Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 485.
-
Σε mi max πάντως δεν υπάρχει λειτουργία split screen.
-
Σε Hydrogen κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
Παράθεση από ParisAthens: “Ακομα δεν το εχω παταλαβει στα χερια μου απο 12 Ιουλιου ειπαν θα το παραλαβω στις 20. Τελος παντων αυτο . Το θεμα ειναι με τις αναβαθμησεις των Αρωμα και με τις εργοστασιακες ρυθμισεις που να επαναφερουμε . Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μπερδεμα !! Εγω προσωπικα σαν ασχετος απο αυτα τα διαβαζω και μου δειχνουν ακριβως κινεζικα. Με το samsoung δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα. Να κανω reset factory ! Και δεν ξερω στην global edition εαν θα επανελθει η ελληνικη γλωσσα ” Καλη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@Jordan Nidis THUNDER !!!!! 100.gif” Οπότε με φακτορι ρισετ κατεβάζει και περνάει την τελευταία xtrv? Αρομα δεν υπάρχει ακόμα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@spi8askap Με factory reset , από dev σε stable ή αντίστροφα ..” Το ίδιο ισχύει και από xtrv/άρωμα σε global dev/stable και το αντίστροφο?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Είμαι με την άρωμα 7,6,15. Για να πάω στην νέα xtrv και το αντίστροφο την άλλη εβδομάδα, θα χρειαστεί fr? Πριν φλασαρω την άρωμα 7,6,15 από xtrv είχα κάνει fr.
-
Χθες ήρθε mail για την άρωμα, την οποία φλασαρα και μόλις τώρα ήρθε άλλο Mail με xtrv..... Ισχύει ή έγινε λάθος?
-
Στο mail γράφει σε κάποιο σημείο "Να βεβαιωθείτε πως στοRecovery επιτρέπεται η εγγραφή στο System, και δεν είναι κλειδωμένο σεReadOnly" Μήπως μπορεί να γίνει μια επεξήγηση γιατί δεν....
-
Πρώτα wipes και μετά φλασαρισμα ή το αντίστροφο και δεν τρέχει μια? Αν κατεβάσω την ρομ και την αποθηκεύσω στην κάρτα sd, την φλασαρω, μετά μπορώ να την μεταφέρω για τον αβ λόγο στο internal storage? Απορίες για να μαθαίνουμε.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από volaras: “Περάστηκε η 7.6.10 σε redmi pro, πανω από την 7.6.8. Δεν έχω κάνει ρουτ. Και με αυτη και με την προηγούμενη δεν μου δουλεύει το οτε tv go και το το foxplay. Η 7.6.8 ηταν η πρώτη ρομ που έβαλα μετά την επίσημη αγγλοκινέζικη. Φυσικά ουτε και με εκείνη δούλεψαν. Δεν ξέρω αν είναι θέμα της ρομ ή των εφαρμογών. Κατα τα άλλα είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την απόδοση της συσκευής μέχρι στιγμής.” Εμένα στην 768 δουλεύουν κανονικά. Σε μι Μαξ.
-
RE:
ΜήνυμαΕρώτηση, για να περάσω από developer σε stable, μόνο με factory reset και φτου κι από την αρχή όλα;;;[/quote] Ακριβώς
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠόσο καιρό διάρκεια έχει η άδεια για ξεκλείδωμα? Είχα ξεκλειδώσει πριν περίπου ένα μήνα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Καμια φορά είναι τόσο απλό το θέμα που τα κάνουμε όλα δύσκολα.. Εύχομαι να μην έχει φάει κόλλημα και να ειναι οκ απο δω και πέρα. ” εχεις απολυτο δικιο και τελικα φαινεται οτι αυτο ηταν και δεν ανοιγε εχθες. ειχε κολησει το βολουμ απ και γιαυτο εμπαινε μονο ρικοβερι. τελος καλο ολα καλα και για αλλη μια φορα κανατε τα μαγικα σας. επανερχομαι αυριο με φλας αρομα....καληνυχτες σε ολους.
-
Παράθεση από geoanto555: “Το κάνει λες και είναι πατημενο το vol + ... Μπορείς να ανοίξεις την πλάτη να αποσυνδέσεις τα κουμπιά? ” πως να ανοιξω την πλατη? σε καμια περιπτωση. ουτε φαστμπουτ δεν μπαινει ελα ρε παιδες.....κοπανησα το volume+ με δυναμη και ανοιξε
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μετά το flash άναψες το κινητό και σε έβαλε στο Recovery; Αν πατήσεις reboot τι κάνει;” Ναι, μετά το φλας έβγαλε το λογκο μι και μετά με πέταξε σε αυτή την εικόνα. Στο ριμπουτ συστεμ με επαναφέρει εκεί πάλι. Έχω σαλτάρει ρε γμτ
-
Μετά το πετυχημένο φλασαρισμα μέσω μι φλας, βγάζει αυτό.... Τι γίνεται τώρα? Ριμπουτ στο σύστημα δεν κάνει πάλι. 6a70c0698a36112fe7eadea14a1a42c8.jpg
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Jordan Nidis: “Ένα Λίνκ ρε παιδιά με το Mi flash, γιατί μου βγάζει κινέζικα Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” MiFlash20160830.zip - Google Drive ” Xiaomi Mi Max 32GB Latest Global Developer Version Fastboot File Download γιωργο ,αυτην δε θα φλασαρω ....σορυ και παλι.