Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 445.
-
περνάει στο kenzo μου παιδιά ενημερώνω σε λίγο προς ενημέρωση όλων αν και δεν βλέπω να έχουμε θέματα - προβλήματα μέχρι στιγμής και αυτό είναι καλό ... να ενημερώσω άπλα ότι με το τελευταίο twrp 3.1.0-3 περνάω την σημερινή ρομ... Edit 1 καλα παιδια μιλαμε περασε παρα πολυ γρηγορα μια απο τις ποιο γρηγορες σε εγκατασταση ρομ με wipe dalvik - cache πριν και μετα το περασμα της gps γρηγορο συγχρονισμός αναζήτησης οκ APNs ρυθμισμένα κανονικά με IPv4-IPv6 σε ίντερνετ και Mms μηνύματα 160 χαρακτήρων ο…
-
δωσε και σωσε...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1alina: “@skepasti21 σε ido...... Το app της πειραιως εδώ και πολλές rom ανιχνεύει ότι είναι root......αλλά με αφήνει κανονικά να συνδεθώ.” Ναι δεν έχει θέμα ανέκαθεν... Απλά είναι λιγάκι ενοχλητικό το μήνυμα στην έναρξη της εφαρμογής αυτό μόνο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skepasti21: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από skepasti21: “Το app της ΠΕΙΡΑΩΣ kati θα ξερει παραπανω και μου λεει οτι ειμαι root ” Και εγω δουλευω Το app της ΠΕΙΡΑΩΣ, πολλους μηνες και ειμαι Root, ποτε δεν μου εβγαλε τετοιο μηνυμα .....Μηπως ειναι κατι αλλο που θελει ρυθμηση? ” Ελα ντε! Υπαρχει τετοια ρυθμιση?? Μου εχει σπασει τα...νευρα!” Το ίδιο έπαθα και εγώ μόλις το είδα με την νέα ρομ έγινε αυτό στην προηγούμενη δεν υπήρχε αυτό το θέμα...; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Maniataros: “Ενα άλλο παλικάρι που την πέρασε σε kenzo του άφησε Μνήμη 2.4 ” Με λίγο Photoshop μπορώ να έχω και εγώ 5.97GB ελεύθερα από τα συνολικά 6GB στο Mi-Mix μου... :lol:” Είναι bug μπορώ να πω...πολλές φορές μου το βγάζει και σε εμένα πχ 2.4 στα 3 αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα πέφτει στα 1.7 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ακριβώς αυτό έγινε εγώ ήμουν το παιδί με την φωτό στα 2.4 ελεύθερα από τα…
-
a00c04c55c6c32db65416356dfb43aff.jpg Πώς σας φαίνεται αυτή η φωτογραφία...; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
70210ab974f3c410f80126ea564ebe7d.jpg Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση παιδιά...; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@Skouros Anastasios Αν πέρασες σωστά την τελευταία ρομ κάνεις επανεκκίνηση σε twrp και στα αρχεία κάτω κάτω θα βρεις το αρχείο ζιπ να το περάσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@x3000x Αν το λες για το πρώτο κουμπί που δεν είναι πράσινο απλά πρέπει να είσαι στο ιντερνέτ για να κάνει έλεγχο ο μάνατζερ δεν έχεις πρόβλημα αν πάλι δεν τον πέρασες ακόμα από twrp εγκατάσταση από το αρχείο zip και επανεκκίνηση συστήματος αν θες πριν την επανεκκίνηση κάνε wipe dalvik και cache και μετά επανεκκίνηση πιστεύω να βοήθησα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε μόλις στο kenzo μου με magisk manager όλα ωραία και καλά μεγια το νέο θέμα στον twrp ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@alvin1983 ευχαριστημένος...; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαEdit @jgougos , @BanditGR 6e650ed92af64ead169590f94dff771c.jpg Αντίστοιχο παράθυρο βγήκε και στην εφαρμογή της εθνικής για να μπορώ να δουλεύω το κλείδωμα με δαχτυλικο αποτύπωμα αλλιώς δεν στέλνει το sms επιβεβαιώσεις από την τράπεζα μεγάλος μπελάς γενικά η εφαρμογή και έχω μιλήσει και με την τράπεζα αλλά άκρη δεν μπόρεσα να βγάλω μαζί τους μόνος την έβγαλα την άκρη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jgougos: “Με την εγκατάσταση στο /sdcard/ μπήκε το magisk.zip που για κάποιο λόγο άγνωστο ενώ μπορώ να το κάνω del , copy μου βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε, όπου και να προσπάθησα , cloud, microsd, folder... συμβαίνει και σε άλλους; Και γιατί; Το root παίζει μία χαρά. Επίσης με το supersu το i-bank μου ζητούσε root δικαιώματα, τώρα με το magisk παίζει μία χαρά χωρίς να μου ζητήσει.” Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jgougos: “Με την εγκατάσταση στο /sdcard/ μπήκε το magisk.zip που …
-
Καλησπέρα ομάδα την πέρασα μόλις την νέα τον πάνω από την προηγούμενη χωρίς πλήρης διαγραφή και όλα καλά φαίνονται. 1) μικρό θέμα μόνο αυτό με το recovery mode που δεν μπορεί να ξανά μπεί σε recovery mode μέσα από το twrp κατά τα άλλα όλα καλά φαίνονται εν χρήση βλέπουμε... 2) ο bootloader παραμένει ξεκλειδωμενος γενικά παίζω με το κουμπί στις ρυθμίσεις χωρίς κανένα θέμα να μου ζητήσει να περάσω στον μι λογαριασμό μου 3) το αρπ κομπλέ ip v4 / ip v6 ρυθμισμένο 4) έφυγε το λογότυπο στην εκκίνηση κ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Πριν μία ώρα την έβαλα και εγώ στο mi5s μου (capricorn) με το τελευταίο ελληνικό twrp 3.1.0-1 και όλα καλά. Reboot στο recovery μέσα μου από το twrp μου το κάνει μια χαρά πριν είχα την dev της xiaomi Eu. Οπότε για να δούμε και αυτήν εδώ τι αυτονομία θα έχει γιατί με την προηγούμενη είχα το κλασικό 1.5 μέρα με 4.5 ώρες sot... Η φωτεινότητα έχει το γνωστό θέμα ενώ πριν με την eu. δεν το είχα.. Περίεργο αυτό... Πριν είχα antutu 150701 τώρα 144954 αλλά θα δείξει αυτό.. Επίσης ν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Σε kenzo με twrp 3.1.0-0, μέσα από το twrp αν γίνει επιλογή Reboot->Recovery αντί να ξαναμπεί στο twrp κάνει απλή επανεκκίνηση και μπαίνει στο σύστημα.” Το ίδιο και στο δικό μου kenzo επιβεβαιώνω ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: [XTRV-7.4.13/14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/4 22:50)
ΜήνυμαΠαράθεση από soulg: “Δυστυχώς σε μένα δεν συγχρονίζει... fef5249131f1e4e2c19dd70dca04a8e2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 2c97af8b95fd7d780990071a840dd1eb.jpgafcc82972e50233244a65e5b2a1538ac.jpg46bc574d5dc66c56998eb31067e94a24.jpg Δοκίμασε να πατήσεις το βελάκι για να δεις που κόλλησε ο συγχρονισμός σου εκεί που κυκλωσες στην φωτογραφία σου και βάλτο στην φόρτιση μέχρι να γίνει ο συγχρονισμός Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
39e12df04726e06d8301fcfcf7a96a8a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από soulg: “Παράθεση από fog: “ι όλα δείχνουν μια χαρά ” Παράθεση από miltosdelis: “στιγμής κανένα πρόβλημα ” Παράθεση από ngiannakos: “Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε πολύ!!! ” Συγχρονίζει μηνύματα και ιστορικό κλήσεων το kenzo σας;” Εγώ προσωπικά δεν έχω αποθηκευμένα μηνύματα στο κλαουντ δεν κρατάω γενικά τέτοιου είδους ιστορικό αν και φαίνεται κανονικά στο i.mi.com Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φοβερή δουλειά για ακόμα μία βδομάδα παιδιά δουλεύει σούπερ στο kenzo μου μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα μεγια μας και το startup λογότυπο μία ωραία πινελιά ... περιμένουμε να μπεί και στο μενού ρυθμίσεων όπως είχα δει πριν καιρό σε ένα ποστ ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk