Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση μιας official ROM με το MiFlash. Ετσι θα δεις εάν η κατανάλωση της μπαταρίας είναι θέμα software η φταιει η αλλαγη οθονης.

• Δεν πειράζει για το θέμα, απλά να το ξεκαθαρίσουμε για να μιλάμε για την ίδια συσκευή! Για την καθαρή εγκατάσταση εννοώ πχ να κάνεις και Wipe Data μέσα απο το TWRP recovery. Θα σου σβηστούν οι εφαρμογές βέβαια. Το εκανες;

• Καλημέρα φίλε μου! Αρχικά ας σιγουρέψουμε για ποιά συσκευή μιλάμε. Στο προφίλ σου έχεις το Redmi Note 2(5.5 ίντσες) και το θέμα το άνοιξες στο section για Redmi 2(4.7 ίντσες). Γενικά έχεις δοκιμάσει ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση ποτέ; Με fastboot; Στη συγκεκριμένη συσκευή ξέρω οτι οι roms του gkalen είναι άψογες και full battery friendly! Δοκίμασες καμία απο αυτές;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Τα εύκολα θες να πεις!! Εφόσον έχεις official rom και ξεκλείδωσες, είναι ζήτημα 10 λεπτών να μπει η ελληνική rom Ξεκίνα τον οδηγό εγκατάστασης ελληνικής rom για πρώτη φορά στο ΚΕΝΖΟ (θα το βρείς στο λινκ της υπογραφής μου). Μην ξεχάσεις να κάνεις wipe data (δηλαδή επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων / factory reset) απο το TWRP recovery για να γίνει καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής rom.

• @Apostolis Volos Ναι λοιπόν αυτή που φοράς είναι η Official China Developer. Δεν είναι Global γιαυτό και δεν έχεις ελληνικά. Οι λύσεις σου είναι 2: 1. Ξεκλειδώνεις όπως είσαι (φυσικά να έχεις πάρει το "Ok"), περνάς twrp recovery, περνάς ελληνική rom 2. Κάνεις flash μέσω MiFlash μια Official Global rom (είτε stable είτε developer). Έχεις το kenzo ή το kate; Γνωρίζεις;

• @Apostolis Volos Σου ήρθε η 8.1.1.0 και δεν είχε ελληνικά μέσα;; Μήπως δεν φοράς την Official GLOBAL stable και φοράς την Official CHINA stable; Μόνο στις Global θα μπουν τα ελληνικά. Δώσε μας ένα screenshot απο το about της συσκευής σου. Το δικαίωμα για ξεκλειδωμα μπορεί να το έχεις πάρει ήδη και να μην το έχεις καταλάβει. Κάποιες φορές δεν έρχεται το μνμ ενημέρωσης. Μπορείς να κατεβάσεις το MiUnlock tool και να δοκιμάσεις να δεις εαν έχεις πάρει το "οκ".

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• @kostisf7 Έχεις unofficial rom καθώς δε γίνεται MIUI 7 + ελληνικά επίσημα Κάνε αυτά που πολύ σωστά σου προτείνουν @takisfrag και @demakhs, πέρασε μια official rom και μετά την ελληνική και θα είσαι μια χαρά. Έχε και σαν bookmark τους οδηγούς της υπογραφής μου

• @sioannis Ναι αυτό εννοώ. Γενικά εάν το έχετε παρατηρήσει είναι μία μεταβατική περίοδος με πολλές αλλαγες στους σερβερς της Xiaomi (καιρός, ξεκλειδώματα κα). Οπότε υπομονή και θα ομαλοποιηθουν τα παντα!

• @sioannis Μη ξεχνάς ότι η εφαρμογή "Θέματα" περιέχει online περιεχόμενο και εκτός αυτού αλλάζει η Xiaomi την ίδια την εφαρμογή με τις αλλαγές των roms.

• @sioannis Φυσικά και γίνεται! Και είναι και το πιο λογικό! Όταν μπαίνουν νέα πράγματα, αλλάζουν πολλά πράγματα στον κώδικα με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα/αστάθειες/bugs/κτλ και γιαυτό υπάρχει δοκιμαστική περίοδος. Όπως και στις stable ισχύει το ίδιο. Η διαφορά είναι οτι στις stable γίνεται πολύ μεγαλύτερο(σε όγκο και χρόνο) testing επομένως και είναι δύσκολο να δεις μεγάλες διαφορές στις roms. Γενικά όταν θέλουμε αφρόκρεμα των features, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να χρειάζονται διορθώσε…

• @kostakislarisa Ναι το γνωρίζουμε το bug και είναι πολύ περίεργο που συμβαίνει, και προσπαθούμε να το διορθώσουμε απλά είναι λίγο περιορισμένος ο χρόνος! Ελπίζω να το διορθώσουμε σύντομα γιατι πραγματικά είναι το μόνο που δε δουλεύει .. Προς το παρόν μία προσωρινή λύση είναι η χρήση κάποιου browser όπως ανέφερες και εσύ.

• IMEI XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Το IMEI είναι μοναδικό για κάθε χρήστη και πρώτον εαν στο "κλέψουν" μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε άλλες συσκευές παράνομα. Δεύτερον μπορούν να στο μπλοκάρουν και να σου αχρηστευτεί η συσκευή σαν τηλέφωνο. Να λειτουργεί σαν τάμπλετ μόνο δηλαδή. Άμα υπάρχουν καλοθελητές... όλα γίνονται!! Διάβασε τον οδηγό και εκτέλεσε τον: Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Και εαν θες να δεις γιατί τον εκτελείς, διάβασε το παρακάτω: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗ…

• IMEI XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Πρόσεχε φίλε μου μην δείχνεις έτσι τα ΙΜΕΙ σου δημόσια. Καταρχάς η συσκευή σου είναι το Redmi Note 3 Pro και πιο συγκεκριμένα το KENZO. Δεν είναι το Redmi 3. Πολύ περίεργο αυτό που σου βγάζει με το ΙΜΕΙ. Βέβαια μπορεί να είναι και τυχαίο. Πάντως αυτό που βλέπω εγώ είναι οτι φοράει Unofficial Rom και θα έχεις πολλά προβλήματα στο μέλλον. Πρέπει σύντομα να φλασάρεις μια οfficial rom για να μην έχεις προβλήματα. Κάνε και έναν έλεγχο του bootloader να δούμε εαν είναι ξεκλείδωτος ή κλειδωμένος.