Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 615.

• Ωχ μπλέξαμε, πρέπει να μπω στην διαχείριση του rooter?

• επιλέγω το κείμενο (κωδικό), βλέπω τα άγκιστρα αλλά δεν έχει καμία επιλογή τύπου copy, paste κ.λ.π. - μόνο select, select all

• Από το PC εννοείς? Πως αλλιώς? Στο κινητό δεν με αφήνει να κάνω τίποτα

• Παίδες έχω ξεκλειδώσει και φλασάρει fastboot σε ένα 4Χ της αδελφής και όταν μπουτάρει μου ζητάει κωδικό επαλήθευσης. Όταν ανοίγει όμως το wifi για να μπώ ΔΕΝ ανοίγει το πληκτρολόγιο για να τον δώσω, WTF?

• @XiaoPST δεν ξέρω διότι δεν είχα την Pleasureglow6.1 και δεν την βλέπω να υπάρχει πλέον. Έχω κρατήσει την Arnova v.1.6 που παίζει καλά με τις ρυθμίσεις της και αυτές της v.1.4. με τις οποίες είναι σταθερή και η εμπρός κάμερα.

• Έτσι θα είναι γιατί βλέπω κι εγώ πρόβλημα στο mi note 3...

• Στο mi note 3 Jason όλα φαίνονται εντάξει, ευχαριστούμε.

• Παράθεση από cacau: “Δεν το έχω ανοίξει, κοιτάω για YouTube video... edit: για όποιον ενδιαφέρεται youtu.be/8ajHPQcK23U edit2: παράγγειλα κάμερα και εργαλεία ανοίγματος όλα μαζί 20$ από Aliexpress, σε κανένα μήνα που θα παραλάβω ή θα το φτιάξω ή θα μου μείνει στα χέρια... ” Τελικά επανήλθε η εμπρός κάμερα με το fix από εδώ: forum.xda-developers.com/mi-no…how-to-mi-note-3-t3757049

• Παράθεση από sso: “Αν θέλεις δοκίμασε και αυτή: PleasureGlow_6.2.030.apk ” Αυτή δουλεύει πολύ καλά στο mi note 3, από πού την βρήκες?

• Άσχετο: μετά την fastboot και την επανεγκατάσταση των πάντων το dolby ΔΕΝ παίζει παρότι έβαλα το audio modification library από magisk. Module dolby δεν βρίσκω στο magisk και το σχετικό .zip που συνοδεύει την τελευταία μας dev rom μου βγάζει error. Τι κάνω?

• Δεν το έχω ανοίξει, κοιτάω για YouTube video... edit: για όποιον ενδιαφέρεται youtu.be/8ajHPQcK23U edit2: παράγγειλα κάμερα και εργαλεία ανοίγματος όλα μαζί 20$ από Aliexpress, σε κανένα μήνα που θα παραλάβω ή θα το φτιάξω ή θα μου μείνει στα χέρια...

• Προχωράω... Όπως πάντα, το κρίμα στον λαιμό σας! Ο fingerprint sensor επανήλθε, η selfie κάμερα όχι, πάω για εγκατάσταση twrp. Να κάνω επαναφορά nandroid backup ή θα κουβαλήσω και τα προβλήματα πίσω? Έχω και miui local backup σωσμένα, system+apps και σκέτο apps... edit: τελικά η εμπρός κάμερα πρέπει να έχει κλατάρει, θα ψάξω μήπως αλλάζει εύκολα...

• Βλέπω την ακόλουθη γραμμή: <program SECTOR_SIZE_IN_BYTES="512" file_sector_offset="0" filename="" label="persist" num_partition_sectors="131072" partofsingleimage="false" physical_partition_number="0" readbackverify="false" size_in_KB="65536.0" sparse="true" start_byte_hex="0x14000000" start_sector="655360"/> Που ακριβώς το προσθέτω? Έτσι κάνει? <program SECTOR_SIZE_IN_BYTES="512" file_sector_offset="0" filename="" persist.img"label="persist" num_partition_sectors="131072" partofsingleimage="fal…

• Το κάνω και επανέρχομαι με τα αποτελέσματα.

• Δυστυχώς η περίπτωση μου είναι hardware, μπήκα engineering mode και με αφήνει σιγά σιγά... Σήμερα έχασα εν μέρει και το fingerprints sensor. Πάω για φρέσκο

• Το μάτιασα? Ξαφνικά με την αναβάθμιση του Σαββάτου "έχασα" την εμπρός κάμερα! Το θέμα προέκυψε αφού πέρασα την gcam έχοντας "πειράξει" τις ρυθμίσεις μέσω build prop - και νόμιζα ότι κάποια ματσακονιά έκανα... Το έψαξα αρκετά, έκανα επαναφορά από nandroid backup αφού καθάρισα data κ.λ.π. Στο τέλος κατέβασα fastboot rom, την έβαλα αλλά τίποτα... Οπότε μάλλον είναι θέμα hardware - λογικά τα έφτυσε το τσιπάκι. Εκτός κι αν ξέρετε κάτι σχετικό, κάποιο bug?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Το έστησα από την αρχή, αλλά θα το κοιτάξω για μελλοντική χρήση ώστε να μην ξανασυμβεί (το κατά δύναμη...)!

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “gatekeeper, lock κλπ, θα τα δεις μεσα στην διαδρομη που σου είπα. ” Έχω ξαναβάλει κωδικό και αναγνώριση δ.αποτυπώματος αλλά στην διαδρομή data/system δεν βρίσκω κάτι σχετικό με gatekeeper, lock κ.λ.π.

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Χμμ... μάλιστα, ποιά αρχεία? "Δυστυχώς" έχω το τελευταίο twrp red...

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Τετραψήφιο κωδικό, δεν υπάρχει περίπτωση να τον έδωσα λάθος...