Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 527.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Πιο φτηνά μέχρι στιγμής (μιλάμε πάντα για presale) είναι στο coolicool νομιζω
-
Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από koko: “Όποια πέτρα και να σηκώσω σε βρίσκω από κάτω!! ” τις κάνεις συλλογή ? Παρεπιπτόντως αυτός ο οδηγός είναι το Α και το Ω του φόρουμ !!!!! ” ναι!... Τις μαζεύω για να πετροβολησω αυτόν που θα βρει τα περισσότερα ευρώ στον διαγωνισμό και που σίγουρα θα είναι διπλάσια από τον αμέσως επόμενο!
-
Αυτό δεν είναι fastboot! Είναι "ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε"!!! Ο,τι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε για εμάς τους αδαείς που μας αγχώνουν τα πολλά βήματα! @caeser η "γλώσσα" των οδηγών σου είναι πάντα τόσο κατανοητή! Αλήθεια... Έχεις μετρήσει ποτέ πόσους οδηγούς έχεις προσφέρει στο φόρουμ;;; Όποια πέτρα και να σηκώσω σε βρίσκω από κάτω!!
-
Το δίνει στο Ali express σε presale σε τιμές εξωπραγματικες... 456€ το 3/32 και 527€ το 4/64
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
koko - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστουμε @caeser! Ευχαριστούμε @dnomikos! Εξαιρετική η προσφορά σας στο φορουμ!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
-
-
Το Mi Mover στο MIUI 7.2 κάνει τις μεταφορές πανεύκολες (βήμα-βήμα οδηγός) [Συμβατό με όλα τα Android]
koko - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜια διόρθωση αγαπητέ @lallasgr... Στις οδηγίες για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο παραλήπτης, έχεις επικεφαλίδα "βήματα για τον αποστολέα"! Κατα τα αλλα, εξαιρετικός ο οδηγός σου και απόλυτα κατανοητός (δεν περιμέναμε κατι λιγότερο απο εσενα). Ευχαριστούμε!
-
Συγχαρητήρια @lallasgr! Καλή πορεία σου εύχομαι και εις ανώτερα...
-
Παράθεση από Thracia: “Αγαπητή @koko Οι τιμές αυτές είναι για το απλο redmi note 3 (Mtk).Με 250 Euro το παίρνει και απο Ευρωπαϊκή αποθήκη Έχεις δίκιο λάθος μου ” μόλις σε διαβασα λέω "ωχ! Πατάτα εκανα", αλλα οχι! Snapdragon 650 βλεπω! Για το pro μιλαμε! Για δες λιγο... Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone
-
-------- Δεν εχω πάρει, θα ψωνίσω πρώτη φορα μεσα στις επόμενες μερες. Έχουν αγοράσει ομως πολλοί άλλοι. Ο χρονος παράδοσης ειναι πάνω κατω ο ίδιος για ολα τα εκει καταστήματα (2-3 εβδομάδες), εκτός και αν παραγγείλεις απο κατάστημα που διαθέτει και ευρωπαϊκή αποθήκη. Στην δεύτερη περιπτωση παραλαμβάνεις γρηγορότερα αλλα πληρώνεις κατι παραπανω
-
Παράθεση από gpapaiosif: “για το redmi note 3 pro σκεφτομουν. γενικα ειμαι διατεθειμενος να δωσω 250. το minote που το βρηκες τοσο? απο εμπιστο να υποθεσω ετσι? μεγαλες διαφορες redmi με mi note? να τονισω οτι θελω μπαταρια! θελω να κραταει ολη μερα με το κινητο να μη καθεται. τωρα το Mi note με 2k οθονη και 1000mAh μικροτερη μπαταρια απο το note 3 pro δε θα εχω θεμα? ” ενδιαφέρεσαι για το 2/16 ή το 3/32; Στο σάιτ που εβαλες δίνει 189€ το 2/16 και 229€ το 3/32... Στο λινκ που σου βαζω εχει 152€ …