Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 302.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Το πτέραρχος πάει στον σταυραετό μας τον Κώστα @ktsak. Ο Κώστας @brougos ανήκει στα αγρίμια εδάφους-εδάφους. ” Εεεετσι!!!
-
Παράθεση από Bodai: “Καλώς τον "σμηναρχο". Κλέβω τώρα τον χαιρετισμό απο τον @GR_Macedon αλλά ελπίζω μου επιτρέπεται .. Καλωσήρθες ” Καλως σας βρηκα!!χαχαχα νομιζω οτι ο χαιρετισμος του Θαναση ηταν πτεραρχος και δεν απευθυνοτανε σε μενα αλλα σε ενα αλλο μελος που ητανε στην συναντηση..χαχαχ οπως και να ειναι ,του συναφιου ειμαστε και μεις αλλα πολλουυυυυυς βαθμους πιο κατω!!!
-
Καλησπερα ....μπηκα στο club των VIP και γω με μια 12μηνη συνδρομη.Ευχαριστω πολυ για ολα οσα κανετε εδω μεσα και αυτη η συνδρομη ειναι το ελαχιστο που μπορω να κανω γιάυτο!
-
Παράθεση από NasDriver: “Ή κάνουν μεταπώληση ή δεν ξέρουν/θέλουν να ασχοληθούν να τα φτιάξουν σωστά ” Και ζηταει οτι θελει ο καθενας,οτι ναναι.......RN2 πιο ακριβα απο RN3,RN3 πιο ακριβα απο RN3 PRO,RN3 PRO σε τιμες διαστηματος........λες και δεν γνωριζουν ολοι ποσο κανουν σε Κινα,ποσο σε eu warehouse ή εδω.....δεν ξερω αλλα ειλικρινα δεν εχω δει τοσα τηλεφωνα σε αλλη μαρκα ,τοσο γρηγορα σε πωληση.........
-
Παράθεση από divo: “Έχω ένα θέμα. Δεν μου δουλεύει η σιγαση στη κληση οταν γυρναω το τηλεφωνο αναποδα. Παλαιότερα μου δούλευε. Δεν ξερω αν εχει χαλασει ή χρειαζεται κατι να κανω. rom εχει την stable 8.0.1.0 δικη μας. Και αν υπαρχει κανα προγραμματακι για ελεγχο σε ολους τους αισθητηρες της συσκευης. ” Πας ρυθμισεις,Σχετικα με το τηλεφωνο,Εκδoση Kernel,χυπας επανω 5 φορες και σου βγαζει ελεγχους για τα παντα!
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΕνημερωτικα το τηλεφωνο γυριζει πισω λυγισμενο οπως ισχυριζονται αυτοι(ποτε δεν ειπανε οτι εγινε κατα την μεταφορα)αφου μου στειλανε φωτος και βιντεο και οντως φαινεται και καλα οτι ειναι το δικο μου απο το s/n(αλλαζει για πλακα το αυτοκολλητο που εχει πισω το κινητο) αλλα προσεξα στο βιντεο οτι η μπαταρια που ειχε το τηλεφωνο δεν ητανε η δικη μου (ειχα φωτο της δικης μου).Ποτε δεν απαντησανε για το συγκεκριμενο γεγονος....... Η τα αγγλικα τους ειναι για τα αναθεμα γιατι ποτε δεν απαντησανε σε α…
-
Καλημερα,εχω ενα προβλημα με τα mail.......δεν μπορω να συνδεθω απο το κλασσικο εικονιδιο των mail παρα μονο απο το εικονιδιο του yahoo....μου βγαζει Αδυνατη συνδεση στον διακομιστη,..καποιος φιλος εδω πριν λιγο καιρο ειχε γραψει καποιες ρυθμισεις που πρεπει να μπουν(γιατι αραγε αφου μεχρι πριν εγραφες τους κωδικους σου και εμπαινες)αλλα δεν μπορω να τις βρω.....μηπως καποιος γνωριζει να βοηθησει?Ευχαριστω
-
Κοροιδια απο Vickmall
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παρακαλούνται οι στρατιωτικοί και γενικά τα σώματα ασφαλείας να συγκρατούν το δυναμικό ταμπεραμέντο τους εκτός φόρουμ Και τα υπόλοιπα μέλη να κατανοούν τη θέση μας. ” Χχαχαχαχα..ετσι ετσι!!