Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 615.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
cacau - - Recoveries
ΜήνυμαΧθες αναγκάστηκα να κάνω κι εγώ επαναφορά από twrp backup (nandroid), αλλά με κλείδωσε απέξω ζητώντας κωδικό - τον οποίο και έβαλα σωστά - παρόλα αυτά δεν... Έτσι αναγκάστηκα να στήσω από την αρχή με format κ.λ.π. Αν υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως παίρνουμε backup και κάνουμε επαναφορά χωρίς να συμβεί αυτό, παράκληση δώστε link (και θεωρώ ότι θα πρέπει να μπεί επισήμανση στο πρώτο post). Ευχαριστώ προκαταβολικά... Υ.Σ. Συσκευή mi note 3 (Jason) με τελευταία xtrv dev
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
cacau - - Recoveries
Μήνυμαη ρομ είναι ίδια με το σκέτο 4 mi pad 4 plus
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
cacau - - Recoveries
Μήνυμαoff topic : με mi pad έχουμε ασχοληθεί? Έψαξα και δεν βρήκα τίποτα...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από cacau: “το viper έχει αναφερθεί κατ' επανάληψη ως κακόβουλο λογισμικό. Ξέρει κανείς τι παίζει? ” Μήπως έχει εγκατασταθεί κάποιο malware στην συσκευή σου με Fake Viber ? =>> FinSpy : Νέες εκδόσεις εντοπίστηκαν, για στοχευμένη παρακολούθηση iOS και Android συσκευών - News from Xiaomi Miui Hellas” Δύσκολο, το έχω βάλει από play store Και Έχω τρέξει antivirus και malware bytes
-
Παράθεση από Ilmarios: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που έχει το Mi 6. Μήπως τελικά είναι κάποιο πρόβλημα με την συσκευή και όχι με την ROM. ” MIUI_ART έχω αναφερθεί ξανά στο ίδιο πρόβλημα στην έκδωση [Miui 10 9.6.20] και το πρόβλημα είχε ξεκινήσει 2-3 rom πριν. Το ίδιο πρόβλημα έχει αναφέρει το μέλος του φόρουμ stauros2653 εδώ, και το μέλος Firem@n για το mi note 3 και το αναφέρει εδώ. Όπως μπορείτε να δείτε με ένα γρήγορο γουγλάρισμα το πρόβλημα σε mi6 έχει αναφ…
-
Να αναφέρω βέβαια ότι η μετάφραση των μενού ρυθμίσεων δεν είναι πλήρης, υπάρχουν αρκετά αγγλικά
-
Σε mi note 3 Jason όλα δείχνουν σωστά, ευχαριστούμε
-
Σε mi note 3 Jason όλα δείχνουν καλά, ευχαριστούμε!
-
Όλα δείχνουν καλά στο mi note 3 Jason.
-
Αν είσαι root ναι, αλλιώς DNS66 από το link πιο πάνω
-
Πολύ προχωρημένο για μένα, άμα θέλετε τίποτα καλλιτεχνίες πέστε μου...
-
Σε τι μορφή είναι τα αρχεία? Αν είναι .jpeg και μου πείτε ανάλυση τα φτιάχνω.
-
Και για Jason, μην ξεχνάμε
-
Γκουγκλάρισε DNS66 και fdroid
-
Οκ, αλλά στον δρόμο μέχρι να βάλεις γυαλιά νύχτωσε...