Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Πρόβλημα με φόρτιση

iAmLiakos - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Για μπες σε wifi και πήγαινε στην εφαρμογή updater και προσπάθησε να κάνεις αναβάθμιση από εκεί. Γιατί έχει βγει η 8.0.4.0.

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Δωσε μας ένα screenshot από το about phone πριν κάνεις οτιδήποτε.

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Ναι λογικά είναι θέμα hardware. Και καλά έκανες που επικοινώνησες με πωλητή. Απλά ρωτάω μήπως είναι κάτι άλλο.. γιατί πχ εαν δεν αποσυνδέεται όταν είναι κλειστό, σημαίνει οτι θα μπορέσεις να φλασάρεις με MiFlash.

• Πρόβλημα με φόρτιση

Μήνυμα

Και κλειστό έχει την ίδια συμπεριφορά;

• Οκ, ένα λεπτάκι να το φτιάξουμε. @MIUI_ART Είναι private το αρχείο της εφαρμογής.

• Παράθεση από Maronbil: “ήταν το πρώτο που δοκίμασα πριν ποσταρω. Μήπως και στο λινκ, ήταν η παλιά έκδοση ? θα ξανά δοκιμάσω. ” Για δες, το νέο αρχείο γράφει V2 και είναι αρκετά μικρότερο μέγεθος (κατα 3mb)

• @Maronbil Ξανακατέβασε την εφαρμογή απο το λινκ που δίνεται στο πρώτο ποστ του θέματος και πέρασε την. Απο λάθος δεν είχε μπει η νέα έκδοση της εφαρμογής.

• Redmi 3 (IDO) - Redmi 3 2/16gb Snapdragon 616, δικτυωτό πίσω χωρίς fingerprint, Android 5.1 - Redmi 3 Pro 3/32gb Fingerprint, Snapdragon 616, Android 5.1 Redmi 3s (LAND) - Redmi 3s 2/16gb Snapdragon 430, fingerprint , Android 6 (Υπάρχει global edition) - Redmi 3s Prime/Pro 3/32gb Snapdragon 430, fingerprint, Android 6 (Υπάρχει global edition)

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Καλησπερα! Καταρχάς πρεπει να πούμε πως για το 3s κάνουν όλες οι θήκες και τα τζαμακια που κάνουν και για το 3 Pro (δηλαδή με το δακτυλικό). Εγώ σε γνωστούς προτείνω την nillkin back case που βρίσκεις στο eBay έναντι 6 ευρώ περίπου. Ότι καλύτερο έχω δει σε θήκη για προστασία σε αυτή τη συσκευή. Όσον αφορά τα τζαμακια έχω δοκιμάσει τα απλά "του κιλού" από eBay με 1-3 ευρώ και είναι μέτρια. Κάνουν τη δουλεια τους δηλαδή αλλα μέχρι εκεί. Εάν δοκιμάσεις το original tempered glass της Xiaomi καθώς κα…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Κατα 99% είναι θέμα του παρόχου. Μήπως κάνουν εργασίες συντήρησης στην περιοχη σου; Με ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών θα το σιγουρέψεις. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές και εμένα σε 2 διαφορετικά σημεία και κάθε φορά ήταν θέμα συντήρησης του δικτύου του παρόχου μου.

• Καλησπέρα! Η international edition(3/32gb) έχει ελληνικά. Η άλλη έκδοση(3/32gb) λογικά θα έχει unofficial rom εάν γράφει πως έχει ελληνικά. Πρόσεξε η μία είναι 3/32gb και η άλλη είναι 3/64gb οπότε μάλλον εκεί οφείλεται η διαφορά τιμής. Γενικά και με τις 2 εκδόσεις θα μπορείς να βαλεις ελληνικά με τους οδηγούς εδω μέσα. Μην φοβάσαι. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το international για να σου έρθει με ευρωπαϊκό φορτιστή. Από εκεί και πέρα είναι ίδιες συσκευές. (Hidden Content)

• Θα ανοίξεις την εφαρμογή των κλήσεων, θα κρατήσεις παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο, θα πας Ρυθμισεις εισερχομένων κλήσεων(incoming call settings) και θα ενεργοποιήσεις τη λειτουργία flash στις κλήσεις.

• Αν δε φτιάξει απάντησε στο ίδιο θέμα πάλι να ενημερώσεις ότι συνεχίζει το πρόβλημα. Πάντως το αναφέρουν και αλλού το ίδιο θέμα και είναι ανεξάρτητο της rom. Επομένως μάλλον θέμα server είναι..

• Διόρθωσε εαν θέλεις και το προφίλ σου για να μη μπερδευόμαστε Εαν έχεις και τις 2 συσκευές, βάλε 2 συσκευές στο προφίλ σου. Είναι η official Stable; China Stable; Global Stable; Υπάρχει θέμα αυτές τις μέρες με την εφαρμογή του καιρού. Μάλλον πρόβλημα στον σέρβερ της Xiaomi. Όσον αφορά το πρόβλημα με το messenger δες την λύση που σου είπα παραπάνω.

• Επαφές

iAmLiakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πάντα να κρατάς ένα vcf αρχείο μερικών kbs κάπου στο cloud αλλά και στο pc σου. Σε σώζει σε τέτοιες περιπτώσεις.

• Γειά σου! Πες μας αρχικά για ποιά συσκευή μιλάς γιατί στο προφίλ σου έχεις το Mi4i και το θέμα το έχεις ανοίξει στο Mi Note Pro. Μετά καλό θα ήταν να μας δώσεις ένα screenshot απο το about phone της συσκευής για να ξέρουμε για ποια rom μιλάμε. Τέλος καλό θα ήταν να ξέρουμε και τον τρόπο με τον οποίο έκανες το update που μας αναφέρεις. Όσον αφορά το facebook και τη συνομιλία μάλλον έχεις το κλασσικό "πρόβλημα" με το αναδυόμενο παράθυρο. Πρέπει να πας στο κέντρο ασφαλείας και να δώσεις δικαιώματα …

• Απο το geekbuying πάντως ότι International Xiaomi έχω πάρει έχει έρθει σφραγισμένο. Ένα KENZO(όχι το international δλδ) μου ήρθε ανοιχτό με unofficial. Μια χαρά θα σου είναι. Και να μην είναι, το φτιάχνουμε εύκολα και απλά