Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Ναι το συγκεκριμένο ήταν το International Edition από geekbuying και είχε Global Stable V7. Με το που το ανοιξα έκανα update και μπήκε η 8.1.1.0. Τώρα πλέον βρίσκεται στα χέρια του ιδιοκτήτη..

• @thanag7 Έχει ήδη υλοποιηθεί αυτός ο τρόπος κλεισίματος της εφαρμογής μαζί με landscape υποστήριξη και 2-3 προσθήκες/διορθώσεις και θα τα πάρετε στην επόμενη XTRV rom Ευχαριστούμε για το feedback

• Μόλις παρέλαβα άλλο ένα Redmi 3s International (Land) και με το που το άνοιξα, έκανα το update και προς έκπληξη μου: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24317/ Ελληνικά πλέον και στην Global Stable του Redmi 3s.

• Τα μικρά γράμματα που θα σε κάνουν να καταλάβεις τι γίνεται είναι η λέξη "developer". Μιλάνε προφανώς για την Global Developer Rom που είναι σε Android 6 και με πλήρη ελληνικά. Εσύ έχεις την Global Stable. Σε λίγο καιρό θα έρθει και η stable έκδοση με ελληνικά. Μάλλον όχι σε android 6 προς το παρόν αλλά και αυτό βρίσκεται κοντά! Οπότε αναμονή για το update σου

• Θεματα με RedMi Pro

iAmLiakos - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλημέρα Κώστα και καλωσήρθες. Δική μου εκτίμηση είναι οτι αρκετά μπορεί να φταίνε. Καλώδιο, προσωρινή υγρασία που δημιούργησε βραχυκύκλωμα κ.α. Καλό θα ήταν να το προσέξεις πριν το ξαναβάλεις γιατί τώρα μπορεί να σε προστάτευσε το usb charging board του redmi pro αλλά μπορεί να μην το κάνει εαν ξανασυμβεί το ίδιο. Ας ελπίσουμε να μην έπαθε και καμια ζημιά το ίδιο το board. Δείξε μας και ένα screenshot απο το about phone της συσκευής να δούμε τι rom φοράς.

• @dimathio Καλημέρα! Για δες στα δικαιώματα που έχει η εφαρμογή του καιρού μέσα απο το κέντρο ασφαλείας μήπως κάποιο δικαίωμα δεν έχει δωθεί και δεν μπορεί να σου βρεί location.

• Ποια ROM να βάλω;

iAmLiakos - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Καλησπέρα!! Μπορείς και χωρίς να κάνεις unlock bootloader να έχεις ελληνικά. Θα πρεπει να κάνεις flash με το MiFlash μία GLOBAL ROM. Και η stable και η developer έχουν ελληνικά πλέον. Απλά χάνεις κάποια πλεονεκτήματα της ελληνικής XTRV Rom όπως 160 χαρακτήρες στα μνμτα, την άνεση που σου προσφέρει το TWRP RECOVERY, τα tweaks του Gkalen και άλλα.. Ότι θέλεις βάζεις! Μπορείς εάν θέλεις να δοκιμάσεις την global και μετά να περάσεις και την ελληνική και να δεις ποια θα σου αρέσει πιο πολύ. Ότι και ν…

• Ήταν πολύ δυνατός ο φορτιστής που την έβαζες. Γενικά τα μικρο-κυκλώματα έχουν ασφάλεια, αλλά εαν τα ζορίζεις συνέχεια, είναι πιο πιθανό να γίνει ζημιά. Και αυτό δεν ισχύει μόνο με τα xiaomi αλλά με όλες τις μικροηλεκτρονικές συσκευές (κινητά, tablets, mp3s κ.α.). Εγώ τη δική μου επειδή έχω 3 μπαταρίες, δεν την φορτίζω ΠΟΤΕ με το σώμα της εκτός απο 2-3 φορές απ'οταν την πήρα. Έχω τον εξωτερικό φορτιστή της Kingma και πάντα το φορτίζω εκεί, και σχεδόν πάντα με φορτιστή 1A. Τα 2A είναι πολύ ισχυρά …

• Ποια ROM να βάλω;

iAmLiakos - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Καλημέρα! Καταρχάς για να περάσεις την ελληνική rom πρέπει να έχεις πάρει δικαιώματα για unlock bootloader με τον MiAccount σου. Για να το κάνεις αυτό ακολουθείς αυτόν τον οδηγό: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Αφού ξεκλειδώσεις τότε ακολουθείς τον οδηγό εγκατάστασης της ελληνικής rom. Θα γίνει καθαρή εγκατάσταση την πρώτη φορά επομένως πρέπει να έχεις κρατήσει ότι χρειάζεσαι απο τη συσκευή σου. Κάθε επόμενο update που θα παίρν…

• Με τι φορτιστή την φόρτιζες όλον αυτόν τον καιρό;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• @greenalex1996 Δεν έχουν περαστεί σωστά οι drivers. Δες αυτά τα 2 links: Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error)

• @greenalex1996 Όταν το συνδέεις στον υπολογιστή σε fastboot πως εμφανίζεται στο device manager;; Ρίξε ένα screenshot να το δούμε.

• @greenalex1996 Το βάζεις σε fastboot το κινητό όταν το συνδέεις για να κάνεις το unlock; Έχεις περάσει σωστά τους drivers; (δηλαδή έχεις εγκαταστήσει το MiPcSuite και το MiFlash;;;)

• @kbougiouklis Κατέβασε την πάλι απο το link της πρώτης σελίδας. Πολύ περίεργο αυτό που συνέβει

• @georgesk1977 Καλησπέρα! Η πρώτη είναι η ελληνική Stable και η δεύτερη είναι η Global Developer. Όλες οι απορίες σου μπορούν να λυθούν εαν ρίξεις μια ματιά στο δεύτερο link της υπογραφής μου για να καταλάβεις τι γίνεται με τις εκδόσεις MIUI. Και για να σου απαντήσω πολύ σύντομα αλλά όχι αναλυτικά, OTA και ελληνικά μπορείς να έχεις με Global Stable ή Global Developer. Και ΝΑΙ συνήθως χρειάζεται factory reset στις αλλαγές rom, αλλά όχι σε updates. Λεπτομέρειες δες στο λινκ που σου είπα

• xiaomi mini youth router

iAmLiakos - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

@cy67 Εγώ,αν θυμάμαι καλά, αυτό με το Mi Wifi το έκανα. Δηλαδή με τη "μαμά" εφαρμογή. Δε σου λειτουργεί;