Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 485.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Καλησπέρα @VALTOS με βάση αυτά που θες θα πρέπει: 1) να παραγγείλεις το κινητό με Official developer rom 2) Να κάνεις άμεσα αίτηση για ξεκλείδωμα με ένα mi account Που θα δημιουργήσεις 3) Με το που παραλάβεις, ξεκλειδώνεις άμεσα και περνάς την Ελληνική ρομ 7.2.2.0 που αυτή τη στιγμή που μιλάμε θεωρείται η καλύτερη ρομ. Ρίξε μια ματιά στους οδηγούς του φόρουμ και σε αυτά που έχω στην υπογραφή μου για να μπεις λίγο στο θέμα miui. Στους γενικούς οδηγούς θα βρεις και τον οδηγ…
-
Ο yeso521 είναι ο γλυκούλης? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Ρε παιδιά έλεος, πόσο ποιο λιανά δλδ;;; Κέντρο Ασφαλείας ένα πράσινο εικονίδιο με ένα λευκό σταυρό μέσα σαν ασπίδα!!!!!!!!” Εντάξει ρε φίλε μην βαρας.... Πρώτη φορά αριστερά, τι περίμενες?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Έχεις ενεργοποιήσει το Pop up? Κέντρο Ασφαλείας->Δικαιώματα->Δικαιώματα->Messegner->Κάτω κάτω (Προβολή αναδυόμενου παραθύρου)” Σε ποιες ρυθμίσεις μιλάς?
-
Παίδες, όταν δέχομαι μνμ στο Facebook messager, δεν κάνει το χαρακτηριστικό ήχο και να πετάγεται το στρογγυλό εικονίδιο του messager. Χρησιμοποιώ το nova launcher, αλλά και σε άλλες συσκευές δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα. Ξέρει κανείς κάτι? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Κρατάς πατημένο το Volume+ και το Power ταυτόχρονα και μόλις δεις Mi logo τα αφήνεις? Το αγορασες δηλαδή από άλλο παιδι που του είχε περάσει αυτός την Ελληνική? Sent from my Redmi Note 3 Pro” Ναι ήταν έτοιμο στημένο με την ελληνική stable
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Κατεβάσεις την ρομ και την περνάς στο κινητό. Κανείς επανεκκίνηση σε twrp, κάνεις factory reset Wipe/advanved wipe/ data-cache-dalvik Γυρνας κεντρικό μενού και κανείς install/επιλεγεις το zip της ρομ και βουαλα. Sent from my Redmi Note 3 Pro” Ευχαριστώ πολύ..... Κάτι ακόμα...... Στην twrp πως μπαίνω, γιατί το πήρα έτοιμο με stable rom? Ευχαριστώ και πάλι.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Για την Ελληνική μιλάς?? Sent from my Redmi Note 3 Pro” Ναι
-
Για να γυρίσω στην 7,2 απλώς την κατεβάζω και κανω update μέσω του updater? Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “Παράθεση από nik76: “Μετά από τρείς μέρες στην 7.3, factory reset και downgrade στην 7.2. Ελπίζω να διορθωθεί η 7.3.” Που μπορώ να βρω την 7.2 γιατί εγώ το πήρα το τηλέφωνο με την 7.3 περασμένη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άκυρο, την βρήκα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nik76: “Μετά από τρείς μέρες στην 7.3, factory reset και downgrade στην 7.2. Ελπίζω να διορθωθεί η 7.3.” Που μπορώ να βρω την 7.2 γιατί εγώ το πήρα το τηλέφωνο με την 7.3 περασμένη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ψάξε τον φίλο σου υποχρεωτικά να διαγράψετε την συσκευή από το προφίλ του και τον λογαριασμό από την συσκευή, υπάρχει κίνδυνος να βρεθείς με κλειδωμένη συσκευή όσο μένεις έτσι. Αν θυμάται pass να κάνει reset του password.” Εντάξει παιδιά ευχαριστώ,μιλησα μαζί του και διαγράφτηκε ο δικός του καί ενεργοποιησα τον δικό μου. Ολα οκ.
-
Τό τηλέφωνο τό πήρα από έναν φίλο μου καί τό mi acount είναι ενεργοποιημένο με όνομα έναν αριθμο. Άν κάνω αποσύνδεση μετά δέν έχω τόν κωδικό για να συνδεθω πάλι. Μήπως νά φτιαξω ενα νέο λογαριασμό δικό μού? 526c57f8382f9dd895f0f6080e2ac108.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@Jordan Nidis καλώς ήρθες στην παρέα μας και χωρίς δεύτερη σκέψη σου απαντώ ΜΟΝΟ OFFICIAL !!!!!!!!! Οι multi είναι πειραγμένες από τα καταστήματα, προβληματικές και φυσικά δεν μπορείς να κάνεις με αυτές unlock bootloader Αν θέλεις να είσαι ήσυχος αλλά και να ξεκλειδώσεις bootloader για να βάλεις την Ελληνική ρομ...ζήτα Official developer. Και stable δεν μας πειράζει αλλά πάντα Official :)” Ή official πού αναφέρει είναι dev ή stable? Θά χρειαστεί οπωσδήποτε ξεκλειδωμα boo…