/MiNote3Chat/189514 Λειτουργούν όλα κανονικά με μια μικρή επιφύλαξη για το slomo
Χεχεχε... Η αλήθεια είναι ότι το ψάχνω αρκετά - όποτε έχω χρόνο βέβαια. Το καλύτερο των τελευταίων ημερών είναι ότι ανακάλυψα το EDxposed, συνέχεια του xposed framework που τρέχει κανονικά στο κινητό μας και έχει μεγάλη υποστήριξη στο xda, με οδηγίες εγκατάστασης, κατάλογο των add-ons που λειτουργούν χωρίς προβλήματα κ.λ.π. Μεταξύ αυτών το αγαπημένο μου minminguard που όχι μόνο κόβει τελείως τις διαφημίσεις ακόμα και μέσα στις εφαρμογές, αλλά εξαφανίζει και τα κενά frames που αφήνουν το DNS66 κα…
Ωραία, αύριο θα βάλω links και από κάποιες άλλες που με ενδιαφέρουν αν σου είναι εύκολο να τις πειράξεις - τώρα με φωνάζει το αφεντικό (η κυρία μου... )
Παράθεση από geoanto555: “Αυτες που ανεβάζω να ξέρετε είναι εφαρμογές πειραγμενες για να μπορείτε να βάλετε και κάποια άλλη συγχρονος . ” Πολύ καλή προσέγγιση, την πάλεψα λίγο και βλέπω ότι πράγματι "μαθαίνει". Επίσης έχει ενδιαφέρουσα ενσωματωμένη βασική επεξεργασία. Ευχαριστούμε πολύ!
Έβαλα την 2η έκδοση, δεν βλέπω λειτουργικές διαφορές. Εν τω μεταξύ, με το Camera learning ενεργοποιημένο, εμένα και κάτι φίλους κ@@ογερους μας βάζει φίλτρο για να δείχνουμε τζόβενα
Την έβαλα στο mi note 3 Jason, δουλεύουν όλα πλην slow mo. Επίσης πραγματικά είναι πολύ λιτή, δεν βλέπω πως μπορεί (αν μπορεί) να εκμεταλλευθεί τους 2 φακούς? Ευκαιρίας δοθείσης, έχουμε καμιά καλή 6 για κινητά με περισσότερους από έναν φακό?
Και σήμερα εμφανίσθηκε η 9.9.26 EU... edit: την πέρασα με dirty flash πάνω στην xtrv 9.8.29, στην πρώτη προσπάθεια έτρεξα κατευθείαν και το magisk οπότε στο boot κράσαρε και με έβγαζε στο twrp. Επαναφορά με nandroid backup και εγκατάσταση ξανά σκέτη, dalvik/cache, όλα εντάξει. Μετά έβαλα και το magisk, όλα κομπλέ. Δεν βλέπω τίποτα φοβερές διαφορές, τα γραφικά είναι αλλαγμένα, με πιο μεγάλα εικονίδια αλλά μόλις έβαλα αυτά που είχα επανήλθαν κανονικά. Έχει μια καινούρια εφαρμογή, μέσω της οποίας σ…
Οι Τούρκοι xiaomίτες ανέβασαν την 9.9.24 miui 11 για το Jason, να περιμένουμε κάτι κι εμείς αυτό το ΣΚ? ...έχουν τα θεματάκια τους βέβαια απ' ότι βλέπω στο telegram... edit: όπου βλέπω ότι ήδη έχει ανέβει η 9.9.26 CN beta!
Αφού σε βγάζει σε fastboot δοκίμασε να του βάλεις την fastboot rom, μόνο πρόσεξε αν θες stable θα βάλεις stable fastboot κ. λ. π. Μετά εκκίνηση το κινητό να δεις αν δουλεύει έστω με την fastboot. Αν ναι συνεχίζεις...
Κάτι ακούστηκε ότι η τελευταία 10.4.2 CN stable είναι miui 11... Ξέρουμε τίποτα περισσότερο? edit: και συγκεκριμένα η 10.4.2.0 PCHCNXM, θα έχουμε εκπλήξεις το ΣΚ?
Είμαι με την προτελευταία dev xtrv 9.8.29. Δουλεύει η gcam εκτός από την selfie αλλά δεν με πειράζει, χρησιμοποιώ την miui cam τις πολύ σπάνιες φορές που την χρειάζομαι.
Πριν μερικές μέρες ανέβηκε κατά λάθος η πρώτη miui 11 CN version για το Jason, κάποιος πρόλαβε να την κατεβάσει και την έχει αναρτήσει εδώ: Telegram: Contact @minote3channel ...Όσοι τολμηροί...