Εαν σκοπεύεις να ξεκλειδώσεις τότε Official China Developer. Αν δε σκοπεύεις να ξεκλειδώσεις τότε Official Global Stable. Και αφού την περάσεις με MiFlash τότε κοιτάμε εάν διορθώθηκε το θέμα με την κάμερα.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Αρχικά πρέπει να φλασάρεις μια επίσημη rom για να καθαρίσει η συσκευή απο αυτήν την αμφιβόλου ποιότητας και καταγωγής rom. Μετά καλό θα ήταν να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και να βάλεις την ελληνική rom και να είσαι ήσυχος.
Καλησπέρα! Ελπίζω να έχεις βγάλει το προστατευτικο απο μπροστά έτσι; Θέλεις να ανεβάσεις ένα sample να δούμε τι εννοείς "θολές" ; Επίσης ένα screenshot απο το about phone πάντα είναι χρήσιμο!
Thank you @mitch002 for the review! Do you have any info about Redmi 4 global edition ? Will Xiaomi release an international version of this phone ? Have you heard anything yet?
Δοκίμασες μήπως κάνεις τη δουλειά σου με το ενσωματωμένο στο MIUI, DND mode; Δες το μέσα απο τα settings να κάνεις τις ρυθμίσεις σου και γενικά το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς και απο τα toggles.
Το product id είναι ο μοναδικός κωδικός προιόντος των καταστημάτων. Ψάξε να βρεις το mail της παραγγελίας σου και θα τον βρείς. θα είναι περίπου 6-8 ψηφία με ένα # στην αρχή. Όσον αφορά το waybill λογικά εννοεί την απόδειξη πληρωμής απο τα ΕΛΤΑ. Την βγάζεις μια φωτό και είσαι έτοιμος. Γενικά να τους υπενθυμίζεις για τα χρήματα που σου χρωστάνε (όπως για τα μεταφορικά του redmi 3) και να μην το αφήνεις να περνάει έτσι.
Μάλλον έχουμε μπλεξίματα με τελωνεία σε οτιδήποτε συστημένο μπαίνει στην Ελλάδα.. Κάπου πρέπει να βγάλουν χρήματα στο τέλος της σεζόν... Για να δούμε γιατί περιμένω 4 συσκευές...
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνονται ριζικές αλλαγές στους servers τους εν'όψει της παρουσίασης στην ευρώπη. Ίσως κάνουν και μετάβαση με servers στην ευρώπη για υποστήριξη στην αγορά αυτή (όπως έχει γίνει ήδη με ορισμένα προιόντα που έχουν την ένδειξη "international"). Δική μου εκτίμηση είναι αυτή. Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα επιστρέψουμε σε normal λειτουργία χωρίς περίεργες συμπεριφορές (όπως πχ στις αιτήσεις για ξεκλειδώματα κτλ κτλ).
@pyxtatolis Είναι το Redmi 3s απλά η μεγάλη έκδοση (3/32gb) και γιαυτό γράφει και το "Pro" δίπλα του. Επομένως είσαι στο σωστό θέμα. Αυτή είναι η συσκευή. Με κωδική ονομασία Land.
Όπως είσαι στο twrp, κάνεις wipe cache, wipe dalvik cache, wipe data και μόλις τελειώσει, πας πίσω πίσω και κάνεις κατευθείαν install την XTRV 6.11.24 . Μόλις ολοκληρωθεί το install, κάνεις reboot to system και μόλις φορτώσει το σετάρεις και μας λες εαν όλα είναι καλά. =============== Νοε 28th 2016, 6:40pm =============== Το WIPE DATΑ είναι το σημαντικότερο απ'ολα.. ελπίζω βέβαια να κράτησες backup ότι χρειαζόσουν απο εφαρμογές.