Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Ναι μόλις πάρεις το ΟΚ, ξεκλειδώνεις με το MiUnlock tool, φλασάρεις TWRP, περνάς ελληνική. ιζι πιζι που λέν στο χωριό!

• Μέσα απο το recovery κάντο. Και όχι δε θα σου αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις. Βάλε το Μήτσο να κοιτάει να μάθει πως γίνεται το flashing.. θα γίνει αυτός.. αστέρι!

• Αν δεν κάνεις wipe data, τότε δε χρειάζεται να ξαναπεράσεις καμια εφαρμογή και δε θα σου σβηστεί τίποτα απ'οτι έχεις μέσα.

• Μην αγχώνεσαι. Μην παραβλέπεις βήματα, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες και θα τα καταφέρεις 100%.

• To MiPCSuite έιναι λογικό να μη στο βλέπει καθώς έιναι Android 6 και ακόμα δεν υποστηρίζονται οι συσκευές με android 6. Αλλά κάνε αυτό που σου είπα για να βάλεις μια official rom. Και μετά κάνεις ότι θέλεις

• @xenyxtis Αναμενόμενο αυτό που σου συμβαίνει καθώς έχεις unofficial/προβληματική rom. Πρέπει να περάσεις την official FASTBOOT rom μέσα απο το MiFlash και όχι μέσω του updater. Δες στους οδηγούς της υπογραφής μου τον οδηγό για τη συσκευή σου που λέει "unbrick/install official rom απο unofficial". =============== Δεκ 4th 2016, 3:31pm =============== @velis Έχει εγκαταστήσει σωστά τα MiFlash και MiPCSuite;;

• Καλησπερα! Όταν το συνδεσεις με το PC, σου βγαίνει να επιλέξεις το "MTP Device" στο κινητό;

• Καλημερα. Δες αυτό που σου είπε ο @mixaliscy. Μπες στο i.mi.com και κάνε login με το Mi account σου ( αυτό δηλαδή που ήταν και στη συσκευή). Ψάξε εκεί μήπως σου βγάλει κάποια ειδοποίηση για verify. Αλλιώς κάνε διαγραφή της συσκευής απο το account σου. Μετά πας στη συσκευή και αφού την έχεις συνδεδεμένη σε wifi ή data τότε άστο να κάνει πάλι checking για τα security info και λογικά θα είσαι κομπλε. Αυτό βέβαια που κρασαρουν οι εφαρμογές είναι άλλο πράγμα και δείχνει ότι δεν μπήκε σωστά η rom. Δοκ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Δεν είσαι συνδεδεμένος σε wifi; Εαν βάλεις τον κωδικό σου απο το MiAccount πρέπει να ξεκλειδώσει κανονικά. Αλλά πρώτα συνδέσου σε wifi ή σε δεδομένα απο τη sim.

• Καλησπέρα. Μήπως χρειάζεται κάποιο factory reset; Είναι η πρώτη φορά που βάζεις την ελληνική; Ποιά rom είχε πριν βάλεις την τελευταία 6.12.1; Ρωτάω γιατί δεν έχουν αναφερθεί απο άλλον τα προβλήματα που αναφέρεις. Αυτό που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι να ξανακατεβάσεις την rom(είναι πολύ σημαντικό αυτό), να κάνεις factory reset απο το TWRP, και να την φλασάρεις.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Το πρόβλημα σου λύθηκε όμως ή παραμένει;

• Ναι. Πρώτα unbrick, μετά ξεκλείδωμα bootloader, μετά οδηγό εγκατάστασης ελληνικής rom για πρώτη φορά.

• Ναι θα σου πρότεινα να βάλεις την τελευταία Stable εφόσον προορίζεται για άλλο μέλος και όχι για σένα. Σε σένα θα πρότεινα τις Developer. Συγκεκριμένα δεν ξέρω για εκδόσεις γιατί δεν έχω τη συσκευή σου για να έχω δοκιμάσει. Πάντως σαν γενικός κανόνας, οι τελευταίες roms είναι και οι καλύτερες. Αφού ξεκλειδώσεις, με αυτόν τον οδηγό : Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. Βάζεις όποια GTV/XTRV rom θέλεις.

• Καλημέρα!! Θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Πρόσεξε να περάσεις σωστά τους drivers (θα το δεις στην πορεία του οδηγού) .

• Η rom που φοράς είναι unofficial κατά πάσα πιθανότητα. Επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσεις fastboot rom + MiFlash για να περάσεις αυτή που θέλεις.

• Καλημέρα! Κατά 99% έχεις unofficial rom που σου δημιουργεί το πρόβλημα με τις διαφημίσεις. Αν θέλεις δωσε μας ένα screenshot από το about phone να δουμε.