Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 527.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
@referravag Τσακ μπαμ στα χέρια σου, ε? Άντε καλοριζικο! Εμένα δε με πειράζει να περιμένω 15 μέρες για να παραλαβω, αν και τη συσκευή που χρησιμοποιώ προσωρινά μέχρι να φτασει το "τουμπανο" μου, την λεσ και "καρβουνιάρη"... Τα ζώα μου τα αργά, you know! (Έτσι και κάνω μήνα να παραλαβω, θα σε κατηγορησω για γκαντεμιασμα )
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
Ο γραπτός λόγος συχνά παρερμηνεύεται και προφανώς το ιδιο συνέβει και τωρα... Ε και? Θα το αφήσουμε να μας χαλάσει τη διαθεση? Αγαπητέ @Saxon συγνώμη που παρεννοησα τα γραφομενα σου! Οπως ηταν διατυπωμενο το σχολιο σου, θεωρησα και εγω οτι σοβαρολογουσες! Παρόλά αυτά, θεωρώ πως τα σχόλιά γίνανε σε φιλικό επίπεδο (εξού και η προσφιλής προσφώνησή), άρα δεν υπάρχει λογος να "χαλιομαστε"
-
-
@caeser μπορεί να διεύρυνα τους μουσικούς σου οριζοντες, αλλά τον τιτλο του "art director" θα τον δεχτώ μόνο όταν θα δεχτεις να ντυσεις μουσικα καποιο βιντεο σου με το κομματακι που σου εχω προτεινει καιρό τώρα και αγνοεις επιδεικτικά! Μα γιατί? m.youtube.com/watch?v=2ewgKhw4Jdw @ilias k., όχι δεν ήμουν στη συναντηση.. Ευελπιστω να τα καταφερω στην επομενη, αλλιως αμα ακουσετε κανενα "μπαμ" μην απορρησετε... Θα είναι που θα έχω σκάσει απο το κακό μου! @Saxon γιατι παληκαρι μου αφηνεις τέτοια μομ…
-
Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαι εκει που νομίζουμε οτι έχει εξαντληθεί κάθε θέμα, τσουουουπ ερχεσαι εσυ με άλλο ενα εξαιρετικό νημα και συμπληρωνεις την χρηστικότητα του φόρουμ! Keep xiaoming!
-
Βοηθεια στην επιλογη κινητου
koko - - Ο καφενές μας
Μήνυμα -
-
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπειδή αυτό το κινητό επελεξα να αγορασω και εγω, το βρήκα 208$ στον yeso521, (που σημαίνει 373€ για τα 2 που θες εσυ)
-
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο mi4 είναι 5 ιντσών, οποτε δεν πλήρει τις προϋποθέσεις της οθόνης που ο ίδιος εθεσες
-
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο κινητό που σου πρότεινε ο @NasDriver βγαίνει σε δυο εκδοσεις. Μπορείς να επιλέξεις την έκδοση των 3/32 για εσένα και το 2/16 για την κοπελα σου μια και θέλεις πιο οικονομική τη δεύτερή συσκευη