Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 445.
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “mi band 2 Gearbest Παραγγελια 10 νοεμβρη Μεσω belgium unregistered LVS Παραλαβη σημερα!!!! Και περιμενω αλλο ενα ιδιο με belgium registered το οποιο εγινε παραγγελια 11 του μηνα, και πιθανη παραδοση αυριο! Το βελγιο τα σπαει!!!!! ” Mi Band 2 από Gearbest Παραγγελία 06/09/2017 26/09/2017 το βλέπει το ΕΛΤΑ 24/11/2017 άφιξη ΕΛΛΑΔΑ 24/11/2017 άφιξη σε ΓΕΤΑ και πέρασε κανονικά 25/11/2017 εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο, κέντρο διαλογής Αττικής 27/11/2017 και καμία ξανά ε…
-
καλή αρχή σε όλους παιδιά πρώτες εντυπώσεις όλα πάνε καλά και έχουμε με κάποιο τρόπο διορθώσει μερικά μικρά θέματα σε αυτή την έκδοση βασικό ότι η μπαταρία πηγαίνει πολύ καλύτερα πάλι... είχαμε με την προηγούμενη κατανάλωση μεγάλη η εφαρμογή έγγραφα μετά από μια επανεκκίνηση της συσκευής παραμένει ανοιχτή εννοώ αρχικά ήταν απενεργοποιημένη
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@miltosdelis Αν έχεις aroma δεν είναι έτοιμο ακόμα , την άλλη βδομάδα .. μόνο με xtrv προς το παρόν.. Πόσα reboot εκανες μετά την εγκατάσταση της Ρομ ?? Δώσε ένα screenshot από τα έγγραφα , όπως το παρακάτω .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46266/” Δεν είχα κάνει μέχρι τώρα καμία επανεκκίνηση μετά όμως την επανεκκίνηση όλα φαίνονται οκ και έχω και την τελευταία άρωμα 79112ff59b48c9046935e620d0c16501.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Ta…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Χωρις υπογραφη δε δινονται ουτε ελευθερα ουτε παντρεμενα. Το χαρτακι ή χαθηκε ή δεν εχουν καν ταχυδρομο, αν εληξε καμια συμβαση και δεν εχει ερθει αλλος.” Μια χαρά ταχυδρόμους έχουν αλλά όλοι τους είναι πάρε τον ένα βάρα τον άλλον δεν μπορείς να βρεις κανένα σοβαρό όσο για το χαρτάκι εννοείτε πως κάποιος το πήρε από την οικοδομή έχουμε πολλούς χαζούς στην οικοδομή μου η αλήθεια είναι η δε και καλά προϊσταμένη κιόλας να πω και μένα μου φάνηκε τρελό από μέρους της με …
-
Περάστηκε και αυτή την εβδομάδα η νέα rom στο kenzo μου με αλλαγή root manager από magisk πήγα σε supersu το θέμα με την εφαρμογή έγγραφα ακόμα παραμένει συνεχίζουν να ξεκινούν κλειστά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην ομάδα παιδιά εντάξει τα ΕΛΤΑ όντως έχουν τρελά θέματα εκτός και αν είναι το κατάστημα της περιοχής μου μόνο έτσι δέμα ήταν σήμερα στο ράφι από τις 11/10/2017 ( την επόμενη κανονικά έπρεπε να το είχα παραλάβει το γράφει επάνω του το πακέτο εντωμεταξύ ) ειδοποίηση στο σπίτι και δεν πήρα ποτέ απλά έτυχε να το δω στο ράφι σήμερα και έτσι και το πήρα ( χωρίς καν να βάλω μια υπογραφή σε κανένα χαρτί ) γιατί λέει η εν λόγω προϊσταμένη ότι είναι ελεύθερο απλά είδε ότι είναι στο όνομα μου …
-
καλησπέρα στην ποιο ενεργή ομάδα της Ελλάδος... πριν λίγο παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου μια παραγγελία ( χωρισμένη σε 2 πακέτα ) από Αμερική (2 μπλουζίτσες σχετικά ακριβές σε σχέση με τις άλλες παραγγελίες που περιμένω από ΚΙΝΑ ) με DHL (Αμερική μέσω Γερμανίας ) πέρασε και δεν ακούμπησε τελωνείο και χωρίς καμιά εξτρά επιβάρυνση παρά μόνο τις 55 συνολικά ημερολογιακά ημέρες πάντα από την ημέρα αγοράς τους θέλω να πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και φυσικά ενημέρωσα τους φίλους μας Αμερ…
-
Ότι βλέπετε περιμένω αυτό τον καιρό παιδιά και οι μέρες είναι από την ημέρα πληρωμής μέχρι σήμερα...1175a7b4eebba7ba4f73d46139cbb042.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “@miltosdelis Τα έγγραφα ενεργοποιούνται μόνο στις συσκευές με ροοτ , αν έχεις ροοτ θα ενεργοποιηθούν .. ” πάντα είμαι root και με magisk manager κιόλας και πάντα ξεκινάν κλειστά τα έγγραφα εννοείτε πως όποτε τα χρειαστώ μπορώ να τα ενεργοποιήσω άλλα στην επόμενη επανεκκίνηση της συσκευής ξανά απενεργοποιουνται από μόνα τους
-
μια φορά να κάνω και εγώ την αρχή περάστηκε στο kenzo μου νεράκι η νέα rom
-
Περάστηκε η νέα rom στο kenzo μου ακόμα τα έγγραφα ξεκινούν κλειστά και στην νέα rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τελικά τρελάθηκαν και οι Κινέζοι κοιτάξτε να δείτε που καταντήσαμε... Gearbest Customer Support At11/16/2017 04:08:38 Dear Miltiadis, Thank you for contacting Gearbest. If the two packages are delivered to you,there are two solutions for you to choose: 1.Sign for the two packages,and then repay to us. 2.Send one of them back to us after receiving it. Thank you for your cooperation. περιμένω τα σχόλια σας για το τι να τους απαντήσω ...
-
παιδιά δείτε σκηνικό που παίχτηκε πριν λίγες ώρες ... είμαι σε επικοινωνία από προχτές με gearbest support για μια μικρής άξιας παραγγελία μου που πέρασε την προβλεπόμενη ήμερα παράδοσης 11 η ώρα σήμερα το πρωί παίρνω ενημέρωση από το tracking number ότι σκαναρίστηκε το νέο πακέτο για πρώτη φορά και μέσα σε λίγες όμως ώρες 13:52 για την ακρίβεια παίρνω ενημέρωση πάλι από tracking number ότι η προηγούμενη παραγγελία μετά από 68 μέρες "ημερολογιακές" από την αγορά γίνετε άφιξη στην χώρα και τον αε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kaper: “Να επικοινωνησω πρωτα με gearbest για refund η να ξεκινησω διαδιακασια με paypal Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα έλεγα ότι γενικά όλοι μας, θα πρέπει να κάνουμε λίγο παραπάνω υπομονή όσο σπαστικό και να είναι αυτό...Δεν φταίνε τα καταστήματα και στο τέλος βλέπω να ψάχνουμε με το κυάλι κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα.” Παραγγελία από gearbest έληξαν οι προβλεπόμενες μέρες αναμονής και μετά από επικοινωνία μαζί τους με είπαν θα…
-
ολα καλα μεχρι στιγμης στο kenzo μου απροβληματιστο γρηγορο και ευκολο περασμα πανω απο την προηγουμενη εκδοση με magisk root manager
-
Καλησπέρα ομάδα περάστηκε η νέα ρομ πάνω από την προηγούμενη με magisk όλα καλά όλα ωραία και γρήγορα κατέβηκε και περάστηκε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stelios Stelaras: “σήμερα παρέλαβα 3 παραγγελίες από gearbest μέσω Βελγίου στις 18 μέρες” 2 ερωτήσεις γιατί και εγώ περιμένω ένα power bank 2 από gerabest μέσω Βελγίου εδώ και 58 μέρες με σκ το tracking number σου ξεκινάει με LVS... Σου είχε καλή ενημέρωση εμένα κόλλησε στο " parcel is handled" από τις 23/09/2017 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα παρέλαβα 2 προϊόντα από gearbest μετά από 56 μέρες χωρίς έξοδα τελωνείου Registered Air Mail PostNL (15-28 business days) και 1 προϊόν από vickmall σε 25 μέρες παρακαλώ και εννοείτε χωρίς έξοδα τελωνείου Shipping Method - Air Parcel Register (7-25 business days) και αυτό αλλά στις μισές μέρες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ερώτηση που απευθύνεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν MIUI 9 σε Android 6.0. Μετά από ένα reboot η εφαρμογή "Έγγραφα" σας ενεργοποιείται ή όχι ? Μιλάμε για την 7.11.2 ROM.” Την κάνω ενεργή γιατί είναι ανενεργή κάνω επανεκκίνηση και ξανά γίνεται ανενεργή στο kenzo μου με την τελευταία έκδοση άρωμα rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Μόλις την πέρασα έκανα επανεκκίνηση της συσκευής και την κατέβασα με data κατέβηκε σαν βελούδο, για να δούμε τώρα πως θα μας πάει” Μόλις περάστηκε και στο δικό μου kenzo η νέα rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk