Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-159 από 159.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από xristos9: “με την stable μπορω να το ξεκλειδωσω η πρεπει να περασω καποια dev? και αν περασω dev θα εχει ελληνικα? επειδη τωρα εχει αγγλοκινεζικα. ” Ανέβασε ενα screenshot να δουμε ποια ρομ έχει το κινητό ακριβός..Αν είναι official Κινεζικη λογικά θα ξεκλειδωσεις με αυτή. ”
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυματο εκανα ετσι και εκει που εδινες στοιχεια για την αιτηση μια δεν μου εβρισκε σωστο το ονομα και μια το τηλ και εβαλα εναν αλλο αριθμο και αλλο email και εκανα αλλο λογαριασμο και εκανα ετσι την αιτηση.. με την stable μπορω να το ξεκλειδωσω η πρεπει να περασω καποια dev? και αν περασω dev θα εχει ελληνικα? επειδη τωρα εχει αγγλοκινεζικα.
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
Μήνυματο πηρα σημερα και εγω.. εκ πρωτης αποψης μου φαινετε πολυ καλο.. καμερα περιμενα καλυτερη.. η οθονη σαν να μπλεδιζει λιγο νομιζω.
-
Μήνυμαναι ειχα το redmi note 3 πιο παλια.. δοκιμασα και απο αλλους browser αλλα βγαζει το ιδιο..
-
Μήνυμασε αυτη την σελιδα παταω unlock now και μετα μου βγαζει να κατεβασω το προγραμμα.. δεν με παει να κανω την αιτηση..
-
Μήνυμακαλησπερα. πηρα σημερα το mi note 2 και προσπαθω να κανω την αιτηση για το unlock στο site και με βγαζει στην σελιδα που κατεβαζεις το mi unlock. το κατεβαζω και οταν συνδεομαι μου γραφει your device isn't supported by mi unlock tool.. το κινητο φοραει την 8.0 stable.. τι πρεπει να κανω?
-
παιδια οτι και να πω για αυτο το κινεζομαγαζο θα ειναι λιγο.. εχω παρεγγειλει απο τις 4 νοεμβριου το mi5s plus και αυτοι το εστειλαν στις 29 νοεμβριου. τους ελεγα να το ακυρωσουν και μου ελεγαν δικαιολογιες. τωρα δεν ξερω ποτε θα παραλαβω και δεν μου δινουν και μια σωστη απαντηση. 2016-12-12 09:58 The item is on transport to the country of destination 2016-12-11 17:23The item is on transport to the country of destination 2016-12-11 02:00The item is at the PostNL sorting center 2016-11-29 04:35Th…
-
Μήνυμαεχουν ομως αρκετη διαφορα στην τιμη. πιστευω οτι δεν αξιζει τα λεφτα του
-
Μήνυμασε σύγκριση με το mi5s plus πιο πιστεύετε οτι ειναι καλυτερο?
-
καλησπερα. εχω παραγγειλει το κινητο και εγω απο geekbuying απο τις 4 νοεμβριου αλλα αργησαν πολυ να το στειλουν και βαρεθηκα να περιμενω και πηρα αλλο κινητο. θελει κανεις να το αγορασει μολις το παραλαβω? ουτε την συσκευασια δεν θα ανοιξω. ειναι αυτο με τα 6gb mi5s plus. θα το δωσω στα 420 οσο το πηρα δηλαδη. μαζι και 2 temperated glass
-
coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330 το εχω βαλει στο ματι για μελλοντικη αγορα
-
καλα Xiaomi να εχουμε!
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από xristos9: “τα κανω ολα βημα βημα και οταν γινεται κοκκινη η γραμμη μου βγαζει αυτο... ξερει κανεις τι να κανω? ” Απ'ότι βλέπω δεν το έχεις μεταφέρει.Μπες στο φάκελο της ρομ στο φακελο images και μετέφερε το MT6795_Android_scatter στο φάκελο signed_bin. Kαι μετά μεσα στο flashtool μπες στο scatter-loading και διαλεξε απο το φάκελο signed_bin το MT6795_Android_scatter και θα φορτώσει από μόνο του . ” αυτο ηταν ευχαριστω!!!!