Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από kn8r1der: “που ΕΥΡΩΠΗ και δω πλεον χρησιμοποιειαι η 800Mhz (B20) τι να το κανω το απλο που βλεπω με μανια να παιρνουν? θελω να χω καλυψη παντου! πιστεύω ευλογα πραματα ζητάω δεν νομίζεις?? ” Καταρχάς πρέπει να καταλάβεις οτι η διαφορά στην 800άρα μπάντα είναι ΜΟΝΟ για το 4G. Επομένως το "κάλυψη παντού" που αναφέρεις είναι ΜΟΝΟ για το 4G και ΜΟΝΟ για σημεία στην Ελλάδα που χρησιμοποιείται η 800άρα μπάντα. Σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα KENZO και KATE είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Μακάρι να πήρες όντως …

• Παράθεση από sioannis: “Η εφαρμογή για το φόρουμ δεν δουλεύει όταν πατάς να πας στην επόμενη σελίδα σου βγάζει μία μπλε οθόνη και μένει εκεί ” Εαν έχεις κάνει scrolling χαμηλά στη σελίδα, και η επόμενη δεν έχει χαμηλά πληροφορία με το forward button σε στέλνει στην επόμενη σελίδα κάτω κάτω. Εαν κάνεις scroll προς τα πάνω θα δεις οτι δουλεύει σωστά το button. Θα προσπαθήσω στο επόμενο update να το φτιάξω.

• Καλά έκανες και άνοιξες θέμα γιατί έτσι θα συζητηθεί το πρόβλημα σου και θα το μάθουν και μελλοντικά άλλοι χρήστες που θα έχουν τις ίδιες απορίες. Όμως απαγορεύονται τα links. Επομένως πρέπει να τα σβήσεις,κάνοντας edit το post σου, και να δώσεις στον κόσμο το πως θα γράφουν για να βρούν τα αποτελέσματα. Πχ "Βρήκα στο aliexpress γράφοντας "Mi3 Original Battery" κτλ κτλ" Και για να απαντήσω στο θέμα. Εγώ όπως σου είπα και στην προσωπική συνομιλία θα αγόραζα απο dragon-tt καθώς δεν έχω ακούσει κάτ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• @CrisBalGreece Εαν δεν κάνω λάθος, η ειδοποίηση με τα mails γίνεται γενικά για τις XTRV roms είτε stable είτε developer και δεν έχει σχέση με το ποιά εσύ χρησιμοποιείς. Ουσιαστικά λειτουργεί σαν ειδοποίηση για τις νέες roms και εσύ κατεβάζεις όποια σε ενδιαφέρει (όπως εσένα τώρα σε ενδιαφέρει μόνο η developer). Στο προφίλ σου δηλαδή έχεις δηλώσει και GTV Stable αλλά και GTV developer οπότε θα παίρνεις και για τις 2.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Φαντάζομαι οτι και αυτό μπορεί να οφείλεται στα τελευταία προβλήματα που εμφανίζουν οι servers της Xiaomi. Το πιο πιθανό είναι να γίνεται κάποια αναβάθμιση αυτον τον καιρό. Μη σταματάς να δοκιμάζεις. Λογικά θα σου περάσει την αίτηση κάποια στιγμή. Πάντα να δοκιμάζεις στο en.miui.com/unlock δηλαδή στην αγγλική version. Επίσης να δοκιμάζεις σε incognito mode στον browser δηλαδή στην "ανώνυμη περιήγηση" για να μην υπάρξει conflict με τους λογαριασμούς σου (κάτι τέτοιο βλέπω στο δεύτερο error). Τέλο…

• Εχω χαθει με τις ROM

iAmLiakos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Κατα 99% είναι unofficial και δε θα σου παίρνει ΟΤΑ. Καλό θα ήταν να μπεις σε διαδικασίες αλλαγής της rom. Διάβασε τους οδηγούς στην υπογραφή μου και θα βρείς οτι χρειάζεσαι. Καλωσήρθες!!!

• Αυτά είναι καλά νέα. Δοκίμασες να το φορτίσεις με ανοιχτή τη συσκευή ; Δεν άλλαζε το ποσοστό της μπαταρίας;

• @nieto Φυσικά φίλε μου. Το Redmi Note 3 Pro βγήκε με MIUI 7 αρχικά και μετά αναβαθμίστηκε σε MIUI 8 και σίγουρα θα πάει σε MIUI 9. Τουλάχιστον αυτό λέει η ιστορία. @Hunter266999 Δοκίμασες να κάνεις calibration του αισθητήρα απο τις CIT δοκιμές; Πήγαινε About Phone -> χτύπα αρκετές φορές πάνω στο "Kernel Version" και κάνε calibration.

• Καλημέρα! Λοιπόν είναι απλά (σχεδόν) τα πράγματα. Ας μιλήσουμε για το Note 3. Και ας βγάλουμε τελείως απο τη συζήτηση το Hennessy, δηλαδή το Note 3 με τον MTK επεξεργαστή για να το απλοποιήσουμε λίγο. Το Note 3 Pro λοιπόν βγαίνει σε chinese και σε special edition. Το special edition μπορείς να το δεις να γράφεται με πολλούς όρους και κυρίως σαν "international" ή "overseas". Είναι το μοντέλο που κυκλοφόρησε αρχικά στην Taiwan και βγήκε ουσιαστικά για κινέζους επιχειρηματίες που κυκλοφορούν συχνά …

• Δώσε λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε κατάλληλα. Καλή είναι και η περιγραφή αλλά σαν το screenshot του προβλήματος που συναντάς τίποτα!! Αυτό που περιγράφεις πάντως μάλλον σημαίνει οτι με τη rom που είσαι δε μπορεί να το αναγνωρίσει. Φυσικά πάντα μιλάμε με δεδομένο οτι βάζεις σωστά τον λογαριασμό σου στο MiUnlock tool! Εγώ αν ήμουν στη θέση σου, θα έκανα τον οδηγό εγκατάστασης official rom απο unofficial, θα περνούσα official china dev, θα ξεκλείδωνα, θα περνούσα twrp και μετά ελληνική rom. Όλα…

• Καλωσήρθες φίλε μου!! Ναι αυθεντικότατη είναι και θα σου πρότεινα να πάρεις την eu edition γιατί έχει λίγο καλύτερη μπαταρία και μεταλλικό κάλυμμα μπαταρίας. Γενικά αξιόπιστα μαγαζιά για την αγορά της είναι όπως έγραψες το geekbuying και το gearbest. Δεν κυκλοφορούν μη αυθεντικές, τουλάχιστον σε σοβαρά μαγαζιά και με την ασφάλεια του paypal μπορείς να είσαι άνετος. Είναι πολύ καλή για τα λεφτά της!

• Οχι καμία σχέση! Απλά καλό θα ήταν να το σεταρεις σαν νέα συσκευή. Και μετά από το MiCloud να περάσεις ότι άλλο θέλεις εκτός από εφαρμογές. Πως πάει τώρα;

• Καταρχάς δεν είναι δικός μου ο οδηγός! Τα εύσημα στον @lallasgr για όλους τους εκπληκτικούς οδηγούς που έχει κάνει!! Σέταρε τη συσκευή σου κομπλέ. Και αν δεις οτι κάτι δεν πάει καλά το κοιτάμε. Λογικά τώρα θα έχεις μια πεντακάθαρη συσκευή όπως βγαίνει απο το εργοστάσιο!

• Καλησπέρα φίλε μου. Ο τρόπος να απαλλαγείς απο όλα είναι να περάσεις official rom αρχικά. Για να το κάνεις αυτό ετοίμασε τον υπολογιστή σου. Οδηγούς αναλυτικότατους θα βρείς στο link της υπογραφής μου. Πηγαίνεις στην συσκευή σου και εκτελείς τον οδηγό αντικατάστασης unofficial rom με official. Διάβασε καλά τον οδηγό και εαν έχεις απορία ρώτησε εδώ.

• @geoanto555 Αυτό θα είναι :p απλά το σιγουρεύω.. Σε redmi 3s πάμε με deep flash cable τώρα; Λογικά έτσι θα είναι..

• Φαντάζομαι πως υπάρχει πρόβλημα με τους drivers. Πως το βλέπει στο device manager;

• Μπορείς να το ξεκλειδώσεις πάλι με το MiAccount σου. Δεν υπάρχει κανένας κωδικός, ποτέ δεν υπήρχε. Απλά ο λογαριασμός σου πήρε δικαιώματα για ξεκλείδωμα. Χρησιμοποίησε το Unlock tool, βάλε τα στοιχεία του MiAccount που ξεκλείδωσες την πρώτη φορά και θα ξαναξεκλειδώσεις εύκολα.

• Rad mi 4 με snapdragon

iAmLiakos - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Γενικά στα προιόντα τεχνολογίας ισχύει το όσο αργείς, τόσο καλύτερο θα πάρεις. Το θέμα είναι πόσο μπορείς να περιμένεις! Καθώς είναι πιθανό να βγεί Note 4 με Snapdragon, αλλά το πότε δεν είναι σίγουρο και επίσης οτι θα έχει 200 ευρώ να το θεωρείς σχεδόν δεδομένο. Εκτός εαν περιμένεις επιπλέον 2-3 μήνες να πέσει στα 160-170. Όσον αφορά το Redmi 4 που βγήκε με τον Snapdragon, είναι αρκετά δυνατό(60Κ antutu) απο τον προκάτοχο του (Redmi 3 - 40K antutu), αλλά είναι σχεδόν ίδιο ή και λιγότερο δυνατό …