Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 302.
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ο τιτλος του θέματος ήταν "κοροιδια από Vickmall και XIAOMI" και ήταν αστοχος, εκτός κ αν απαιτεις από την xiaomi, να μην κατασκευάσει καμία ελαττωματτικη συσκευή από τις 5 εκατομμύρια (τυχαίο νούμερο, μπορεί κ να ναι κοντά στην πραγματικότητα) που βγαίνουν από το εργοστάσιο, π.χ., ετησίως... dash.gif Με το μήνυμα μου δεν είχα σκοπό να σου την πω για τον τίτλο, σε ρώτησα με κάθε ενδιαφέρον γιατί δεν μπλεχτηκε το PayPal σε όλο αυτό, αλλα σιγα μην έμπαινες στον κόπο να με "δ…
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Επιμένω ότι η μαμουνιά έχει γίνει από Vickmall ή από λάθος τους ή με δόλο. Ανέφερε τους ότι είσαι μέλος και στο φόρουμ μας με πάνω από 15000 μέλη και ότι το όλο θέμα θα μεταφερθεί κατά γράμμα σε αυτό. ; ” ok Θαναση......ετσι θα γινει και ηδη τους γραφω δευτερο Mail.......
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έχεις τρελαθεί και έχεις δίκιο, αλλά σκέψου 1. Στην καλύτερη την απλή περίπτωση να έχει γίνει λάθος αποστολή συσκευής από το κατάστημα στην xiaomi για επισκευή...και να λυθεί έτσι το θέμα αφού θα έχει λάθος ΙΜΕΙ πάνω της... 2. Στην χειρότερη θα σου κάνουν αυτό που λες ” Τους τα εγραψα ολα αυτα φιλε μου...περιμενω την απαντηση τους.......τους εγραψα τουλαχιστον 4 φορες οτι αυτο δεν ειναι το τηλεφωνο μου και οτι η φορμα που μου στειλατε δεν μου λεει τιποτα αφου απο τις φωτ…
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από brougos: “Παράθεση από GR_Macedon: “Φίλε Κώστα γιατί κατηγορείς την XIAOMI? Και Lenovo να αγόραζες πάλι την ίδια τύχη θα είχε. Το αν το VickMall το παίζει Κινέζος δεν φταίει η XIAOMI. Γενικά πάντως, δεν εμπιστευόμαστε κανένα Κινέζο. Το μόνο που σέβονται ειναι το χρήμα και η εμπορική κουλτούρα τους δεν περιείχε ποτέ την λέξη εγγύηση. Αυτή την λέξη την έμαθαν όταν άρχισαν να τρώνε ποινές από το paypal. Στην πρώτη ευκαιρία που θα σε βρουν ανοικτό και ακάλυπτο …
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θα έλεγα να ζητήσεις βίντεο που να φαίνονται η λυγισμένη συσκευή και τα ΙΜΕΙ, SN που έχει η συσκευή ” Δεν τους εχεις ικανους να εχουν βαλει την πλατη την δικη μου με το ιμει και ολη η υπολοιπη συσκευη να ειναι απο το λυγισμενο?Εγω τους εχω.....!!!
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Στην φώτο που σου έστειλαν δεν φαίνονται τα IMEI, SN ? Να δεις εάν είναι ίδια με αυτά που έχεις στο κουτί σου ? ” οχι δεν φαινεται τιποτε......και τους το ειπα.....εχει επισης ενα μυστηριο αυτοκολλητο επανω στην οθονη .....
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από brougos: “μαλλον δεν καταλαβες φιλε μου.,γαι επισκευη πηγε η συσκευη......ποιο PAYPAL,τι σχεση εχουν αυτοι?τι απιτω απο την χιαομι....sorry αλλα εισαι εκτος θεματος ” Καλά ντε, βαστα. Δεν σου την πούλησα εγώ την ελαττωματτικη συσκευή, ούτε ήμουν εγώ αυτός που σε κοροιδεψε, ούτε ήμουν εγώ αυτός που σε έκανε "αεροπλάνο" και "γιο-γιο" για όλα αυτά που περνάς. Εκτονωσου σε αυτούς που πρέπει. Ήσουν τουλάχιστον αγενής. Συγγνώμη που ασχολήθηκα κ σε ενόχλησα κιόλας. ”…
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “φιλε Κωστα αν θες να τους την φερεις, μπορεις να κανεις τα εξης: 1. Τους λες να σου το στειλουν πισω το χαλασμενο. 2. Παραγγελνεις το ιδιο κινητο. 3. Μολις το παραλαβεις ανοιγεις dispute στο paypal και δειχνεις φωτογραφιες απο το αλλο κινητο ( λυγισμενο, τσακισμενο κλπ) 4. Σου επιστρεφουν τα χρηματα πισω κι εχεις πλεον ενα καινουργιο κινητο. Το dispute στο paypal το φοβουνται ολοι επειδη μετα απο καποια περιστατικα τους πετανρ εκτος συστηματος. 5. Θα σου ζητησουν να το στειλ…
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πολύ σωστά, ο τιτλος: κοροιδια από Vickmall και XIAOMI, είναι τουλάχιστον αστοχος... Απαιτεις από την xiaomi, να μην κατασκευάσει καμία ελαττωματτικη συσκευή από τις 5 εκατομμύρια (τυχαίο νούμερο, μπορεί κ να ναι κοντά στην πραγματικότητα) που βγαίνουν από το εργοστάσιο, π.χ., ετησίως... Δεν είναι δυνατόν αυτό! Το PayPal δε διάβασα να μπλέκεται πουθενά στην ιστορία σου, δεν έκανες αγορά μέσω αυτού?? @pechr ωραία όλα αυτά, αλλά δεν έχει αρχίσει κ το PayPal να κάνει τον Κινε…
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Φίλε Κώστα γιατί κατηγορείς την XIAOMI? Και Lenovo να αγόραζες πάλι την ίδια τύχη θα είχε. Το αν το VickMall το παίζει Κινέζος δεν φταίει η XIAOMI. Γενικά πάντως, δεν εμπιστευόμαστε κανένα Κινέζο. Το μόνο που σέβονται ειναι το χρήμα και η εμπορική κουλτούρα τους δεν περιείχε ποτέ την λέξη εγγύηση. Αυτή την λέξη την έμαθαν όταν άρχισαν να τρώνε ποινές από το paypal. Στην πρώτη ευκαιρία που θα σε βρουν ανοικτό και ακάλυπτο θα στη φέρουν. Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και Εγγ…
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαKαι μετα απο 20 ημερες αναμονης για τηλεφωνο rn2 που χαλασε στους 3 μηνες και το εστειλα μεσω vickmall......μου απαντησανε οι κυριοι οτι το τηλεφωνο ητανε λυγισμενο,χτυπημενο(αν δειτε τις φωτος που εστειλαν ειναι σιγουρα αλλο τηλεφωνο με μια αναφορα που λεει για ολα αυτα).Οι τυποι ειναι απατεωνες ολκης!!!!! Το τηλεφωνο εφυγε απο δω μεσα σε σακουλακι με φουσκες,κουτι,παλι φουσκα,φακελο με φουσκα παλι και αλλον ενα φακελο....φασκιωμενο εφυγε και πληρωσα 9,20 γιατι ητανε βαρυ ενω κανονικα ητανε καπ…
-
Kαλησπερα,εχω ενα θεματακι με την αυτοματη περιστροφη σε RN2 ..ή δεν γυριζει καθολου οριζοντια-καθετα ή οταν γυριζει απο καθετα σε οριζοντια δεν ξαναγυριζει ποτε στο καθετο αλλα παλι με μικρη δυσκολια παλι σε οριζοντιο......εβαλα-εβγαλα την επιλογη αλλα τιοτε...καμμια ιδεα?μηπως εχει τυχει σε καποιον.........ευχαριστω
-
Καλησπερα,εχει πεσει στα χερια μου ενα RN2 ενος φιλου,που αναθεμα αν ξερει απο που το πηρε(απο καποιον, του κουτιου ομως)και εχει μεσα μια μυστηρια 7.09.99.99 ξερω γω ROM STABLE(MIUI POLSKA)......θελω να του περασω την ελληνικη stable v8... θα μπορουσε καποιος να μου υποδειξει ποιους ακριβως οδηγους- βηματα να κανω για να μην γινει καμια πατατα επειδη δεν ειναι και δικο μου??? Ευχαριστω
-
Ολα καλα απο 6.8.11 σε 6.8.25 σε RN2...εχω μια παρατηρηση μονο ...δεν λειτουργει η αυτοματη περιστροφη(υπηρχε προβλημα και στην 6.8.11)δεν ξερω αν ειναι απο την ρομ η απο καποια αλλη ρυθμιση.....ή δεν γυριζει καθολου στο οριζοντιο ή οταν γυριζει δεν παει παλι πισω στο καθετο..... Επισης υπαρχει καποιος τροπος να μην ακουγεται ηχος οταν μπαινει ή βγαινει o φορτιστης?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από brougos: “Μολις αλλαξα θεμα οπως αναφερει ο φιλος απο πανω και εγενετο φως!Απιστευτο,το θεμα ειναι το ιδιο εδω και 6 μηνες(της γυναικας το κινητο) και ξαφνικα εμφανιστηκε ο κωδικος.Ολα καλα λοιπον!! ” Φίλε Κώστα, τίποτα δεν είναι καλά. Μάλλον δεν άκουσες αυτά που σου είπα όταν συναντηθήκαμε για το δικό σου τηλέφωνο, το οποίο δεν επανήλθε ποτέ.Σου είχα πει: "Αν δεν κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση μιας official fastboot rom και μετά την υπόλοιπη διαδικασία για …
-
Όλα καλά αλλά ή μπαταρία είναι σαν χρονόμετρο ωρολογιακή βόμβας