Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 527.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από gpapaiosif: “Αυτο το μαγαζι το ξερουμε? ειναι αξιοπιστο? Xiaomiforsale.com ” δεν ξερω να σου απαντήσω για την αξιοπιστία του, αλλα ετσι απο περιέργεια... Τι σε ενδιαφέρει να παρεις; Ο,τι ειδα μου φάνηκε ακριβότερο σε σχέση με αντίστοιχα καταστήματα (πχ εχει το mi note pro με 350, έναντι των 270 που το βρήκα αλλού)
-
Χωρίς να το εχω κανει ποτε, βλεπω ότι στην εφαρμογή της revolut που εχω στο κινητο μου, κατω απο το διαθέσιμο ποσο εχει τρεις επιλογες: top up, transfer και bank. Πάτησα στο bank και με οδήγησε σε σελιδα στην οποία επελεξα add bank details και μετα "to myself", χώρα κλπ. Δεν το προχώρησα μεχρι τέλους, αλλα φαντάζομαι ότι αν το συνέχιζα θα γινόταν επιστροφή των χρημάτων στον λογαριασμό μου
-
Pay pal
koko - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@caeser "βρακάκι για κινητο"; Χαχα! Κατι τέτοιο ας πούμε;
-
Pay pal
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕχτες ψώνισα κ εγω απο banggood με PayPal. Να παίζει άραγε ρόλο το ποσο των αγορών; (Η δικη μου αγορά ηταν πολυ μικρής αξίας)
-
Ωωωωω θεμη! Σ ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια! Με τιμάς και με σκλαβωνεις, αν κ δεν εισαι αντικειμενικός!... Το "χρωμα" το είχε απο μονο του το φορουμ... Ίσα ίσα που αισθάνομαι και άσχημα που "ρημάζω" τα ποστ...
-
@NasDriver fake τα αυγουλακια μου; Ορίστε βρε απιστε Θωμά! Επι το εργον...