Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 485.
-
Για μετάβαση από stable σε gtv χρειάζεται να έχει γίνει εγκατάσταση του supersu? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, τελικά η 8 για rn3p θα είναι έρθει με mm ή με lolipop όπως είναι? Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ναι με advanced wipe : data , dalvik ,cache... Πάρε backup θα χάσεις τα εφαρμογές-ρυθμίσεις-επαφες κλπ” Καλημερα,οταν φλασαρω την gtv μετα θα ξαναθελει στησιμο το κινητο...δλδ εφαρμογες κλπ.ετσι? Το μπακαπ θα το βρω στην νεα ρομ ?
-
Έχω rn3pro με ελληνική stable 751. Για να φλασαρω την ελληνική gtv, κατεβάζω και φλασαρω από twrp? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “@Jordan Nidis θα πας από το εικονίδιο αρχεία θα πας στο τηλέφωνο θα πας στο dcim / camera που είναι ο φάκελος με τις φωτογραφίες. Πάνω δεξιά έχει 3 τελιτσες και επιλογή για εμφάνιση κρυφών φωτογραφιών. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0” Αυτό κάνω αλλά τίποτα, δεν φαίνονται Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “Καλημέρα, όταν κάνουμε απόκρυψη σε μια φώτο και μας λέει ότι πήγε στο μυστικό άλμπουμ, μετά πως την επαναφερουμε_βρισκουμε. Δεν θυμάμαι καθόλου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μία βοήθεια ρε παιδιά, κάποιος που ξέρει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Φάκελος στην αρχική οθόνη. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0” Που ρε φίλε, δεν υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Παράθεση από Jordan Nidis: “Ρε παίδες έκρυψα κάτι φωτος και δεν θυμάμαι να τις επαναφέρω.... Για πείτε... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα μπεις εργαλεια-αρχεια. Θα πας στο φάκελο dcim. Θα μπεις camera. Πάνω δεξιά θα πατησεις και θα επιλέξεις εμφάνιση κρυφών αρχείων. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0” Τα εργαλεία που λες που τα βρίσκω? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “Παράθεση από geoanto555: “Σοβαρά; Ποια ρομ έχεις; Περίεργο μου ακούγεται....” Έχω stable 751. Δεν υπάρχει μέσα ούτε η εφαρμογή των επαφών ούτε τηλεφώνου. Όταν έχω αναπάντητη πατάω στην αναπάντητη για να πάρω τηλ και ούτε αυτό κάνει. Περίεργο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εντάξει το βρήκα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σοβαρά; Ποια ρομ έχεις; Περίεργο μου ακούγεται....” Έχω stable 751. Δεν υπάρχει μέσα ούτε η εφαρμογή των επαφών ούτε τηλεφώνου. Όταν έχω αναπάντητη πατάω στην αναπάντητη για να πάρω τηλ και ούτε αυτό κάνει. Περίεργο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Επανακκίνηση έκανες;” Έκανα, τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ρυθμίσεις / εφαρμογές / περισσότερα/ επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογων..” Τίποτα φίλε, το έκανα και τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Jordan Nidis: “Καλημέρα, με το που πατάω στο Λίνκ, με πηγαίνει στο θέμα με τα γενέθλια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.2.0.zip” Για να πάρω backup της συσκευής, να πάρω μέσω twrp ή μέσω miacount? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk