Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 485.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ναι αυτόν. Έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader;” Ναι έχω ξεκλειδώσει. Ακολουθώ ότι λέει έτσι, δεν άλλαξε κάτι? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η τελευταια xtrv dev για mi max hydrogen 32gb , στην πρωτη σελιδα βρισκεται ετσι? μην κανω κατι λαθος.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Jordan Nidis: “δεν την δεχεται και βγαζει failed και τις παραπανω 3 επιλογες. εχει καποιος μια ιδεα τι να κανω να ξεκολησει? ευχαριστω και παλι. ” Δοκίμασε να γυρίσεις το Region σε India και ξαναδοκίμασε. ;)” Δλδ? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Μαι 23rd 2017, 12:25am =============== Παράθεση από Jordan Nidis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Jordan Nidis: “δεν την δεχεται και βγαζει failed και τις παραπανω 3 επιλογες.…
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Παράθεση από duc: “Παιδιά προσπαθώ να κάνω ενημέρωση την 8.7.4.20 global dev και ενώ την κατεβάζει και ξεκινάει στη συνέχεια μου λέει πως η ενημέρωση απέτυχε, στην αρχή το αρχείο που κατέβασε ήταν 105mb το οποίο δεν μπόρεσε να το κάνει εγκατάσταση την επόμενη φορά που την κατέβασα ξανά μου κατέβασε αρχείο 1,4Gb το οποίο ούτε αυτό μπορεί να εγκατασταθεί και μου δίνει τρεις επιλογές. 1 . Reboot 2 . Wipe data 3 . Connect with MiAsistant Imgur: The most awesome images on …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Για την ελληνική μιλάς έτσι;” Για Global Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “Μια βοήθεια. Από global dev σε global stable μόνο με φακτορι ρισετ πάμε έτσι? Δεν χρειάζεται κατι άλλο. Ένα λινκ με τήν τελευταία global stable? Ευχαριστώ και καλημέρα. Η τελευταία stable αυτή είναι έτσι? MIUI ROM for Xiaomi Mi Max/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από duc: “Παράθεση από Jordan Nidis: “Παράθεση από geoanto555: “http://en.miui.com/download.html ” Τίποτα πάλι. 2 φορές την κατέβασα την ρομ και τις 2 φορές δεν την περνάει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει ” Έχεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα με εμένα; Δε μπορώ να καταλάβω τι έπαθε και έχει "σκάσει" έτσι μια απλή αναβάθμιση, και φυσικά δεν είναι λύση να κάνω wipe data και να σβηστούν τα πάντα για να προχωρήσει στις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις. Υπάρχει κάποια άλλη λύση από τους πιο γνώστες μήπως και το …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “en.miui.com/download.html” Τίποτα πάλι. 2 φορές την κατέβασα την ρομ και τις 2 φορές δεν την περνάει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Jordan Nidis @duc κατεβάστε την recovery rom στον υπολογιστή σας, αντιγράψτε την στην συσκευή σας, και μετα εγκατάσταση με τον Updater(3 τελείες, Choose Update Package)” Πού θα την βρω τήν ρικοβερι ρομ που λες? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από duc: “Παιδιά προσπαθώ να κάνω ενημέρωση την 8.7.4.20 global dev και ενώ την κατεβάζει και ξεκινάει στη συνέχεια μου λέει πως η ενημέρωση απέτυχε, στην αρχή το αρχείο που κατέβασε ήταν 105mb το οποίο δεν μπόρεσε να το κάνει εγκατάσταση την επόμενη φορά που την κατέβασα ξανά μου κατέβασε αρχείο 1,4Gb το οποίο ούτε αυτό μπορεί να εγκατασταθεί και μου δίνει τρεις επιλογές. 1 . Reboot 2 . Wipe data 3 . Connect with MiAsistant Imgur: The most awesome images on the Internet Να κάνω ένα wip…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από am30092003: “Καλησπερα,μία ερώτηση,έχω την τελευταία ρομ 7.3.23 και στο playstore μου δείχνει "αναμονη για wifi", είμαι και λιγο ασχετος,τι συμβαίνει?” Ρυθμίσεις - εγκατεστημένες εφαρμογές-google play store-καταργηση εγκατάστασης..... Και όλα οκ.
-
Αναμονή wifi Google play
ΜήνυμαΚαί εγώ επίσης. Cosmote είμαι. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 παίδες, καλή επιτυχία και από εμένα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα67c6def98197d30b81428f3d528a7e84.jpg Καλημέρα. Εγώ με αυτή την ρομ μπορώ να ξεκλειδώσω ή θα πρέπει να βάλω άλλη? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk