Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 527.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΑπίστευτα χρήσιμο το νήμα σου! Μας γλυτώνει από πολύ ψάξιμο! Δεν μας κανεις και κάτι παρόμοιο για τα deep reviews? Παιδεύτηκα αρκέτα αυτές τις μέρες για να βρω αυτα που με ενδιέφεραν!
-
@Ampelift πως το νιώθεις στο χερι ως προς το μέγεθος? Μπορείς να το χειριστεις με ενα χερι? Επίσης, ποσο καιρό περιμενες ναα ερθει?
-
Mi note pro ή mi5?
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΙΙδανικά θα ήθελα απο 5, 5 ίντσες και πανω, συμβιβαζομαι όμως και μέχρι τις 5, 14 του mi5. Πιο κάτω με τίποτα! Το budget μου σίγουρα καλύπτει το rn3pro, μια και τα άλλα δυο που "φλερταρω" είναι ακριβότερα, και θα μπορούσα να κανω τα στραβά ματια για τον snapdragon 650 (έναντί του 810 και 820)... Η καμερα όμως? Βασικό μειονέκτημα!
-
Mi note pro ή mi5?
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕννοείται οτι έχουμε! Με τσιμπησανε κιόλας μιά φορά που είχα αγοράσει ρούχα απο Τουρκία! Δεν είχα σκεφτεί η χαζή να βγάλω τις ετικέτες! Ανοιξανε τη βαλίτσα και μου κοψανε κουστουμακι...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Mi note pro ή mi5?
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕχω καταλήξει εδώ και κάποιο καιρό στην επιλογή του mi note pro ως την επομενη συσκευή μου, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού μου παραμενει έντονος ο προβληματισμός ως προς την αυτονομία της μπαταρίας... Φτάνοντάς λοιπον ενα βήμα πριν το παραγγειλω, σκέφτομαι και την εναλλακτική του mi5. Ζητώ λοιπον τα φώτα και τα φοντα σας! Ποιό να επιλεξω οέο?
-
-
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Ισχύει αυτό που λένε με το ρύζι, ότι το βράδυ που κοιμάσαι έρχεται Κινέζος και στο φτιάχνει? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τη μισή αλήθεια ξέρεις!... Η άλλη μισή είναι ότι σου φτιάχνει και ρυζότο μετα
-
Fingerprint sensor
ΜήνυμαΜΠΡΑΒΟ σου που έχεις αποθηκεύσει και το δακτυλικό αποτύπωμα της συζύγου! Άξιος!
-
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα@pilot με ρύζι έσωσα ένα μηλαρακι (4s) οταν αποφάσισε να την δει Ο.Υ.Κ.άς και να βουτήξει στον κουβά! Οι λειτουργίες του επανήλθαν πλήρως, εκτός από ένα θέμα που προέκυψε με την φόρτιση και την μπαταρία του. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι και ταχεία ανάρρωση στον ασθενή σου