Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 485.
-
Ένα Λίνκ ρε παιδιά με το Mi flash, γιατί μου βγάζει κινέζικα Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “@Jordan Nidis Πρώτα θα δεις αν κλείδωσε ο bootloader και ξεκλείδωσε τον. Αν δεν είναι αυτό , θα φλασαρεις μια παλιότερη Ρομ , χωρίς aroma Αν πάλι δεν ανοίγει , θα αναγκαστείς να περάσεις μια official με miflash από την αρχή .. @anikologr Ναι θα τρέξεις πάλι τον installer χωρίς να επιλέξεις καποια διαγραφή των miui apps .. ” ο bl ειναι ξεκλειδωτος. μολις τον τσεκααρα. Τωρα ποια ρομ να κατεβασω και να φλασαρω? να κατεβασω μια ντεβ πριν την αρωμα? κατεβαζω να φλασαρω την xtrv …
-
Καλημέρα, γράψτε καμία ιδέα τι να κάνω ρε παιδιά μήπως το σώσω. Ευχαριστώ για όλα, πάω για δουλειά. Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@Jordan Nidis Σβησ'το και άστο κάνα τέταρτο στη φόρτιση σβηστό , σου δείχνει το logo της μπαταρίας ??” Ξαναφλασαρα την ρομ αλλά πάλι τίποτα. Αν σβήσω το κινητό και το βάλω στην φόρτιση δείχνει μόνο το λογκο μι, δεν δείχνει λογκο μπαταρίας. Όταν πάω να το βάλω σβηστό στην φόρτιση μένει κολλημένο στο μι. Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 9803dc3657f95bd050916482d0e28166.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Το ποιο πιθανό είναι να έπαθε βαθιά αποφόρτιση. Θα το αφήσεις για ώρες σε πρίζα τοίχου και αύριο πρωί δοκίμασε να το ανοίξει. Για αυτό λένε οι σοφοί ότι δεν αφήνουμε τις συσκευές να αποφορτιστούν πλήρως.” Ποτέ δεν το αφήνω ρε γμτ και τώρα έβλεπα ΟΤΕ τιβι και ξέχασα να το κουμπώσω πάρα τις υπενθυμίσεις....λες να ανοίξει αύριο?
-
Φοράω την άρωμα σε Mi Max hydrogen, έμεινε από μπαταρία το κινητό και τώρα που το έχω βάλει για φόρτιση μπαίνει μόνο twrp και από εκεί δεν μου κάνει ριμπουτ στο σύστημα. Τώρα έχει κολλήσει στο σήμα mi όταν ανοίγει. Πως θα το επαναφέρω ρε παιδιά? Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι ωραία την κατέβασα τελικά, αλλά δεν κάνει εγκατάσταση. Μου λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμενο. Κάντε ένα τσεκ αν δεν σας κάνει κόπο. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από Jordan Nidis: “Η τελευταία έκδοση με ελληνικά ποία είναι? Δύο που κατέβασα μου λέει ότι είναι κατεστραμενο το αρχείο. ” Mi Fit 2.3.0 GR ” Δεν κατεβαίνει, έχει πρόβλημα το αρχείο λέει. Δεν πειράζει άστο, κουράστηκα. =============== Ιουν 1st 2017, 2:09pm =============== Παράθεση από Jordan Nidis: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από Jordan Nidis: “ ” ” ”
-
Η τελευταία έκδοση με ελληνικά ποία είναι? Δύο που κατέβασα μου λέει ότι είναι κατεστραμενο το αρχείο.
-
παντως εγώ 2 μέρες τώρα με την άρωμα, κανένα απολύτως πρόβλημα. Γενικά και με global dev που είχα ,πάλι δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Τα dpi τι ακριβώς είναι και τι γίνεται?
-
Ένα μπράβο και από εμένα, έκατσε τέλεια σε Mi Max..... Εγώ φλασαρα σε προσαρμοσμενη επιλογή. Αν θέλω να δοκιμάσω τις άλλες 3, απλά θα μπω και θα ξανάφλασαρω έτσι? Δεν θέλει κάτι άλλο? Δεν θέλει κάθε Φορά wipes? Και ξανά μπράβο.
-
Καλημερα σε όλο το φόρουμ......μια ερώτηση ,έτσι πληροφοριακά πιο πολύ . Χθές πέρασα την xtrv και καπάκι έκανα επαναφορά το αντίγραφο ασφαλείας που είχα κρατήσει στα τοπικά αντίγραφα. Σωστό ή λάθος ? Και κάτι ακόμα,όταν βγει η νέα xtrv αυτή την εβδομάδα,τι είναι πιο σωστό. Να την κατεβάσω από το κινητό και να την φλασαρω ή από το pc να την βάλω στο κινητό και μετά φλας? Θα θέλει και wipes?
-
Παράθεση από fog: “@Jordan Nidis Δες εδώ ” thanx
-
Δεν δουλεύουν τα δεδομένα. Το έχει και άλλος το πρόβλημα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk