Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@savchr Όχι εννοώ στο προφίλ σου στη Google. Πχ διαγραφή ιστορικού τοποθεσίας κ. α. Είμαι εκτός, δεν είμαι σε pc. Θα σου στείλω με την πρώτη ευκαιρία.
-
@savchr Την έχω ξανασυναντησει την περίπτωση σου. Θα σου έλεγα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση με fastboot rom. Επισης καλό θα ήταν να κάνεις διαγραφή ιστορικού στη Google (από pc). Και από εκεί και πέρα το παρακολουθείς. Τέτοιες περιπτώσεις είναι όταν κάποια διεργασία (συνήθως της google) δεν αφήνει τη συσκευή να μπει σε deep sleep. Καλές γιορτές!!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@Antonios Gagas Έχεις unofficial rom και θα πρεπει να εκτελεσεις τον οδηγο εγκατάστασης official ROM απο unofficial για το Redmi Note 3 HENNESSY.
-
Hard Reset
ΜήνυμαΘα κάνεις wipe data. Ουσιαστικα ειναι σαν factory reset. Φροντισε να εχεις απενεργοποιήσει το find device και να εχεις διαγραψει το δικο σου mi account.
-
Παίζει να έχεις πάρει το "ΟΚ".. μπές στη σελίδα να κατεβάσεις το MiUlock και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με το MiAccount σου.
-
Όχι δε μπορείς να βάλεις την ελληνική χωρίς να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Πότε έκανες την αίτηση; Εαν έχεις λίγες μέρες τότε δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με το MiUnlock χωρίς να σου έρθει κάποιο μνμ.
-
Έχει αναφερθεί αρκετές φορές και ήταν πρόβλημα software. Πολλές φορές λύνεται με ένα απλό wipe cache. Το θέμα είναι οτι εσύ έχεις official rom (για να λες για OTA) που σημαίνει οτι δεν έχεις custom recovery. Άρα μια λύση που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το factory reset αλλά θα πρέπει να ξαναστήσεις το κινητό απο την αρχή. Επίσης μπορείς να κοιτάς και στα hardware tests(χτύπα πολλές φορές πάνω στο "kernel version") να δεις εαν λειτουργεί σωστά ο proximity sensor και να κάνεις και αρχικοποίηση.
-
Mi5 vs Redmi pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Στον ΓΕΝΙΚΟ κανόνα ισχύει Mi > Redmi. Εγώ ψηφίζω Mi5 δαγκωτό! Έχει πάρει και nougat.. Και οι 2 συσκευές είναι πααααρα πολύ καλές φυσικά!
-
Κατα 99.99% φταίει η rom σου καθώς είναι unofficial!! Που σημαίνει ΠΟΛΛΑ προβλήματα. Αρχικά τσέκαρε τον bootloader σου: Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Μετά εδώ: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Ακολούθησε τον οδηγό και θα είσαι μια χαρά. Μην παραβλέπεις βήματα! Καλωσήρθες!