Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 527.
-
Γενέθλια Φόρουμ
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια πολλα στο τόσο όμορφο, χρήσιμο και ιδιαίτερο φορουμ μας!... Ενα φορουμ αλλιώτικο απο τα αλλα του είδους του, και σίγουρα ΤΟ ΠΙΟ ζεστό και φιλόξενο!... Ενα φορουμ που ο κάθε χρήστης αισθάνεται "σαν στο σπιτι του"... Να μας χαίρεται και να το χαιρόμαστε! Υ.Γ. Να ευχηθούμε και στον "πατέρα" του, να το καμαρώσει όπως επιθυμεί και ονειρεύεται...
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαDone και απο εμενα! Και μονο για το "location: macedonia Thessaloniki" που γράφει, ειμαστε νικητές...
-
Να καταμετρηθούν στον λογαριασμό μου παρακαλώ! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13566/ Και του χρόνου μας! Καλή Ανάσταση σε εσάς κ τις οικογένειες σας
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
koko - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑναλυτικότατος ο οδηγός σου! Πιο αναλυτικός πεθαίνεις! Πολλα μπράβο!! Όσο γ αυτο που σου ειπε ο project, αφορά τη λεξη "οδηγός" που ειναι γραμμένη "οΓηΔος" και οχι αν φαινεται κομμένο...
-
Xiaomi MI Max configuration
koko - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΑρκετές διαφορές σε σχέση με αυτά που είχαν "διαρρεύσει"... Ουτε ο επεξεργαστής, ουτε η ανάλυση, ουτε η RAM συμπίπτει με τις αρχικές πληροφορίες...
-
@caeser!!! Έκανες τα μαγικά σου παλι!
-
Δε ξερω για τους υπόλοιπους, αλλα ο μιχαλακης τσίμπησε 2 αυγουλακια σημερα, αρα άδικα γκρινιάζει!... Αφιερωμένο το άσμα (οχι κύκνειο ελπίζω)! Λυσσάξατε! m.youtube.com/watch?v=cPT_WrRIWAU
-
Παράθεση από caeser: “Τα μηνυματάκια σας μεταφέρθηκαν εδώ, επειδή δίπλα το θεματάκι του "Xiaomi ΜΑΧ", έγινε ΟΜΕΛΕΤΑ απο...μια ψυχή! (φτου...φτου...) Και σαν μην έφτανε αυτό... καθώς διάβαζα ένα "ποίημα" που είχε γράψει, παρουσιάστηκε ένα αυγό... σκέφτηκα, "καλά...κάτσε να τελειώσω το ποίημα και το πατάω"... εεεε... αυτό ήταν! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! ...Τυχαίο? ” ξύπνησε ο mod μεσα σου και μας επανεφερες στην τάξη; Οκ sir! Βαράω προσοχή αλλά θα βγω στην αναφορά! "Ευπειθώς αναφέρω δόκιμη πρωτοετής xiaomίδου…
-
Με πληγώνεις!...
-
Ωωω Μιχάλη! Με εντυπωσιασες! Θα εχω να το παινεύομαι ότι μεχρι και ποιήματα γράφτηκαν για μένα! Χαχαχαχαχα! Γράψε ομως και για τον @themakos66, γιατι όσο εμεις αλληλοκαταριομαστε, αυτος εχει ξεκληρίσει κοτέτσια ολόκληρα! Να δεις που αυτος μας βάζει να "τσακωνόμαστε"... "Διαίρει και βασίλευε"...
-
μαγισσες φέρτε βότανα Τον πόνο μου να γειάνω Γιατι τα αυγα τους ματιασα μα δεν το ξανακάνω. Μάγισσες, οι xiaomiδες τώρα δε μ’ αγαπάνε Και όταν με βλέπουν, στον λαιμό Ευθύς σκόρδα φοράνε... Μάγισσες, θελω να μη βρουν Αυγο άλλο κανενα κ ολα τα τα αυγα του @MIUI_ART να έρθουνε σε μένα
-
Θα φύγω βρε! Θα φύγω για να εκτιμήσετε τη γρουσουζιά μου... Εμ... Τη συντροφιά μου ήθελα να πω...
-
Μαυρογατα εγω! Να σας ασπρίσουν τα κόκκινα αυγα βρε! Αρνί να πιάνετε, κολοκύθι να γινεται!