Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα @sherlock. Έχεις unofficial rom γιαυτό τρως πόρτα. Τσέκαρε τους οδηγούς της υπογραφής μου για "flash unbrick official rom απο unofficial" και μόλις βάλεις την official developer θα ξεκλειδώσει κατευθείαν.
-
Redmi 3S Pro
ΜήνυμαΚαλωσήρθες! Σωστά υποθέτεις. Η Redmi 3s είναι μια συσκευή με κωδική ονομασία LAND και βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Μια μικρή 2/16 και μια μεγάλη 3/32 και για να τις ξεχωρίζουν τη δεύτερη την ονομάζουν Pro. Σου μετέφερα και το θέμα σου στη συσκευή σου. Τσέκαρε τους οδηγούς της υπογραφής μου και θα βρείς πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.
-
κόλλησε στο ΜΙ
Μήνυμα@geoanto555 100-120 παίζουν αυτά τώρα. @kostaskex Αν έγιναν όλα σωστά, θέλει 5-15 λεπτά να ανοίξει.
-
κόλλησε στο ΜΙ
ΜήνυμαΕπίσης ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε unbind τη συσκευή του απο το MiAccount του; Μεταχειρισμένο το πήρες; (ρωτάω σε περίπτωση που χρειαστεί το MiAccount).
-
@Giannisagal Γιάννη για δες Ρυθμίσεις -> Αρχική οθόνη (Home Screen) και τσέκαρε μήπως είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα του layout. Είναι νέο feature
-
New mi5
ΜήνυμαΩραία τότε μάλλον δε χρειάζεται να κάνεις νέα αίτηση. Θυμάμαι οτι απλά έπρεπε να έχει περάσει τουλάχιστον ένας μήνας απο το πρώτο ξεκλέιδωμα που έκανες. Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Επομένως πέρασε μια official dev(china) και προσπάθησε να ξεκλειδώσεις μετά.
-
New mi5
ΜήνυμαΝαι για διαφορετική συσκευή θέλει νέα αίτηση. Λογικά θα μπορείς να κάνεις νέα αίτηση έτσι δεν ειναι; Για δοκιμασε..
-
προβλημα με redmi 3s
ΜήνυμαΔοκιμαζεις σε usb 2 θύρα στον υπολογιστή σου; Έκανες επανεκκίνηση;
-
New mi5
ΜήνυμαΤσεκαρε τους οδηγούς στην υπογραφή μου και θα το βρεις. Ψάχνεις να βρεις αυτον που λέει "πως τσεκαρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος".
-
προβλημα με redmi 3s
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Κάνε μία επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου και προσπάθησε ξανά να φλασαρεις με το MiFlash. Τον οδηγό για τη συσκευή σου τον ακολουθεις πίστα;
-
New mi5
ΜήνυμαΚινεζομαγαζου και φυσικά πρεπει να φλασαρεις επίσημη. Για δες ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος ή όχι;
-
Έχω νέα απο το "μέτωπο". Όπως είχα πει περιμένω 4 συσκευές. Οι 2 έφτασαν τελικά χωρίς προβλήματα. Η 3η βρίσκεται στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης και αναμένω να δω τι θα γίνει. Λογικά δεν τη γλιτώνω αλλά για να δούμε. Η 4η είναι νωρίς ακόμα καθώς δεν έχει ακουμπήσει ελληνικό έδαφος ακόμα. Το κακό είναι οτι καμία δεν είναι δική μου. Εγώ απλά έκανα εξυπηρέτηση για φίλους. Έτσι είναι αυτά.. @takisfrag Εσένα σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παραγγελίες;
-
New mi5
ΜήνυμαΝαι σωστά τα λες. Όσον αφορά τη sim δεν παίζει ρόλο αν και θα σου έλεγα όπως είσαι τώρα να κάνεις logout από το RN3 και να δημιουργήσεις ένα άλλο account με τον αριθμό της μητέρας σου. Και μόλις έρθει το mi5 (με το καλό να το παραλάβεις κιόλλας!) απλά βάζεις τη sim σου και κάνεις login με τα δικά σου στοιχεία κανονικά. Μετά άμα θέλεις τσέκαρε στο i.mi.com αν έχεις μόνο μια συσκευή στο προφίλ σου.
-
@blackm76 Με την τελευταία έκδοση που πήρατε μαζί με την GTV/XTRV 6.12.1 μπορείς πλέον να κατεβάζεις και την rom απο την εφαρμογή του φόρουμ κατευθείαν.
-
Εαν η rom αυτή είχε ελληνικά τότε 100% ήταν unofficial. Ελληνικά έχει ΜΟΝΟ η τελευταία global stable για το Mi5. Άρα εαν πηγαίνοντας στον updater, δε σου έβγαζε κάποιο update, τότε ήταν σίγουτα unofficial. Σε πολλά μαγαζιά τους ζητάς official global και σου στέλνουν ανεπίσημες.
-
Γενικά εφόσον θέλεις root καλό θα ήταν να το κάνεις με developer rom. Επίσης να ξέρεις γενικά οτι οι ελληνικές developer roms είναι rooted με ενσωματωμένο το superSU επομένως δε χρείαζεται να κάνεις τίποτα εσύ για να αποκτήσεις root access. Γιαυτό και προτείνουμε σε όλους τους χρήστες που θέλουν root,την ελληνική developer rom που ξέρουμε και είναι δοκιμασμένη πως δουλεύει άψογα. Καλά έκανες που κατέβασες την fastboot αν και θα βάλεις Global Stable. Η συγκεκριμένη θα έχει ελληνικά, google play κ…
-
Brick ? [SOLVED]
ΜήνυμαΦίλε μου εαν θέλεις την άποψη μου, πάρτο πίσω και έλα εδώ με τη βοήθεια μας και τον καφέ σου, να το φτιάξουμε. Αρχικά κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader να υπάρχει. Επίσης πρέπει να μας πεις ποιό Note 3 είναι για να μπορέσουμε να σε κατευθύνουμε. Είναι το Mediatek(8 πυρήνες); Είναι το Snapdragon(6 πυρήνες);
-
Καλησπέρα φίλε μου! Τα προβλήματα σου είναι πολλά. Και τι εννοώ. Είχες unofficial-επικίνδυνη rom. Είπες οτι ξεκλείδωσες, αλλά δεν στέκει. Δε γίνεται να ξεκλειδώσει με unofficial rom η συσκευή. Άρα υποθέτοντας τι μπορεί να συνέβει, ήταν ήδη ξεκλείδωτη η συσκευή σου. Και απο εκεί ξεκινούν τα μεγάλα προβλήματα σου. Μην κάνεις ότι νομίζεις εσύ σωστότερο γιατί μπορεί να καταλήξεις με hard brick και να μην επανέρχεται με τίποτα. Διάβασε τον οδηγό που σου λέει ο @derveni. Τα βήματα που πρέπει να κάνεις…