Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 445.
-
39,6 στο kenzo μου πάντα την τελευταία άρωμα ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Gearbest μέσω Βελγίου το περιμένω εδώ και 53 μέρες το 20000mAh Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stelios Stelaras: “καλημερα. Παρέλαβα επιτέλους mi band 2 παραγγελία από aliexpress από 2 Σεπτέμβρη. Ευτυχώς χωρίς καμία έξτρα χρέωση” Το περιμένω εδώ και 52 μέρες από gearbest Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από akisjes: “Καλημέρα παιδιά.Και σε εμένα συνέβη το ίδιο . Δέμα με δύο τσάντες ευτελούς αξίας (9+9 δολλάρια) σκαναριστηκε χτες μετά από καθυστέρηση 45 ημερών.Μπηκε Γ.Ε.Τ.Α. Αθηνών και βγήκε μετά από 2 ώρες , γνωρίζει κάποιος αν αυτό σημαίνει ότι έφαγα τελωνείο?? ” Αν είναι μόνο 2 ώρες, το πιο πιθανό είναι το 3€..” Τι λέτε γι'αυτό το πακέτο...;97573953e1ac920c17d6f7146875ed11.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lak100: “απιθανα πραγματα πριν λιγο σκαναριστηκε το δεμα μου στο αεροδρομιο μετα απο αναμονη ενος μηνα. Δεν το περιμενα να δουλευουν και αργιες” Και σε μένα έγινε το ίδιο σήμερα σε ένα προϊόν από τα 4 που είχα παραγγείλει μαζεμένα από gearbest Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για δείτε και το δικά μου χαλιά σχεδόν όλα από το gearbest9abbd7ac75076c8397e7a6e20f5bc73e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μολις περάστηκε η νέα rom με ota update μέσα από την εφαρμογή αναβάθμιση με την πρώτη χωρίς καμία καθυστέρηση ή κόλλημα ένα μικρό θέμα στο script εκεί που πάμε να πατήσουμε για να βάλουμε τον opera browser από κάτω λέει πάλι mozilla μικρό λαθακι
-
Παράθεση από makisfz: “Ναι υπάρχει ένα θέμα με το WiFi σε αυτή την ρομ Redmi Note 3 pro ” να δούμε λίγο και την μπαταρία γιατί κατεβαίνει πολύ γρήγορα σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση rom
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από miltosdelis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltosdelis: “οχι οχι vip mail ηταν και η rom για vip ηταν που περασα περίεργο παντως μας αφησατε 2 βδοαμαδες χωρις rom και κακο εμαθαν τα κινητα μας χα χα χα ” Κάτσε, για ποια συσκευή μιλάς ?Στο προφίλ σου έχεις μόνο δηλωμένη την RedMi Note 3 PRO (Kenzo). Αν έχεις και άλλη συσκευή, να την προσθέσεις γιατί δεν θα λαμβάνεις σωστά mail.... ” για το kenzo μιλαω πως μπερδεύτηκες (πληθυντικός ευγενίας ) " τα κινητα μας " και το λες αυτο …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltosdelis: “οχι οχι vip mail ηταν και η rom για vip ηταν που περασα περίεργο παντως μας αφησατε 2 βδοαμαδες χωρις rom και κακο εμαθαν τα κινητα μας χα χα χα ” Κάτσε, για ποια συσκευή μιλάς ?Στο προφίλ σου έχεις μόνο δηλωμένη την RedMi Note 3 PRO (Kenzo). Αν έχεις και άλλη συσκευή, να την προσθέσεις γιατί δεν θα λαμβάνεις σωστά mail.... ” για το kenzo μιλαω πως μπερδεύτηκες (πληθυντικός ευγενίας ) " τα κινητα μας " και το λες αυτο τωρα...; στο kenzo εκανα FR…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltosdelis: “μολις το εκανα αλλα τιποτα κολλημενος στην 7.9.21 aroma παω για περασμα της νεας απο το αρχειο του mail που μολις περασα απο τον υπολογιστη στο κινητο γιατι με τον browser του κινητου ειχαμε αργες ταχητυτες στο κατεβασμα του αρχειου zip ευχαριστω για τον χρονο σου ” Μήπως είχες κάνει Flash την ROM που αναρτούμε στο Forum ?Αν ναι τότε έχασες τα OTA καθώς αυτές οι ROM δεν υποστηρίζουν ΟΤΑ. Όπως και να έχει, κατέβασε την ROM Που σου στείλαμε στο Vi…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltosdelis: “Την προηγούμενη από την τελευταία που βγήκε πριν 2 βδομάδες πέρασα και από το mail μου κανονικά αλλά δεν πήρα σήμερα καμία ενημέρωση παρά μόνο mail και η εφαρμογή λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση ” Πήγαινε Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση, και Κάνε Διαγραφή δεδομένων.Μετά κάνε Reboot της συσκευής και ξαναδοκίμασε. ” μολις το εκανα αλλα τιποτα κολλημενος στην 7.9.21 aroma παω για περασμα της νεας απο το αρχειο του mail που μολ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να κάνεις ένα calibration youtube.com/watch?v=_I5D1-q4iPk ” εγω το ιδιο προβλημα και εγω δεν μπορω να κανω success το black card calibration καμια ιδεα...?
-
ομαδα καλησπερα μετα απο FR στο Kenzo μου και ξανα περασμα της προτελευταιας rom στο κινητο μου σημερα που βγηκε η νεα rom μπαινω απο το κινητο μεσα απο την αναβαθμιση την εφαρμογη και δεν κατεβαινει η νεα rom τι πρεπει να κανω εκτος απο το λογικο κατεβασμα χειροκινητα την rom απο το mail και περασμα στο κινητο ευχαριστω...
-
RE:
Μήνυμα@kodorevi8ulis Όχι άλλα για κάποιο λόγο άρχισε να γεμίζει η εσωτερική μνήμη του κινητού μου και δεν μπορούσα κιόλας να την περάσω σαν δευτερεύουσα την linage με έβγαζε ένα μήνυμα για να φτιάξω ένα φάκελο και όταν πήγαινα να τον φτιάξω μέσω root explorer δεν τον έφτιαχνε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Aris90x: “σε XIAOMI REDMI NOTE 4 δουλεύει αψογα ” περιμενουμε και κανενα βιντεο οδηγο για τον τροπο περασματος των rom γιατι καναμε πατατα και περασαμε απο την αρχη lineage μονο και σε λιγο παμε για δευτερο FR για να ξανα περασουμε την τελευταια AROMA rom
-
Και εγώ μέσα εκτός πάντα απροόπτου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑπλά είμαστε και το πρώτο φόρουμ δεν έχω λόγια... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠάνω από ota 7.9.4 περάστηκε η νέα rom την επόμενη βδομάδα θα δούμε αν έφτιαξε το πρόβλημα λογικά έφτιαξε γιατί βλέπω αλλαγή στο πρόγραμμα αναβάθμισης έχει πλέον ελληνικό log για τις αλλαγές στην νέα rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οτα
ΜήνυμαΔεν έγινε αυτόματα μέσω αναβάθμισης πρόγραμμα ενημερώνω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk