Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 615.
-
Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ail31ou: “Αλλα τι να φταιει? ” Για δοκιμασε να το περασεις αυτό απο τα θέματα ..link\\ @cacau αυτο ειναι για το unmount κανε reboot κανονικα. ” Ειναι theme και τo kανω εγκατασταση μεσα απο twrp? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έκανα reboot, η κατάσταση είναι ίδια ακριβώς με του ail31ou, το αρχείο υπάρχει και είναι στην ίδια διαδρομή, αλλά δεν έχει μεγαλώσει τίποτα. Να δοκιμάσω με το ίδιο που του έδωσες?
-
Παράθεση από geoanto555: “Δωσε ενα log απο το twrp μετά το σφάλμα, Επίσης δοκιμασε αυτό ” με αυτό που μου έβαλες έτρεξε μεν αλλά...
-
Σε mi note 3 (Jason) δεν εγκαθίσταται καθόλου από τότε που πήγαμε σε android 9. Βγάζει μήνυμα λάθους "Error 7" όταν το τρέχω μέσω twrp. ...Κάντε κάτι για τα τιμημένα γερατειά
-
Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από cacau: “Αν εννοείς ταυτόχρονα, είναι νορμάλ γιατί το φλας χαλάει το night shot. Στο δικό μου δουλεύουν μια χαρά το καθένα μόνο του βέβαια... ” Ξεχωριστά. Δε λειτουργεί ούτε night sight ούτε φλας σε κανονική λήψη. ” Το έφτιαξες τελικά? Στο δικό μου δουλεύει και μετά το update σε 9.6.27...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manousakas: “Παράθεση από cacau: “Σε mi note 3 Jason όλα καλά, ευχαριστούμε! ” Την διαδικασία για την gcam την ξανακάνεις απο την αρχή μετα την ενημέρωση της ρομ???? ?(” Ναι, δύο γραμμές στο build prop γράφεις. Πρόσεχε την αυτόματη διόρθωση, μου έβαλε ένα κεφάλαιο και δεν έπαιζε...
-
Σε mi note 3 Jason όλα καλά, ευχαριστούμε!
-
Αφού πέρασες drivers?
-
RE:
cacau - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από cacau: “Αν εννοείς ταυτόχρονα, είναι νορμάλ γιατί το φλας χαλάει το night shot. Στο δικό μου δουλεύουν μια χαρά το καθένα μόνο του βέβαια... ” Ξεχωριστά. Δε λειτουργεί ούτε night sight ούτε φλας σε κανονική λήψη.” Περίεργα πράγματα...
-
Redmi 2 TD δεν ανοίγει
ΜήνυμαΆντε μεγειά το "σαπάκι" σου! ...αθάνατη συσκευή, την δουλεύει ακόμα μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μου - επαγγελματικά παρακαλώ!
-
Ωπα! Την fastboot ΔΕΝ μπορείς με twrp, πρέπει να πας με adb από pc. edit: θεωρητικά μπορείς την συγκεκριμένη να την βάλεις και από twrp, απλά πρέπει να ψάξεις στις επιλογές/settings και να απενεργοποιήσεις τον έλεγχο του md5 file. Αν δεν σου τρέξει ούτε έτσι πας με adb. Αναλυτικά στο link που έδωσα πιο πάνω xiaomi-miui.gr/community/index…E%B5%CF%82-wt88047-wt860/ edit2: αυτό το έκανες? "Στο θέμα μας τώρα, κατέβασα την official developer 6.3.3 από το link που έβαλα παραπάνω, έκανα εγκατάσταση με …
-
Είσαι στο μενού του twrp, από εδώ θα πατήσεις install και θα επιλέξεις την καινούργια Rom που έχεις μεταφέρει στο κινητό. Αν δεν την έχεις, μπορείς να την βάλεις σε SD card και να την εγκαταστήσεις από εκεί. Υ. Σ. Επίσης σταμάτα να γράφεις κεφαλαία σε παρακαλώ...
-
Εδώ είσαι xiaomi-miui.gr/community/index…E%B5%CF%82-wt88047-wt860/ αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει ρίξε λίγο διάβασμα πρώτα...