Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 143.
-
Άσε τη γυναίκα να γκρινιάζει για το Samsung. Στα λεφτά του Redmi 4 θα έπαιρνε ένα μέτριο samsung και υποδεέστερο στα χαρακτηριστικά (μην αναφέρω τις εφαρμογές samsung τις οποίες δεν θα μπορούσε να πετάξει από τη συσκευή για να εξοικονομήσει περισσότερο ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη γιατί θα αγοράζε samsung με 8GB και όχι τα 16GB του Redmi). Σαν κάτοχος του Redmi 4 δεν θα το υμνούσα βέβαια. Μπροστά στο RN2 Prime που είχα είναι υποδεέστερο και παρότι συσκευή 3-4 μηνών εμφάνισε πολλά θέματάκια…
-
Περιμένεις 2-4 μέρες για το sms από την Xiaomi για το ξεκλείδωμα του bootloader. Αρκετές φορές δεν έρχεται το sms αλλά παίρνεις την άδεια. Κατεβάζεις το twrp και την ελληνική ρομ για να είσαι έτοιμος όταν ξεκλειδώσει ο bootloader Το twrp για το Prada [Tools, Tips & Tutorials] [cofface] TWRP recovery for RedMi 4 Οι ελληνικές ρομ για Prada (Developer & Stable) Xiaomi RedMi 4 (Prada) Ο οδηγός για να περάσεις την ελληνική ρομ. Μεγάλη προσοχή στα βήματα !!! Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής …
-
Παράθεση από DimitrisPapamichas: “Εν το μεταξυ ολη η διαδικασία φλασαρίσματος εγινε κανονικα , το σήμα του κινητού φαίνεται κανονικα ,δεν μπορω να κανω κλησεις ούτε να δεχτω (το έχει η σύζυγος αυτην την στιγμή )!!! ” Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα μόλις πέρασα κινέζικη official stable. Αν έχεις micro sim και κάρτα sd στη συσκευή θα αφαιρέσεις (προσωρινά) την κάρτα sd και την micro sim θα την κάνεις sim για να μπει στο slot που είχες την κάρτα sd. Έτσι θα μπορείς να καλείς αλλά και να δέχεσαι κλ…
-
Πριν από λίγες μέρες είχα διαβάσει αυτό το άρθρο. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές εταιρίες στον πλανήτη, κάποια θα βρεθεί να βγάλει πρώτη την Xiaomi Παράθεση: “ Το iPhone χάνει την πρωτιά στις πωλήσεις στην Κίνα μετά από 5 χρόνια! Για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια πρωτιάς, το iPhone δεν είναι το κινητό με τις καλύτερες πωλήσεις στην Κίνα. Τον τίτλο αυτό τον κρατάει πια άλλη εταιρεία, που τελευταία δείχνει να είναι πολύ επιθετική, ανεβαίνοντας και παγκοσμίως σε θέσεις. Η εταιρεία αυτή δεν είναι άλλη από τ…
-
bootloop redmi 4 [SOLVED]
ΜήνυμαΝαι, αυτές είναι οι stable. To MiPhone είναι για snapdragon επεξεργαστές (τέτοιον φοράει το Prada), υπάρχει το link για download στον οδηγό. Θα το βρεις εύκολα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28933/
-
ΜήνυμαΈχεις twrp, έχεις κατεβάσει και την ελληνική rom οπότε προχωράς σε εγκατάσταση ακολουθώντας τον οδηγό. Εγκαθιστάς και το MiPhone (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και φρόντισε καλύτερα η rom να είναι στην εσωτερική μνήμη του κινητού
-
ΜήνυμαΝαι, θα κάνεις αυτό που είπε ο @derveni ... θα βάλεις το recovery στο φάκελο C://adb και θα ακολουθήσεις τον οδηγό. Αν απόφασίσεις να βάλεις κάρτα sd στο κινητό και μετατρέψεις τη sim σε micro-sim πριν το κάνεις πόσταρε εδώ γιατί θα δημιουργηθεί θεματάκι edit: εγώ είχα κατεβάσει αυτό το twrp: Dropbox - TWRP_Redmi4_Prada.zip
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@kazabuku Πάρε από εδώ το recovery για την συσκευή σου βρες ποια είναι κατέβασε την βάλτο στον φάκελο που έχεις στο φάκελο C στο φάκελο του adb και δώσε τις εντολές xiaomi-miui.gr/community/index…-mic-για-Xiaomi-συσκευές/ ” Ορφανά είμαστε ακόμη εμείς με Redmi 4 ... Δεν υπάρχει twrp για τη συσκευή μας. Ο @zoaki69 ανακάλυψε αυτό το οποίο κάνει τη δουλειά που θέλουμε.
-
ΜήνυμαΑν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader μπορείς να το δεις αν τρέξεις το cmd και σου βγάλει το παρακάτω 28048-5-png Είμαι αργός ... μην βαράτε
-
ΜήνυμαΞεκλείδωμα του Bootloader. =============== Ιαν 28th 2017, 11:29pm =============== Άργησα ... με πρόλαβε το "πολυβόλο"
-
ΜήνυμαΞεκλείδωσες τον bootloader ? αν ναι προχωράς εδώ Κλήσεις κάνει/δέχεται το κινητό σου?
-
ΜήνυμαΣτα slot τι κάρτες έχεις? 2 sim, 1 sim + 1 sd ή 1 sim?
-
εμμμμ .... η αλήθεια είναι ότι έχω μόνο ένα Είναι το μοναδικό ακίνητο που έχω στην κατοχή μου κι αυτό έγινε δωρεά από πατέρα και θεία. Ήταν παλιά ο στάβλος και ο αχυρώνας του παπού μου (τώρα είναι απλό οικόπεδο) και μόλις ήρθε στην κατοχή μου γεννήθηκε ο "Γαιοκτήμονας". Βρακί στον κώλο μας ν' αλλάξουμε δεν έχουμε, μεγαλεία σκεφτόμαστε (έχω ακόμη ένα θέμα με κάρτα sd, i will be back )