Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 485.
-
Καλημέρα, έρχονται mails στο Gmail χωρίς όμως ειδοποίηση και ήχο. Το έκανε και στην προηγούμενη ρομ. Το έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART το ζιπ για οτα θέλω, όχι την ρομ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART έχω περάσει τη συγκεκριμένη απλή xtrv rom. Μήπως μπορείς να μου στείλεις σε Mail τα οτα updates για να είμαι έτοιμος για την επόμενη ρομ? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART έχω περάσει τη συγκεκριμένη απλή xtrv rom. Μήπως μπορείς να μου στείλεις σε Mail τα οτα updates για να είμαι έτοιμος για την επόμενη ρομ? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART και στην xtrv γιατί δεν το κάνει? Εκεί δεν μπαίνει σε sleep mode? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART πρώτη φορά γίνεται αυτό. Πάντα από το κινητό την κατέβαζα και την έβαζα. Έχει σημασία το μέγεθος? Τις άλλες φορές με την miui 9 πως γινόταν? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως γίνεται η άρωμα να διακόπτεται πάντα στο 90-93 % και η απλή xtrv να κατεβαίνει νερό από το κινητό? Και η 12 και η 19 ακριβώς το ίδιο. Μπορώ να την κατεβάσω από αλλού? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, έχω περάσει την συγκεκριμένη xtrv ρομ. Όταν ήμουν miui 9 με σταθερή ρομ δεν πέρασα τα οτα updates που είχατε στείλει με μειλ. Τώρα με την miui 10 κάνει να περάσω το ζιπ ή έπρεπε να το είχα περάσει στην 9? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βαγγέλη Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φλασαρα την απλή xtrv και μόλις ανοίγει μου ζητάει να συνδεθώ στο λογαριασμό μι αλλά μόλις πάω να συνδεθω σε Wi-Fi και πάω να βάλω κωδικούς,δεν μου βγάζει πληκτρολόγιο. Τι παίζει? Έκανα φακτορι ρισετ Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, 5 φορές δοκίμασα και μέσω δεδομένων και μέσω WiFi να κατεβάσω την ρομ από το μειλ, αλλά τζίφος. Μόλις πάει να τελειώσει διακόπτει και φτου και από την αρχή Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ παίδες. @rascal επειδή έχουμε την ίδια συσκευή, παρατήρησες κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την global? Είμαι ακόμα με την ch και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μην κάνω φρ πάλι και μετά από μια εβδομάδα μας πουν πάλι τα παιδιά γυρνάμε σε ch λόγω προβλημάτων και αντε πάλι φρ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από factory reset, τι είναι πιο σωστό, να στήσουμε το κινητό μία μία τις εφαρμογές από το μάρκετ ή να κάνουμε επαναφορά των εφαρμογών από τοπικά αντίγραφα? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Giannisagal κάπου είχα διαβάσει ότι στην προσαρμογή στην άρωμα δεν έπρεπε να βάλεις το SwiftKey αλλά το πληκτρολόγιο της Google. Για δοκίμασε το. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen εγώ νόμιζα ότι δεν ήταν από global και την πέρασα χωρίς fr. Μια χαρά πάει όμως, δεν έχω δει κάτι περίεργο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART στο το max 2 η νέα ρομ ήταν από global source? 57aa018180dad589fc7ab2b5eef0804f.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk