Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 485.
-
Με εξουσιοδότηση, μπορεί να παραλάβει άλλος αντί εμένα από ελτα? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Δλδ εάν κάποιος περάσει την china με Android 9,δεν θα μπορεί μετά, αν έχει ξεκλειδώσει κιόλας, να περάσει γκλομπαλ ρομ με αντροιντ 8 ή την ελληνική, εκτός και εάν έχουν αναβαθμιστεί και αυτές σε 9. Σωστά? Δλδ εγώ που περιμένω αυτή την εβδομάδα το κινητό καλό θα είναι να περάσω την τελευταία china με αντροιντ 8 και να μην αναβαθμίσω στην συνέχεια μέχρι να ξεκλειδώσω. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@kyrgeo1978 αν σου είναι εύκολο θα ήθελα την σελίδα για να παρακολουθώ την τελευταία ρομ και μην ενοχλώ πάλι Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρέπει πάντα να φλασαρουμε την τελευταία ή όχι? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποια είναι η σελίδα με τις china dev fastboot roms? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τέλος της άλλης εβδομάδας, παραλαμβάνω και εγώ από bangood. Ίδωμεν!!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορώ να κάνω αίτηση ξεκλειδωματος σήμερα για να είμαι έτοιμος μέχρι να έρθει το κινητό? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ που έχω ξεκλειδώσει πριν ένα περίπου χρόνο το μι Μαξ 2, θα πρέπει να ξανακάνω αίτηση ή θα ξεκλειδώσω κατευθείαν? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Sakis Teleios έκανες τα βήματα που σου έγραψε ο @spideman3 ? Όλα οκ? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, έχω παραγγείλει από banggood κάτι Τζαμακια. Το στάτους γράφει back order και κάτω δεξιά μου έχει επιλογή για apply refund. Στην παραγγελία του mi 8 δεν το είχε βγάλει το apply refund. Μήπως είναι out of stock καί γιά αυτό το βγάζει? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@NasDriver αυτό ζήτησα, να έρθει με china αλλά μου απάντησαν ότι είναι με global official. Υπάρχει περίπτωση μετά από κλείδωμα - ξεκλείδωμα και πέρασμα global ή xtrv να μπρικαρει? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μίλησα και εγώ με banggood σήμερα για το θέμα αυτό, μου απάντησαν ότι είναι global rom και αν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία μου κάνουν refund το ποσό. Αλλά γνώμη μου, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Βάζεις μια china rom, κλειδώνεις τον bl και ξεκλειδώνεις με το δικό σου λογαριασμό. Αφού και με global official να το αγόραζα, πάλι θα ξεκλειδωνα. Έτσι λέω εγώ, λίγη προσοχή θέλει στα βήματα που πρέπει να κάνεις και φυσικά σε αυτό το φόρουμ με την αμέριστη βοήθεια που έχω συναντήσ…
-
Ευχαριστώ παιδιά, να είστε καλά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Global ROM Mi 8
ΜήνυμαΕυχαριστώ παιδιά, να είστε καλά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από bangood με priority πόσες μέρες κάνει να έρθει? Και αν παρέλαβε κάποιος πρόσφατα, με ποια εταιρεία έρχεται σπίτι? Έχω παραγγείλει ένα mi8 και μου δίνει αποστολή 31/8. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία σε όλους Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk