Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 485.
-
@MIUI_ART εμένα πριν έρθει το μειλ πάντως μου έβγαζε αναβάθμιση. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τό μέιλ με την νέα έκδοση θα το πάρουμε? Μέσω ΟΤΑ δεν κατεβαίνει με τίποτα και μέιλ πάλι γιοκ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
motorola defy plus + greek
Jordan Nidis - - MOTOROLA
ΜήνυμαΚαι αυτή 478795bc8325b6f83f0c49031ccb27d5.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
motorola defy plus + greek
Jordan Nidis - - MOTOROLA
ΜήνυμαΚαι μια φώτο. Όλες οι γνώμες δέκτες μπας και τον σώσουμε! fab050dc56ba8ee7fa99e37bdfb828da.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα. Ένας φίλος έκανε fr σε ένα μοτορολα μότο g 2nd gen της μάνας του και όταν πάει να περάσει τόν κωδικό του Gmail για να ανοίξει το κινητό, δεν ανοίγει λόγω λάθος κωδικού. Προσπάθησε να βάλει άλλο email αλλά πάλι τίποτα. Θέλει το email που είχε πριν το fr. Το κινητό είναι αγορασμένο από μαγαζί με απόδειξη. Υπάρχουν κάποιος τρόπος να επαναφέρει τους κωδικούς? Ούτε από pc γίνεται. Βγάζει λάθος κωδικό. Αν γνωρίζει κάποιος?
-
Τίποτα παίδες, από οτα δεν κατεβαίνει με τίποτα, βγάζει σφάλμα συνεχώς. Πάω από το μειλ.
-
Σε Oxygen για ακόμη μια φορά από οτα βγάζει πρόβλημα md5. Από το μειλ κατέβηκε και πέρασε κανονικά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, σε mi max 2 διάβασε λάθος md5 file 3-4 φορές στην εφαρμογή της αναβάθμισης και τελικά κατέβηκε και πέρασε κανονικά από το Mail. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
OTA μου βγάζει αυτή την αναβάθμιση. Αυτή νομίζω δεν είναι η άρωμα έτσι ή κάνω λάθος? Να την κατεβάσω? 1c5adaf0298a3e1202f8a02a06865777.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για δείτε παιδιά γιατί έχει πρόβλημα και δεν πηγαίνει στην σελίδα PayPal για πληρωμή. Τελικά σε ταμπλετ δούλεψε. Από το κινητό και το app του φόρουμ δεν δουλεύει τελικά.