Μάλιστα αλλά περνώντας από πάνω την xtrv δεν φεύγει, θέλει format data με twrp - έτσι εξηγείται... Αν το κάνω και επαναφέρω κάποιες εφαρμογές και data από Google ή titanium θα είναι εντάξει?
Για τον ήχο ως τηλέφωνο, όλα αυτά τα ξηλώνεις και βάζεις μόνο το patch. Το τρέχον v. 3.1 αν και δουλεύουν και τα προηγούμενα. Κάμερα με Ai έχω από την προηγούμενη έκδοση 9.8.22, δεν πρόσεξα αν είναι ιδιότητα της xtrv ή ενεργοποιήθηκε με το module του magisk
Το 4 αναφέρεται σαν magisk module, το έβαλα, δεν έκανε διαφορά οπότε επανήλθα στο στάνταρ. Έβαλα και την κάμερα από το Dropbox αλλά κρασάρει. Εμεινα λοιπόν με αυτά που έγραψα πριν και θα πειραματιστώ με settings and libs.
Καλημέρα, το δοκίμασα και αυτό μια από τα ίδια. Οπότε επανήλθα στο αρχικό set up μια και με αυτό έχω Ai camera στην μαμίσια. Επίσης κράτησα την urnix gcam για να παίξω με settings /libs
Τα έβαλα όλα με την σειρά, reboot κ. λ. π. Ενεργοποιήθηκε το api2, έβαλα την Gcam 6.2.030_urnyx05-v2.2 δούλευε αλλά χωρίς εμπρός κάμερα ούτε μετά από reboot. Επίσης τα αποτελέσματα δεν μου φάνηκαν τόσο του γούστου μου. Προσπάθησα να βάλω ΚΑΙ την Gcam 6.1.021_advanced_v1.6 αλλά δεν τις παίρνει ταυτόχρονα προφανώς διότι βασίζονται στην ίδια. Οπότε προτίμησα την "δική μου", στην οποία επίσης δεν δουλεύει η εμπρός. Δουλεύει η miui όμως, και μου αρκεί. Είμαι στα ίδια δηλαδή, αλλά ξέρω τι έχω εγκαταστ…
Την rom την πέρασα πάνω από την ίδια 9.8.22 που είχα και πριν, που σίγουρα δεν είχε api2. Το magisk δεν είναι ενεργό, αλλά κάποια modules τα είχα περάσει με twrp, γι αυτό ίσως ξέμειναν. Το ζήτημα είναι ότι δεν ξέρω πως και αν γίνεται να φύγουν, ίσως ξανατρεχοντας το zip από twrp?
Λοιπόν... Έχω βγάλει τα πάντα, ο κατάλογος των modules είναι κενός αλλά εξακολουθώ να έχω ενεργό api2. Ο λόγος προφανώς είναι ότι κάποιο zip το έτρεξα από twrp, αλλά δεν θυμάμαι ποιο. Τώρα τι κάνουμε?
Η κάμερα που αναφέρεις εμένα δεν μου δουλεύει καθόλου, κρασάρει. Επιβεβαιώνω ότι ο ήχος είναι πολύ πιο δυνατός και πράγματι δεν θέλει τέρμα γιατί παραμορφώνει, well done - ξήλωσα viper κ.λ.π. Επίσης το ρολόϊ στην μέση πολύ μου αρέσει! Ευχαριστούμε Υ.Σ. Το link για το dropbox μου βγάζει error: too many requests...
Σε σχέση με τα modules από το Telegram: είμαι με την τελευταία xtrv dev 9.8.22 και αφού πρώτα απενεργοποίησα όλα τα modules του magisk πλην youtube vanced, έβαλα τα 2, 3, 5. H gcam arnova 6.1.021_Advanced 1.6.190614.0200 με τις στάνταρ ρυθμίσεις (αρχείο .xml) δουλεύει πλην εμπρός κάμερας που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα μια και δουλεύει η "μαμά". Η ταχύτητα φαίνεται ακόμα καλύτερη αλλά μπορεί να είναι η νέα rom, για μπαταρία και ήχο θα τα πούμε στην πορεία...