Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 647.
-
parmenion από τις δύο ασκήσεις του 1982 και 1983 στο περίφημο 501 ΜΤΠ
-
Dolby Atmos
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie: “Πως ενεργοποιώ το Dolby Atmos για να έχω καλύτερη απόδοση στον ήχο? ” Με τους διακόπτες που έχει στο επάνω μέρος: Movie - Music - Game - Voice και το Custom που ορίζεις εσύ την ισοστάθμιση. Έχει ήδη τα Intelligent Equalizer με 4 θέσεις διαφορετικές σε ισοστάθμιση, δοκιμάζοντας ανάλογα την μουσική που θα παίζει να αντιστοιχίσεις το ανάλογο στο αφτί σου. Επίσης τα Surround Virtualizer - Dialogue Enhancer και Volume Leveler από όπου δυναμώνεις ή τροποποιείς το άκουσμα. Κάνε δ…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από Gkontos10: “Dolby Atmos Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα, βρίσοντας τις κατάλληλες για την ακουσική σου. μην ξεχνάς ότι ο ήχος κια το πώς ακους είναι πάντοτε υποκειμενικό. ” Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα και θα δείς ότι θα εκπλαγείς με τις…
-
Dolby Atmos
ΜήνυμαDolby Atmos® Στους ανθρώπους, τα ηχητικά κύματα εισέρχονται στο αυτί από το εξωτερικό του μέρος και κρούουν στην μεμβράνη του τυμπάνου. Τα κύματα αυτά θέτουν σε κίνηση την μεμβράνη και τα οστά του μέσου αφτιού. Ο αριθμός των δονήσεων ανά δευτερόλεπτο υποδεικνύει την συχνότητα του ήχου που ακούγεται, και μετράται σε Hertz όπου ένα Hertz είναι μία δόνηση ανά δευτερόλεπτο. Όσο πιο χαμηλά τα Hz τόσο πιο μπάσος ο ήχος. Όσο πιο ψηλά τα Ηz τόσο πιο ψηλός ο ήχος.Μπορούμε να πούμε λοιπόν πως ο μέσος άνθρ…
-
Παράθεση από Gkontos10: “Dolby Atmos Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα, βρίσοντας τις κατάλληλες για την ακουσική σου. μην ξεχνάς ότι ο ήχος κια το πώς ακους είναι πάντοτε υποκειμενικό. ” Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα και θα δείς ότι θα εκπλαγείς με τις δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο equalize…
-
Άντε και εγώ coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213 Καλή τύχη σε όλους
-
Καλή επιτυχία και καλό μήνα
-
Παράθεση από vaggelisp7406: “Δεν ειναι ρουταρισμενη απο μονη της η Ρομ? ” Βαγγέλη δεν διαβάζεις καθόλου !!!!!!!! Χρησιμοποιήσε το search
-
Backup
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Ααα τώρα κατάλαβα εννοείς ότι πρέπει να αγοράσω ένα για να κάνω την δουλειά μου ” Εκτός αν έχεις laptop με ενσωματωμένο card reader.
-
Backup
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Το κατεβάζω το Card reader ” Τι εννοείς το κατεβάζω;;; Card Reader είναι αυτό
-
sound issue
ΜήνυμαΚαταρχήν γράψε Ελληνικα για να συννενοηθούμε!!! Είναι κανόνας του Forum.
-
βοήθεια για επιλογή ταμπλετ
ΜήνυμαΠαράθεση από stena2003: “Θα συνεχίσω τις δοκιμές και θα σας ενημερώσω. ” Το είχα πάρει για τον εγγονό πρίν από ένα χρόνο περίπου. Όντως για τα 180 € που το αγόρασα αξίζει τα λεφτά του.